Отговори
# 345
Стана ми приятно, че Ферит и Абидин влязоха в техните предходни взаимоотношения.
Спойката между тях се зъвърна.

# 346
Мамчето мъмри непослушните деца Grinning

# 347
Мамчето мъмри непослушните деца Grinning

Баш 😂😂😂

# 348
Ама кака този път направо изби рибата, като така услужливо предложи да махнат клаузата от договора, която не позволява Сейран да работи дистанционно. Вече се престара тука. То бива доброта бива, ама чак пък толкова!

# 349
Сейрош ще я оправи, отсега я почна 😂
Ще извинявате, но само в Сейран ми е надеждата 😉

# 350
Този епизод е комедия, не трагедия и драма. Предпочитам точно този жанр, супер е.

# 351
Аз само да не изпусна нижката на сериала, ви казвам -добър вечер.

# 352
Разбрахте ли какво си казаха Ферит и Фуат? 🙏 Много хубава сцена между двамата. 🥹

# 353
Ох страхотни са двамата. Много ме хваща понякога яд на образа на Фуат,не трябваше да умира образа му .
От Догукан

# 354
Разбрах че Ферит не е кюнефе, и не може да ощастливи всички... 😄😄😄
И Сабина беше весела, каза: избавихме се от Дияр,  ура 😄😄😄
И настана веселба!
Тази песен в изпълнение на Мерт ми е любима. Прощавам всички глупости на Ферит само заради тази песен  Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 22:50 от Ninka555

# 355
Разбрах че Ферит не е кюнефе, и не може да ощастливи всички... 😄😄😄

Това беше много яко 😂😂😂

# 356
Ох, Кака не можа да си понесе последствията за лъжата .. ама нейсе.Втора Дияр нямало да има .. ама не му трябвал бе джанъм.
Не ми се вярва сама да е напуснала Пелин , чак пък толкова праведна , да не й се опетни името с негативна роля, име което 90% не бяхме чували дори.

# 357
Заради тази песен,  в изпълнение на Мерт,  прощавам всички глупости на Ферит! 😄😄😄 Прекрасно звучи.

# 358
Не знам,просто сцената с Ферит и Фуат толкова ми бръкна в душата,че още не мога да дойда на себе си.Наистина беше невероятно извинение към всички майки,загубили децата си.Благодаря им.Невероятен епизод,повече няма за сега какво да кажа.Нека ми мине малко и тогава.

# 359
Ферит всички не може да ощастливи. Достатъчно е Сейран да направи щастлива. Няма да е лесно, но си струва усилието, което и него ще направи щастлив. А Сейран беше направо неотразима, особено като нанесе този десен прав на Синан. Направо го отнесе! Това е да се биеш буквално за любовта си.

Общи условия

Активация на акаунт