Отговори
# 360
.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:03 от Милена Тодорова 756835

# 361
Хади гюле гюле на Пакил Smirk

Да се върнем на темата пак Sunglasses

# 362
Пелин пусна публикация, с която се сбогува с екипа. Наистина край с Дияр. В епизода имаше красиви моменти, имаше забавни моменти, сцената между Ферит и Фуат 💔. А това привличане и тази изгаряща химия между СейФер нямам търпение да видя как ще се развие другия петък. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 363
Серията ми хареса. Добре се развиха взаимоотношенията.
Поплаках си на сцената Ферит-Фуат. Мерт, прекрасно изигра това чувство на освобождаване от страхове, приемайки своите чувства далеч от тези на останалите. Някакси  се освободи от от отговорността да прави другите щастливи и пое въздух  с  мислите си, че трябва да фокусира щастието си. Прекрасен диалог и разтърсващ, но не екзалтиран, а спокойен катарзис за  обновление на душата му и възстановяване на желанието му за щастието, което иска и успокоява.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 00:22 от Dimana-nova1

# 364
И Дияр избелиха накрая. Не ми хареса Ферит в това сбогуване. На всички метреси им прощава лъжите и манипулациите.
А, и друго, трябваше повече грешки да и намерят СЦ  преди да се разделят.

# 365
Катерина, как ще очернят добрата Дияр, бе Head Band Тц, тц, тц... Как си го представяш това Stuck Out Tongue Winking Eye
Излезе от сериала с гордо вдигната глава, само малко беше й се накривил ореола. Досущ като рибата Nerd

# 366
Важното е, че кака си тръгна, а Сейро ще си иска извинението. 😏❤️‍🔥😃

# 367
Не се почувствах изненадана с нищо. Малко мудно ми бе. Не съм удовлетворена, заметоха под килима и замазаха лъжата на кака. Беше грозно.

А ето това ще чакам с нетърпение - извинението.

За мен равносметката - никой не получава справедливост и наказание, без наказано продължават напред в живота си, само СейФер са наказани в този живот.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:18 от ani.zaiche

# 368

И Ферит е с ореол. Вси светци напоследък.

# 369
Катерина, как ще очернят добрата Дияр, бе Head Band Тц, тц, тц... Как си го представяш това Stuck Out Tongue Winking Eye
Излезе от сериала с гордо вдигната глава, само малко беше й се накривил ореола. Досущ като рибата Nerd

В ИГ благодари на Ферит много мило.
"Пелин Акил, се сбогува с актьора на Kingfisher 🎬❤️
“Искам да благодаря на всички мои приятели, с които се запознах и имах удоволствие да работя. Ти вложи сърцето си в този проект и включи Дияр в прекрасната си история. Благодаря ти, че беше до мен. Сбогуванията пълни с емоции, прегръдки и гледане в очите на другия не винаги са толкова смислени. Всички вие сте много важни за мен и съм сигурна, че пътищата ни ще се пресекат в други, нови истории"

# 370
Интересен е разговора на Ферит и Фуат. Това ли бе пробуждането? От руския превод не стана много ясно какво точно си казаха. Ако знаещите турски могат да ни го разкажат, ще ни помогнат да го разберем по-пълно и точно. Благодаря предварително.

# 371
# 372
# 373
  • София
Много ми хареса серията. Гледам без превод и изобщо не ми беше скучно.
Дано се вдигне рейтингът. В ютуб имаше повече гледащи, социалният също е много по-висок. Това беше като свърши, сега е повече

Тук имах чувството, че ще го полее с водата за да охлади страстите Joy

# 374
Честно казано, аз останах разочарована от епизода и най вече от милото сбогуване пред очите на Серан.
Тя сякаш винаги е резервен вариант след раздялата на Ферит с любовници, които няма да забрави.
Длъжна е да му прощава винаги за разлика от него.
Как тъжно и продължително изгледа Дияр .
Ето какви мили думи и каза:
https://vk.com/video-194207070_456249996

Общи условия

Активация на акаунт