Отговори
# 390
Вал, не съм си и помислила да те вадя от списъка на ялъчапкънските души Grinning

Рейтинга да сложа по-нагледно

# 391
  • София
На мен много ми хареса серията, гледах я с удоволствие и без напрежение. То иначе само драма след драма. Добре е рейтингът, предвид първия фраг и миналата серия. Трябваше да покажат Фуат предварително.
АБ е ясно какво обича да гледа.
Вал, Ферит вече има въображаем приятел, там ще е голяма драма.
Друго не знам какво са подготвили, ясно е, че ще имат проблеми с фирмата. Това вече е по истинската история.

# 392

Еййййййй 😃😃😃

# 393
Добро утро, момичета Simple Smile
Изгледах я серията тази сутрин и ... Напънаха се всички, живи и умрели, и Ферит си зададе най-после ключовия въпрос - "Кой съм аз?". Това трябва да е отправна точка за отговори вече нататък. Надявам се най-после да заработят тия хора, щото от безделие само в глупави ситуации изпадат. Smiley
Интересно какъв е текстът на песента накрая.

# 394
  • София
Превод на песента има на началната страница

Mert Ramazan Demir - İçimde Fırtına

# 395
Здравейте,
Рейтинга май се оказа не според очакванията на много хора. Не надхвърли в зелено с много нагоре. И обяснимо, при толкова сценично време на "добрата и бяла" кака, няма как да стане висок. А сбогуването засенчи дори и сбогуването с рибата. Погледът към Сейран  и думите, че ако отново се счупи Ферит,  няма да има Дияр, която да го събере, ми прозвучаха като заклинание и упрек за раздялата.
А в медиите и отделиха толкова внимание на Пелин, сякаш е ГГ на сериала и е играла целите три сезона. Толкова внимание не е отделяно на никой второстепен персонаж.
Общо взето не ме грабна много епизода.
Напълно споделям мнението на VAL. Всички играеха, сякаш бяха отегчени и изморени. Не очаквам от Ферит голяма промяна, да е станал друг човек. Просто ще отпочине до следващото "дишане" и следващото завоевание.

# 396
Серията си беше хубава, защото това чакахме, макар да има какво да се желае в някои от детайлите. По отношение на лъжите може да се каже, че са квит на пръв поглед, защото Дияр излъга за Синан, а пък Ферит за халката. Но това второто беше по-скоро от категорията на т.нар. "благородни" лъжи, докато на Дияр изпълнението беше от по-друг порядък, но каквото било било. Важното е, че Ферит и Сейран най-накрая проумяха някои общоизвестни истини, че всичко трябва да е с мяра вкл. добротата, че не можеш да направиш всички щастливи и т.н. И разбира се най-важното - окончателно проумяха, че не могат един без друг, че са родени да бъдат заедно. Или накратко казано...

По дългия път към мечтите
те поеха ръка за ръка
Свършиха вече бедите
Нека винаги бъде така

Даже бури по пътя да има
или сили изпречат се зли
Любовта им е непобедима
Тя навеки у тях се всели

# 397
  • София
Режисьорът на рекламата на Димес е писал, че пак иска да снима с Мерт, но филм и дори работи върху сценарий.

# 398
В момента нямаме никаква представа какво ще гледаме следващата серия. Все едно рестартираме агейн Grinning Не е ли вълнуващо? Представете си някоя изненада като в началото на сезона Stuck Out Tongue Winking Eye

Има ли вести от сета днес?

# 399
Тук са първи нашите, където трявба да са във всички класации, особено след снощния епизод! ✌🏻

Гюлчин имастори как влиза в Ялъто!

https://www.instagram.com/stories/gulcinsant/3507535969370313510 … =aTMzMHZrajR0bW1p

# 400
Ама то е било яко изпращане то на кака, чак торти , семейството й.Наистина даже за Буче,Баран или Таро дори не е имало такова изпращане.А имаха къде по-добри, по-добре изиграни  и значими роли!

На мен серията ми хареса, Ферит се осъзна, хареса ми , че със Сейран говорят , а не само недомлъвки и недоизказани неща.
Страх ме е от това ,че Ферит си говори сам , ако и занапред си представя батко , няма да е розово положението.Съсипаха го тея жени , като се замисля всичките му проблеми са заради жени.Той житейски , битови проблеми няма , само пуста любов , нагон и добро сърце!
Ама вече осъзна , че не е Кюнефе!

# 401
На мен епизода не ми хареса и този път смятам, че стрелките са заслужени. Много плоско сценарийно  развитие по посока изкарването на двете фигури Дияр и Синан. Образа на Синан беше похабен, толкова неща можеха да завъртят с него. Стоя половин сезон пред имението със закани, погледи и накрая нищо...очаквах по-емблематично и драматично представяне, ама не стана. Диярката не я разбрах, избелиха ли я, почерниха ли я....слъготи там нещо за нападението и айде, ама ако ще я изкарат лъжкиня можеше по друг начин по-злепоставящ я да я изпратим.
Наистина не знам какво да очаквам от другия епизод, май трябва да започнат нова въртележка на сюжета, ама хайде без този път други любовници, сгодяванки .... В това отношение приемам само СейФер!

Хубава сцена с Фуат и Ферит, не знам ключова ли ще бъде.

# 402
Стрелките в рейтинга са надолу, защото снощният епизод трябваше да се случи преди 5 - 6 епизода! Търпението на голяма част от зрителите се изчерпа с историите около Дияр и Синан. Въобще голяма грешка беше и цялото представяне на сезон 3 , с “напълно новата история”. ✌🏻 Хората искат СейФер! ❤🔥 Нови истории и сериали бол!
Като СейФер обаче няма други! ❤🔥

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 12:45 от BELL-

# 403
Отново и отново се питам защо не дадоха поне в няколко епизода какво точно се е случвало през тези 2 години, за да стигнем до Дияр и Синан. А то много се е случвало и е интересно от психологическа гледна точка, а нали сериалът го водим психодрама. Вместо това скок във времето, нов сезон и това снощи, което си беше нещо като минифинал. И наистина е много интересно как ще продължат сега, ако не са ни намислили някоя неприятна изненада за Коледа във вид на голям финал. Трета сватба ще има ли, пак ли Ферит ще иска Сейран от Кязъм, оня пак ли ще се пазари къде на шега, къде наистина и т.н.? Но това за трети път вече трудно ще се получи много по-различно, та не знам какво ще изберат. Може и скромен подпис на път за работилницата, че работа имат да вършат, а парите свършиха. Всичко това, ако приемем, че Сейран въобще е успяла да се разведе.

# 404
Момичета,случвало ли ви се е да сънувате Феритт,като част от реалния ви живот. Joy
А да го прегърна и мъжо ми звънна и ме събуди. Joy

Общи условия

Активация на акаунт