Отговори
# 375
Това е откъса, когато нямаше излъчване и екранът беше черен, с руски субтитри.

https://vk.com/video-190076650_456243218

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 01:00 от Dimana-nova1

# 376
Честно казано, аз останах разочарована от епизода и най вече от милото сбогуване пред очите на Серан.
Тя сякаш винаги е резервен вариант след раздялата на Ферит с любовници, които няма да забрави.
Длъжна е да му прощава винаги за разлика от него.
Как тъжно и продължително изгледа Дияр .
Ето какви мили думи и каза:
https://vk.com/video-194207070_456249996

Аз пък разбирам Ферит, и не съм съгласна че Сейран е резервен вариант, другите са такива. Освен това на Ферит от части му стана гадно че така се стокоха обстоятелствата и така трябваше да се разделят, и е нормално Ферит да  не се държи лошо с нея, все пак на него нищо лошо не му е направила, просто го излъга за да го задържи, нали във война и в любовта всичко е позволено, все пак всеки си има някакви начини да задържи човека до себе си

# 377
Цитат
Аз пък разбирам Ферит, и не съм съгласна че Сейран е резервен вариант, другите са такива. Освен това на Ферит от части му стана гадно че така се стокоха обстоятелствата и така трябваше да се разделят, и е нормално Ферит да  не се държи лошо с нея, все пак не е направила убийство просто излъга за да го задържи, нали във война и в любовта всичко е позволено, все пак всеки си има някакви начини да задържи човека до себе си

Много думи се казват в нечия защита, но се питам, ако на вас се сервират подобни мили моменти с любовници, бихте ли останали равнодушни? Аз не бих. Различни характери, различни разбирания.

# 378
Цитат
Аз пък разбирам Ферит, и не съм съгласна че Сейран е резервен вариант, другите са такива. Освен това на Ферит от части му стана гадно че така се стокоха обстоятелствата и така трябваше да се разделят, и е нормално Ферит да  не се държи лошо с нея, все пак не е направила убийство просто излъга за да го задържи, нали във война и в любовта всичко е позволено, все пак всеки си има някакви начини да задържи човека до себе си

Много думи се казват в нечия защита, но се питам, ако на вас се сервират подобни мили моменти с любовници, бихте ли останали равнодушни? Аз не бих. Различни характери, различни разбирания.

А когато Сейран се лигавеше със Синан пред Ферит, тогава казахте ли същото или си затворихте очите, защото за Сейран е позволено? Ферит не е лош човек и не таи лоши чувства към никого, не таи лоши чувства и към Сейран, въпреки че беше със Синан, пътуваше до 36 страни, омъжи се за Синан, и пред него се лигавеше и го целуваше, което даже беше по-лошо от сцените с Ферит и Дияр в този епизод

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 01:17 от anabeell

# 379
Момичета,било квото било.
Дияр вече я няма.
Време е за СейФер. Heart

# 380
Анабел, Сейран се "лигавеше" до сега само с един мъж, докато Ферит и спретваше толкова
неприятни моменти с различни жени, но влюбената жена понякога е глупава и прощава.
И както каза Халис, с добрината на човек, някой други злоупотребяват.

"- Ако отново бъдеш разбит на парчета, няма да има Дияр, който да те събере. Няма да го намерите.
— Няма да го намеря, знам. Защото няма друг Дияр като него. Погрижете се за нея.
- Не се притеснявайте за нея."

# 381
Анабел, Сейран се "лигавеше" до сега само с един мъж, докато Ферит и спретваше толкова
неприятни моменти с различни жени, но влюбената жена понякога е глупава и прощава.
И както каза Халис, с добрината на човек, някой други злоупотребяват.

"- Ако отново бъдеш разбит на парчета, няма да има Дияр, който да те събере. Няма да го намерите.
— Няма да го намеря, знам. Защото няма друг Дияр като него. Погрижете се за нея.
- Не се притеснявайте за нея."

Няма за какво да спорим, минало заминало, важното е че вече и Синан и Дияр ги няма и няма смисъл да задълбаваме в тази тема, така или иначе ще има други събития

# 382
Цитат
Аз пък разбирам Ферит, и не съм съгласна че Сейран е резервен вариант, другите са такива. Освен това на Ферит от части му стана гадно че така се стокоха обстоятелствата и така трябваше да се разделят, и е нормално Ферит да  не се държи лошо с нея, все пак не е направила убийство просто излъга за да го задържи, нали във война и в любовта всичко е позволено, все пак всеки си има някакви начини да задържи човека до себе си

Не, разбира се, правилна позиция.Сега В новият сериал Майка ми Анкара , с Бергюзар Корел, още в първите десет минути на първа серия хваща мъжа си в изневяра и голям бой би любовницата......Сериите се развиват според  пътя на Парите. Махаме за четири серии пълнежа от началото на трети сезон, показваме Израстване на Сейфер и най-вече борбата и отстояването на връзката, Бетюл я смотаха бързо,бързо. Ифакат я избелиха, Пелин я изпратиха. Сейран сега е водещата и следващите серии Ферит трябва да стане отново лидер. Мисля,че всяка серия ще я правят бомба, точно като първи сезон. Доволна съм,че се върнахме към основната линия голямата любов.

# 383
Честно казано, аз останах разочарована от епизода и най вече от милото сбогуване пред очите на Серан.
Тя сякаш винаги е резервен вариант след раздялата на Ферит с любовници, които няма да забрави.
Длъжна е да му прощава винаги за разлика от него.
Как тъжно и продължително изгледа Дияр .
Ето какви мили думи и каза:
https://vk.com/video-194207070_456249996
Добро утро ☕️☕️☕️
И аз си помислих това на тази сцена. Вместо да изобличат и изгонят Дияр, то едни мили думи, погледи. Очаквах по-натурално: А бе я се махай от тука, къш, лъжкиньо. А видяхме една Дияр а ангелски крила.
И точно спрямо Сейран ми беше кофти, защо беше нужно да се милват и докосват пред нея.
Но, важното е че настъпи празник- СейФер сезон започна!❤️

# 384
Не че нещо, но никаква любовница не е била Дияр. Все пак Ферит беше разведен със Сейран и сгоден за нея. Опитаха се да представят по-скоро Сейран като такава.
Ферит дори с Пелин се раздели приятелски след онези лъжи, които му костваха толкова проблеми със Сейран.

Бетюл изобщо не е отстреляна. Сега ще смотаят нещо Орхан. Той не пръщи с особен акъл и без това.

# 385
Добро утро!
Слагам нещо, което видях в Зимородок. Това е нещо за сбогуване с Пелин, който се дразни от нея да не отваря линковете.

https://sun6-22.userapi.com/s/v1/ig2/3QgZM-IXszOaX9rXQsUQSFQsfDa … W5t7_Y&cs=807x807

https://vk.com/video-190076650_456243217?list=7f478323fd363b0930

https://sun6-22.userapi.com/impg/56sXRIGSQGobB2tbYX94fLgKjJcrB3o … 26b5f0&type=album

https://sun6-22.userapi.com/s/v1/ig2/XfVjTSm8ubErYUUUTYBrs1h_rsP … SH0214&cs=807x807

https://sun6-20.userapi.com/impg/zNdudlP1vndh5B6gTlGBPCPVPDBslPp … b5a696&type=album

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 08:35 от Dimana-nova1

# 386
Добро утро,момичета
доста предсказуема серия,липсваха ми уау моментите с нашите сладури
На места слабо изпълнение от всички,даже имаше доста нелепи сцени
Особено Ифакат-пияна ли е тази актриса през цялото време?Доста непонятно държание от нейна страна в сериозни на вид действия.Когато се молеше бебето на Бетюл за не е Орхан,имах чувството,че всеки момент ще избухне в смях
Ферит ми стоеше някак глуповат и в сцените със Сейран, в тези с папа Кязъм...
Аз знаех,че той ще се държи така с Диар.Познавам образа му и знам,че той ще се опита да се раздели с нея,без да я нарани,или да я унижи
С една дума,нещо се случва в този екип-напоследък някак не взимат насериозно работата си
И Сейран ми стоеше глуповато с постоянно натякващи указания какво трябва да прави Ферит.
За Диар нямам думи-може да е било предвидено по-дългосрочно развитие на образа и и затова изглеждаше глупаво,нескопосано и неизяснено нейното оправдание-Ферит да си мислел каквото иска,ама тя бяла и добра
За какво беше тогава разговорът на Сейран с Халис,в който много добре беше обяснено,че истински добри,чисти и бели хора няма и ,че всеки човек,когато е добър с другия,всъщност иска нещо,или изпитва високомерие над него.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 08:40 от VAL*

# 387
Вал, не мога да се съглася. Изтерзаните ни ялъчапкънски души имаха нужда от такъв епизод. Много ми хареса на мен, гледах с интерес през цялото време. Да, не се случи нищо драматично, може би беше предвидимо, но на кой му пука? Както писах преди, не очаквам Афра и Мерт да ни покажат вече нещо супер страстно. Всъщност мисля, че ни показват достатъчно и без да се натискат като откачени. Направо гори екрана, когато са един до друг.
За Гюлчин да кажа, изпитвам голямо удоволствие, докато я гледам. Великолепна жена!
Относно рейтинга, след малко ще видим, но сякаш не очаквам голямо увеличение, да не кажа друго. Дано ме опровергаят.

# 388
Рейтингът!

# 389
Ми то и аз съм ялъчапкънска душа,Еве
Какво получих?
Хубави диалози-ок,ама без действия
Когато Ферит беше на брега си викам-или сега ще се хвърли в морето,или ще се събуди от комата,дето толкова я говорим....Сцената беше уникално заснета,но Ферит изобщо не ми предаде замисъла и
Какво кюнефе,какви 5 лева.....
Това беше много несериозно,на фона на сериозните му терзания
И още нещо-един човек,дорасъл до 26-27 години,свикнал да търчи който и когато го потърси/пък дори и когато не е потърсен/,изведнъж да прозре,че трябва да гледа само себе си и да се промени ей така ,от нищото-ми няма как да стане
Този човек трябва да преживее много тежък катарзис,за да се превърне в друг и пак не е сигурно дали ще се промени
Само животът,натрупаните години и преживяните разочарования могат да променят нрава и манталитета /според мен/

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 09:10 от VAL*

Общи условия

Активация на акаунт