Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 233 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Адриана ще да е- имаше стори преди време, където са били заедно. Отделно Косара явно още отсега не го харесва, всичките ѝ дружки говориха зле за него. Въпросът е дали тя ще се откаже или той ще избере Адриана.

# 151
E то няма как да са ги пуснали да се прибират заедно, даже и ако са останали накрая. Нали веднага щеше да се разбере.

# 152
Да, според мен каквото и да е станало са пътували по различно време.
Според мен в предаването няма да се разделят, явно е станало като са се прибрали в София, малко след това, защото много скоро след това Мартин започна да пуска сторита с другите момичета от предаването.
Няма как според мен да са заедно.
Даца нямаше да даде да не я валидира.
Според мен Васил не избира никоя, а Викито ще избере Любомира, но ясно и на тях не им се получават нещата.
Това са само мой разсъждения.

# 153
  • Варна

Попадна ми във Фейсбук, не знам дали е вярно, но много ми се иска.

# 154
Не са заедно Даниела и Мартин. Разделили са се не дълго след като са се върнали в България и големия букет рози, който тя беше качила, наистина е бил от него.

# 155
Не са заедно Даниела и Мартин. Разделили са се не дълго след като са се върнали в България и големия букет рози, който тя беше качила, наистина е бил от него.
Не е ли бил от продукцията? Мартина се беше снимала с абсолютно същия букет рози и реших, че ни търкалят.

# 156
От него е бил и той наистина е бил много хлътнал по нея.

# 157
  • Be realistic - plan for a miracle.

Според мен в предаването няма да се разделят, явно е станало като са се прибрали в София, малко след това, защото много скоро след това Мартин започна да пуска сторита с другите момичета от предаването.
Няма как според мен да са заедно.

Това със сторитата с различни други моми (а не избраницата) са го правили всички ергени дотук по инструкция от продукцията преди финала Wink
Иначе ще ми е странно ако са се разделили, дотук това, което виждам - точно каквото тя предлага той търси и обратно Grinning

# 158
Явно много бързо са се разделили след като се прибрали в България. Мартин две седмици след предаването вече имаше отношения с Валерия,а след това с Дария, Джулия, Карина и за тези се знае само в Джанъм

# 159
От него е бил и той наистина е бил много хлътнал по нея.

А,знае ли се какво се е случило ,че да изплува хлътналия Марто ? 😂 Той ли я е зарязал или тя него?

# 160
 До колкото разбрах е спряла да му отговаря изведнъж и е заминала на почивка, но специално това аз много не го вярвам.

# 161
До колкото разбрах е спряла да му отговаря изведнъж и е заминала на почивка, но специално това аз много не го вярвам.
Бях чела преди време статия, че 10-ина дена, след като са се прибрали, тя го е зарязала, спряла да му вдига телефона и е заминала на Малдивите. Но аз на статии не вярвам, а на вас. Wink

# 162
Веднъж ми попадна стори с Мартина и Косара се качваше колата ѝ. Беше джип може също да е мерцедес като на Марто.

По някаква случайност си го спомням това видео, то едва ли е само едно, де (Мартина беше отишла да взима Косара от тях и отиваха на обяд, нещо такова беше). Но съм останала с впечатлението, че Мартина шофира джип БМВ, поне такъв съм виждала в някои сторита.

# 163
По мои наблюдения първите спойлери, които се появяват, са най-достоверни. След това доста нарочно започват да изскачат разни, целящи да ни пуснат по пързалката.

За съжаление съфорумката, която имаше текущо инфо за Ергенът, се покри. Всички нейни спойлери се оказаха верни досега.

# 164
По нейните спойлери, Росица отдавна трябваше да е изгонена заради кавга с Любомира, но не стана нищо такова. Та, едно наум...

Общи условия

Активация на акаунт