Отговори
# 405
На мен ми хареса епизода,защото имаше нормалност  и доброта…без необясними батализми….и дрехите им бяха сладки, в топли цветове..Така съм на първо четене..
Имаше си СейФер и то без борби,а с чувство на принадлежност един към друг.
Колкото до Пакил с изцепките й в социалните мрежи и слабата пренавита игра няма да й стана фен….Особено ме издразни,когато си позволи да говори за химия между нея и Мерт…направо без коментар.Към актьора на Синан имам далеч по-добри чувства…Толкоз!
Очаквам новите епизоди с надежда за нещо неочаквано добро🍀

# 406
На мен ми хареса епизода,защото имаше нормалност  и доброта…без необясними батализми….и дрехите им бяха сладки, в топли цветове..Така съм на първо четене..
Колкото до Пакил с изцепките й в социалните мрежи и слабата пренавита игра няма да й стана фен….Особено ме издразни,когато си позволи да говори за химия между нея и Мерт…направо без коментар.Към актьора на Синан имам далеч по-добри чувства…Толкоз!
Това за химията сериозно ли!? Joy  Аз нещо съм го пропуснала.

# 407
Здравейте!
Чухме как са се запознали Дияр и Ферит, когато тя му припомни, с цел...
Пак думите бяха действието, но ми липсваше някакъв хъс, много набързо и кротко, не че не се стремим към това.
VAL, съгласна съм с теб за липсващия катарзис.

# 408
  • София
Много е тихо днес Simple Smile
Сейран Heart

Май всички снимат в имението днес.

# 409
❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍♾🧄🪬

# 410
Понки, как се запознали? Както бяха ни показали - във фитнеса (понеже някои се съмняваха). Кака каза, че Ферит флиртувал с момичета, ама хич не му се искало да флиртува. Направо умрях от смях Grinning

# 411
Кака я поставиха на тясно, без обяснения и тя се врътна обидена и избяга .

# 412
Понки, как се запознали? Както бяха ни показали - във фитнеса (понеже някои се съмняваха). Кака каза, че Ферит флиртувал с момичета, ама хич не му се искало да флиртува. Направо умрях от смях Grinning
Някакъв опит за обяснение и оправдание на Ферит, но неуспешен за мен☹️🤕...Друго да бяха измислили, а не да дават уж щастлив Ферит при все още болна Сейран. Тая сцена (във фитнеса) все още ми е най-абсурдната в целия сезон 🤦‍♀️

# 413
  • София
Много е хубав тук Simple Smile

# 414

Да, точно така, флиртувайки с други момичета, "...но всъщност не искаше..."- думите на кака. Какво да кажа,по скоро е бил "опиянен" от мъка, 😂 всичките му свалки са в "компания" с алкохола.

# 415
# 416
Това за химията сериозно ли!? Joy  Аз нещо съм го пропуснала.

Да,още в първите интервюта го беше казала и после като срещнала Афра си спомням,че коментара й беше,че Афра била много сладка…Сладък е Нагиш,Афра е успешен професионалист..Изцепки!…Ако разбира се са  стигнали до мен с коректен превод…

# 417
Сейранчето къде е? ❤🔥

# 418
Чудя се в снощния епизод кой ли беше най-култовия момент. За няколко се сещам - дясното кроше, което Сейран от движение нанесе на Синан, готовността на кака да махнат члена от договора, пречещ на Сейран да работи дистанционно,  репликата на Сейран, че Ферит хич го няма в преобличането на жени, та затова тя ще помогне на кака. Да не пропусна и начина, по който Сейран се настани на предната седалка в колата. Преди нали се чудехме дали няма спор за това кой къде да седне. Никакъв спор нямаше. Сейран въобще на никой не даде и да си помисли, че друг може да седне на мястото до шофьора. Сигурно има и още, но за това се сещам.

# 419
Много хубави бяха снощи Сейферчетата ❤️🧿🧄

Общи условия

Активация на акаунт