Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 614
  • 603
  •   1
Отговори
# 105
Мечтана баня е с правилна форма, лесно поддържащи се плочки, качествени продукти.

# 106
Просторна баня с прозорец, с големи светли гланцови плочи, с таван с много лунички, огромно огледало и вана. И да има къде да си прибера кърпите

# 107
  • София
Мечтаната баня за мен е просторна, функционална, с вана и прозорци.

# 108
Мечтаната ми баня е оазис на спокойствието – просторна, с естествена светлина, мраморни акценти и зелени растения за свежест. Представям си голямо свободностоящо вана, до нея стилен ръчен душ GROHE, който осигурява усещане за лукс с прецизно разпръскване на водата. Всичко е с минималистичен дизайн и топли, земни тонове, за да създава уют и релаксация.

# 109
Мечтаната баня за мен е просторна, светла и с вана.

# 110
Преди 9 години се нанесохме в ново жилище и си направихме мечтаната баня - светла, просторна и функционална.

# 111
Голяма, светла, топла, с голям прозорец, през който виждам гората. Просторна душ кабина, голяма вана, изобилие от топла вода, мека светлина и усещане за спа.

# 112
Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.
Компактна, лесна за почистване, хубави цветове и дълъг шнур на слушалката на душа Simple Smile

# 113
  • ЛОВЕЧ
Удобна, практична и лесна за почистване!

# 114
  • Sliven, Bulgaria
Представям си идеалната баня - голяма, чиста, функционална и ухаеща на свежест!

# 115
Мечтаната баня е светла, функционална, не е задължително да е голяма. Да може да се почиства бързо и ефективно.

# 116
Семпла, комбинация мрамор с дърво

# 117
  • София
Мечтаната баня е просторна, чиста и функционална. Не робувам на модни тенденции, харесвам изчистен дизайн и качествени материали.

# 118
  • Пловдив
Мечтаната баня е просторна, функционална, светла и с прозорец Simple Smile

# 119
  • Плевен
В тюркоазени тонове, с хидромасажна душкабина, с LED огледала и осветление, с удобна хидромасажна вана, с размери между 7-11 m2, с озвучителна система и удобна елегантна санитария.

Общи условия

Активация на акаунт