Отговори
# 150
Излязъл е първи епизод.  Малко са им камерите и гледаме тая маса само Joy

Нова простотия на хоризонта. Grinning

# 151
Нов бардак със стари ....муцуни Joy

# 152

Да вземат да направят наш сезон. Не да излъчват чужди Joy

# 153
@me_for_president, много благодаря за информацията!

По Mediaset Italia чат пат улучвам италианската версия на това (ако не се лъжа).
А интересно, че това няма да го дават по телевизията, а ще е само на bTV Plus? С реклами през 5 мин...

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 22:43 от diziler

# 154
  • София
Още един формат с логото "Ергенът" ще върви в ефира на bTV през есента на 2025 г., но ще бъде по-различен от досегашните.
Шоуто носи името "Ергенът: Любов в рая" (Bachelor in Paradise) и ще представи "нов вид телевизионно преживяване".
От bTV обещават "вълнуващ сюжет от горещи приключения и забавления с изненадващи обрати", както и че зрителите ще се потопят в "истинско забавление без задръжки". Участниците ще преминат през "емоционални възходи и падения, докато се борят за вниманието на човека, обект на тяхното желание".
Кастингът за участие вече е отворен - както за мъже, така и за жени, които искат да са част от предаването. Ще продължи до 20 януари 2025 г.

В американския оригинал на "Ергенът: Любов в рая" се разчупва модела на един мъж, избиращ измежду множество жени.
Вместо това няколко мъже и жени са отведени на красив остров. Първо мъжете дават роза на жените, които биха искали да опознаят. Дамите без роза биват изпратени вкъщи, но на острова след това идват нови мъже... и вече жените могат да избират.

# 155
Мда, реално "Ергенът в рая", но заради неточния превод на български, става вече объркване с другото "Любов в рая" (Love in Paradise), което дават по TLC. Но то е по формат 90 day fiancé, а това е по формат The Bachelor.

Интересно е, че подновиха анонсите "запиши се за кастинг" по БТВ, вървят на всеки час. Бяха ги спрели за известно време, сега клиповете са с друг текст. Няма "скъпи дами" Grinning

# 156
Като пускат тези нови формати, това означава ли, че няма да има Островът на 100 те гривни?

Не ми харесва Ергенът, не че съм го гледала, но това, което съм улучвала като реклама, промо докато съм гледала нещо друго по бтв, не е моето.
Яд ме е на телевизиите, че залагат основно на сеир. Не бяха пощадени от него и Островът, и Сървайвър, ама поне имаше и стойностни неща, за които да се хване човек да гледа.

# 157
  • София
Спокс, разбира се, че ще има Островът, той ще е основното, приоритетното предаване на bTV. Този нов Ерген клонинг на Диви и красиви ще се излъчва предполагам от 22:00 ч. И ще е в пряк сблъсък с Биг брадър на НОВА.
Флагманите за двете телевизии ще са Игри на волята и Островът на 100-те гривни.

# 158
Е как на гърба на Биг Брадър? Няма ли Ергенът да е през пролетния сезон, а Брадърът през есенния?

# 159
Пролетта ще пуснат нормалния Ерген, а тази spin-off версия "Ергенът: Любов в рая" ще се излъчва есента. Потвърдено е от Бтв.

Скрит текст:

# 160
  • Бургас
Още една боза с Ергена.... Няма по-тъпо предаване...
Публичен дом по телевизията !!!

# 161
Още една боза с Ергена.... Няма по-тъпо предаване...
Публичен дом по телевизията !!!

Ще е фрашкано с инфлуенсъри, тик-ток звезди и над и под кастъри, щото друго нЕма. Grinning
Ерата на Златките и чалга звездите умрЕ.

# 162
Пролетта ще пуснат нормалния Ерген
Няма ли да го дават почти в реално време от Шри Ланка (с ден закъснение), нещо такова казаха новите продуценти.

А това есента едва ли ще го дават повече от 2 дни седмично. (Гривните 4 дни). По другата ТВ Игрите и Брадъра са 6 дни, тоест няма как “Любов в рая” да им е постоянен конкурент.

# 163
  • София
Е, защо да е два дена само? Всъщност да, оригиналния Ерген си е точно два дни в седмицата. По тази логика, защо новия спин оф да е повече...
Но при Ники Николов винаги се е излъчвало поне 4, 5 дена седмично. Ще видим какво ще измислят сега през Февруари.
Мен ме шокираха Биг брадъра, че за шоу продължило само месец извадиха съдържание за 5+1 седмични епизода. 😮 Вярно по 1 час епизод + 2 часа само в събота, ама все пак, това си е ден, почти няма празно.

Иначе да, чак като с турския Сървайвър няма да е (разлика от грубо 24 часа) ама дори и седмица по-късно да е пак ще е супер и се надявам никаква информация да не изтича.

# 164
Сървайвър беше с 24 часа закъснение до средата на сезона. После снимките изпреварваха излъчването и се натрупа разлика в дните. И веднага изтече информация в жълтите сайтове, че Благо Джизъса е спечелил форма̀та. Надявах се да е майтап, но не беше.

Биг Брадър не беше само месец. Беше си 8 седмици.  От 8 окт.  до 30 ноември някъде

Общи условия

Активация на акаунт