Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 233 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Снимките на есенния ерген започват в понеделник

# 91
Преди две -три седмици също имаше сторита с Мартина и на едното пишеше: Прекрасна е , нали?!. От друга страна, Мартина нали казала, че не й харесала целувката с Мартин и не са се усетили, та едва ли има нещо по-сериозно.

# 92
  • София
Аз не съм сигурна, че е една и съща колата, в неговата навигацията е точно до волана.

# 93
Веднъж ми попадна стори с Мартина и Косара се качваше колата ѝ. Беше джип може също да е мерцедес като на Марто.

# 94
Не смятам , заминали са вече участниците . Ще са равен брой мъже и жени , грешно се изразих , че ше е нов сезон на “ергенът”, по-скоро тип love island

# 95
Аз не съм сигурна, че е една и съща колата, в неговата навигацията е точно до волана.

Мисля, че не е навигацията това, Мартин често снима коя песен слуша и изглежда същото. Въздуховодите също са същите, колата на Мартин е бял мерцедес, от на Мартина сторито също - вижда се в страничното огледало, вижда се и емблемата. Като цяло или без да искат изпускат нещо, като не са видели че се вижда цвета и емблемата или се прави нарочно,  да заблудят публиката.
Но нека не забравяме, че преди няколко дни бяха заедно в джанъм

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 07:23 от MrsPenguinButt

# 96
Нали в подкастите Мартина обясняваше, че е сингъл?

Иначе въобще няма да се изненадам Марто да е минал и нея. Повече ще се изненадам, ако тя му се е вързала.

# 97
Много ми е странно това стори отзад в колатао има и друг човек и Мартин се държи супер тъпо. Изведнъж дърпа камерата. Добре излиза с Маратонките и всички от тях се погрижиха да го разберем и натъртваха чак. А какво стана с Даниела явно много се е издънил. Не вярвам тя да е толкова тъпа и дори и да не го харесва да изтърве ПР и малко след предаването да се покажат заедно. Сега какво ще слушаме как я троли. Ще я обижда и т.н. странна работа

# 98
Аз мисля, че колата не е същата.
Иначе четох статия, че Райна Караянева ще е водеща на Ергенът- Любов в рая, но предвид че детето й е съвсем малко, не знам.

# 99
Аз мисля, че колата не е същата.
Иначе четох статия, че Райна Караянева ще е водеща на Ергенът- Любов в рая, но предвид че детето й е съвсем малко, не знам.

Същата е колата, дори въздуховодите са в една и съща посока насочени.

# 100
Марияна от “Живот на кантар” си е пуснала в тик-ток Преди и След предаването.

https://vm.tiktok.com/ZNdju8VC6/

# 101
Може ли скрийншот, понеже при мен не тръгва клипчето?

# 102
# 103
Любопитно ми е на мен какво се е случило с Мартин и Даниела след финала. Няма много информация като че ли, но всичко сочи, че не са заедно.
Не мисля, че и след предаването ще се разбере истината. Вижте Евгени и Валерия колко време симулираха връзка. Смятам, че ПР-ите ще измислят приемлива версия за пред публика ако не са заедно, и тя ще бъде максимално щадяща и двамата като имидж.
Не мисля - то в предаването ги мързеше да режисират, камо ли извън него.

# 104
Виктор настоящия ерген ще участва в новия сезон на Къщата на Инфлуенсърите. Снимките ще стартират около 12/15.05.

Общи условия

Активация на акаунт