Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 623
  • 603
  •   1
Отговори
# 150
Мечтая си за просторна баня, с душ кабина, удобна и функционална, ухаеща на свежи аромати!

# 151
  • София
Просторна,светла,с вана и с душ кабина.

# 152
Мечтаната баня е просторна, функционална с вана и удобен душ.

# 153
Мечтаната баня е просторна с вана и много светлини!

# 154
  • Враца
Голяма, светла, топла и чиста.

# 155
  • Пловдив
Достатъчно голяма, в меки цветове, с опция за джакузи до френския прозорец...

# 156
Предпочитам да е функционална, чиста, с красиви плочки и модерни мебели за баня.

# 157
Мечтаната ми баня е светла, с удобна мивка със шкафове. Да има стоящ параван и да отделя мокра и суха част. С минимални, но достатъчно семпли аксесоари. Цветовете си представям нещо светло, но и много ми се иска някой смел цвят. Представям си релефна плочка зад лед огледало, така светлината да "играе". За смесители, душ системи и структури, бих заложила на сигурни марки като Grohe. Така си я представям, "вечна" във времето.

# 158
Голяма, светла, с вана и с хидромасажна кабина.

# 159
Мечтая за уютна баня с модерна визия и функционална санитария.

# 160
Мечтаната баня е голяма и синя, с джакузи.

# 161
Преставям си мечтаната баня с достатъчно място и шкафове за съхранение, в светли цветове, с прозорец за естествена светлина.
Харесвам комбинацията от плочки (тип тухли), съчетани с дървени материали (на стена за декорация + шкафове) - в сухата част на банята.

# 162
На нас ни предтои смяна на банята и мечтаната баня съм си я представяла много пъти -  в бежова гама имитираща дърво и бяло, с отделен душ със стъкло и врата, вътре да има ниша в стената с осветление, душа да е като дъжд. Да е със структура за тоалетна и отгоре да имам наредени свещи и други ароматизиращи неща, малко мъх също. Мивката си я представям вградена със шкаф отдолу в дървесен цвят

# 163
  • Пловдив
Мечтаната баня е такава, че да е разделена от мечтаната тоалетна Simple Smile Широка, красива, практична, с красиви и модерни санитарии, плочки и душ система!

# 164
  • София
Мечтаната баня за мен е с достатъчно пространство и удобна. С функционални шкафчета, мивка и душ.

Общи условия

Активация на акаунт