Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 620
  • 603
  •   1
Отговори
# 120
Мечтаната баня за мен включва душ кабина, джакузи, също и мрамор.

# 121
  • София
Навън сред зеленина, на място с постоянна температура ~ 25°С и вместо тръби и маркучи, чиста минерална вода се стича по каменен улей от извора. Така си я представям.

# 122
Мечтаната баня си я представям уютна с приятни тонове, добро осветление,зелени растения и килимче.

# 123
Мечтаната баня си представям удобна, красива, в светли цветове и практична.

# 124
Мечтаната баня е тази, в която се чуват детски гласчета - пеещи различни песнички, докато ние, родителите, мрънкаме, че банята не е място за игри и да излизат по-бързо Simple Smile

# 125
Мечтаната баня за мен би била уютно и стилно място, което съчетава функционалност с естетика. Пространството ще бъде светло, с големи прозорци, през които влиза естествена светлина. Основните материали – естествени камъни, дърво и стъкло – ще създават усещане за близост с природата. Голямо, свободностоящо ванище в центъра на помещението, с ефектна хромирана или медна облицовка, ще бъде акцентът на банята.

Смарт технологии като отопляеми подове, душове с регулиране на температурата и интензивността на водната струя, както и минималистичен, но функционален дизайн на шкафове и огледала, ще добавят комфорт и удобство. Меките текстури, като хавлии и килими от естествени материали, ще завършват интериора и ще създадат усещане за топлина и релаксация.

# 126
  • Велико Търново
Функционална с достатъчно място за пералня и сушилня, добра вентилация и да е суха (в момента имам проблем със сухотата в банята). Мечтая за душ система с термостат.

# 127
  • Бургас
Мечтая за голяма, просторна, светла баня. В синьо и бяло. С душ кабина и вана. Голям плот с мивка. Шкафчета за необходимите неща и закачалки ! Топла,чиста и свежа.

# 128
Мечтаната баня за мен е на първо място блестяща от чистота 😁, предпочитам нюанси на бежавото и кафявото, със скандинавски мъх над шкафчето, точно под огледалото и хубава душ кабина, просторна също така.

# 129
Функционална, не много голяма, но не и малка (все пак трябва и да се чисти), ако може да е самопочистваща се още по добре Sweat Smile . По принцип харесвам светъл цвят плочки (жълд, бледо зелен)

# 130
Представям си я в бяло, с дървени елементи . Да е просторна, да има място за малък гардероб, в който да слагаме нужните неща за баня.

# 131
Светла, функционална, блестяща от чистота.

# 132
Голяма,стилна и със джакузи.

# 133
Най-вече функционална и удобна,с приятен дизайн.

# 134
  • Велико Търново
В светли тонове, силно осветена и с дървени акценти и елементи от камък.

Общи условия

Активация на акаунт