Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 234 014
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Има ли досега спойлер кога си тръгва Косара?
Спойлерите малко си противоречат. Според единия е победителка, а според другия - завършва трета (отказва роза точно преди финала).

# 76
Когато и да си тръгне все ще е късно.
Васил си избира Адриана.

# 77
  • Някъде там
Чаках  за преглед днес сутринта в Пловдив и до мен две жени си говореха, че Ани и Вили са на финала на Живот на кантар, но Тодор го печели. Едната била позната на Ани.  Дали е вярно, не мога да кажа, пиша това което чух. Дано не е вярно само това за победителя. За Ани и Вили много ще се радвам ако са на финала.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 10:30 от daviz

# 78
Когато и да си тръгне все ще е късно.
Васил си избира Адриана.

Дано!

Страхотно! А знаем ли Виктор с коя си тръгва?

# 79
Никога не вярвям на спойлери, но те винаги излизат верни. АМ каза, че спи на дивана на Косара и това ме навежда на мисълта, че Васята го няма в картинката.

# 80
Спойлерът ,че майката на Роси е летяла за Шри Ланка излезе верен.

# 81
  • София / Пловдив
Аз лично вярвам на спойлера на Антон Стефанов. До момента за риалити формати не знам дали е имал грешки.
За звездите на ХК той писа, че Златка печели.
Моето инфо е същото.
На финала на звездната битка обаче имало обидени звезди, които не приствали демонстративно. Мегз например отказала да отиде. Тя била по-по-най 😀🫣

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 00:12 от Не се сърди, човече

# 82
  • София
Все пак са верни спойлерите значи, че Любомира печели... чудех се в началото как ще е баш тя, сега става ясно. Другите се преориентираха, фаворитката се отказа също. Да му е честита на Виктор. Хубавец, но толкова дървен. Не знам дали младостта и неопитността му са оправдание. Дано му дойде самочувствието и акъла.

# 83
Живот на кантар днес снимаха в Плевен. Не гледам предаването и не мога да кажа подробности.

# 84
Живот на кантар днес снимаха в Плевен. Не гледам предаването и не мога да кажа подробности.

Дааа Вили Христова беше там..тази жена е уникална има невероятни резултати!!! И Славко видях той също е с невероятен резултат!!!!

# 85
Във фейсбук се обсъжда, че Мартин и Мартина са заедно според тези сторита

# 86
Коя песен е обща от сторитата? Мартин слуша Луис Капалди, а Мартина слуша гръцко. Не схванах по кое се разбра, че са заедно?

# 87
  • Cyprus, Пловдив
Според мен, че са в една и съща кола и пътуват заедно.

# 88
Колата е една и съща

# 89
Една и съща е колата, да. Освен това в инстаграм от всички участнички, Мартин следва единствено Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт