Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 233 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
А и друг,че Марто и Даца ще са отделно в хотел или къща.Ако помня правилно.

# 166
Косара връща роза

# 167
Имаме ли ухо за Ерген в рая? Маги Томова и Евгени Генчев възможно ли е да влизат?
Валерия Дакова някой следи ли? Би била идеална.

# 168
Някой има ли информация кой печели Един за друг?

# 169
  • в сърцето на един мъж...
Някой има ли информация кой печели Един за друг?

Говори се за Герман и Ивелина

# 170
Имаме ли ухо за Ерген в рая? Маги Томова и Евгени Генчев възможно ли е да влизат?
Валерия Дакова някой следи ли? Би била идеална.

Валерия - последно стори, преди 4 часа, заедно с Виктор2. Освен, ако не е заблуждаващо...Sunglasses

# 171
  • София
Живот на кантар

Инфото ми е лично от Тошко, заговорих го в Созопол.
Финалът каза, че е на 11-ти и че той Е финалист. Не каза, а не съм и питала, кои са другите.
Каза, че той НЯМА да спечели, защото вече е 90 кг и няма от къде повече да сваля, а и лекарите са му ограничили (или спрели напълно, не помня точно) тренировките, защото направил възпаления на мускулите от претрениране. В тази връзка, очакванията са му другите, които имат да свалят още много, да го изпреварят до финала в %.

# 172
  • Някъде там
Живот на кантар

Инфото ми е лично от Тошко, заговорих го в Созопол.
Финалът каза, че е на 11-ти и че той Е финалист. Не каза, а не съм и питала, кои са другите.
Каза, че той НЯМА да спечели, защото вече е 90 кг и няма от къде повече да сваля, а и лекарите са му ограничили (или спрели напълно, не помня точно) тренировките, защото направил възпаления на мускулите от претрениране. В тази връзка, очакванията са му другите, които имат да свалят още много, да го изпреварят до финала в %.
  Утре е финала тоест ?
Но не видях да го има в програмата.
Според мен дори да е победител, не би си признал предварително.

# 173
Мартина е започнала да следва в Instagram дъщерите на Мартин и някой от най близките му приятели. Май се очертава да имаме финал след финала за Мартин и Мартина

# 174
Теодора Мудева се е отказала да влиза в Къщата на Инфлуенсърите, за сметка на това ще има друга девойка от Игри на Волята, но не и запомних името не е от много известните. Виктор вече е заминал за снимките. Пак ще са на Боровец, дано поне къщата е друга, а не онзи замък.

# 175
Основно се дискутират Мартин и Даниела дали са заедно, но някой има ли идея за Виктор и Любомира?

# 176
Васил,последно коя избра?

# 177
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Живот на кантар
Финалът каза, че е на 11-ти и че той Е финалист.

Финалът беше заснет на 11 май, от 20 април дотогава всеки е тренирал и гладувал максимално сам вкъщи. И никой не е знаел дали е победител.

Ето я Марияна от неделя:

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 00:27 от Шебек

# 178
  • Пловдив
И кой е победителят?

# 179
Знае ли се, какво риалити започва да се снима в близките дни? Камелия, приятелката на Елена от Ергенът-2, заминава някъде, като редакторка за един месец, според сторито й от днес.

Общи условия

Активация на акаунт