Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 612
  • 603
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Мечтая си за баня с хубав водоустойчив шкаф-мивка, че с моята стъклена "красота" времето ми отива в подсушаване и чистене на пръските от водата. Също бих сменила и тъмните плочки, които не съм избирала аз. Simple Smile

# 91
  • София
Мечтаната баня си я представям голяма и светла, с душ кабина и практично разпределени суха и мокра част. Важно е да е удобна и отделена от тоалетната.

# 92
Функционална, чиста и в светли тонове.

# 93
Мечтаната баня за мен е да бъде широка, светла и с удобна, с всички необходими неща.

# 94
  • Варна
Мечтаната баня е ослепително бяла с вана, душ-кабина, двойна мивка и огледални шкафове.

# 95
Мечтаната баня е просторна и светла, с естествено осветление от голям прозорец. Дизайнът е минималистичен, с неутрални тонове – бяло, сиво и дървесни акценти за топлина.
В центъра има свободностояща вана, обградена от зелени растения за усещане за спа. Голям душ тип "дъждовна струя" е отделен със стъклена преграда. Мраморни или керамични плочки придават елегантност, а LED осветление създава уютна атмосфера.
Меки кърпи, ароматни свещи и натурална козметика завършват спокойствието.

# 96
Мечтаната ми баня е само моя лична, с голям прозорец и хубава гледка. Да има широка вана, да бъде топла през зимата.

# 97
  • София
Просторна, функционална, в съчетани топли цветове.

# 98
Моята мечтана баня е с плочки от долу до горе, окачен таван, силно осветление, вентилатор, просторна и удобна, с душ кабина, комбиниран душ и огледало. Резедави плочки, пухкави кърпи, моята козметика и ароматни свещи. Спокойствие и красота!

# 99
Мечтаната баня е достатъчно просторна и практична. С голямо огледало и шкаф за козметиката и отделно за препарати. Да има душ кабина, да е в светли цветове.

# 100
Представям си баня обзаведена с най-модерни мебели и аксесоари.

# 101
Мечтаната баня е чиста, функционална без значение от размера и, светла и миришеща приятно.

# 102
Тя е светла, чиста, просторна и функционална.

# 103
  • София, Дружба 2
Просторна, чиста в топли цветове, с душ кабина и суха част.

# 104
Мечтаната баня? Душ GROHE, много пяна и огледало, което казва 'Ти си невероятна!', а когато изляза да съм свежа и заредена!

Общи условия

Активация на акаунт