Отговори
# 420
Милна, още един култов момент от Ифош Stuck Out Tongue Winking Eye

А тези например са тризнаци, като музикална група. Триото Ферит, Сейран и Дияр. Къде са останалите членове на групата?

# 421
Едно интересно мнение от Х:
Скрит текст:

# 422
  • Яко в Матрицата...
Хелоу Wink

Сега гледам серията, макар преди това да изгледах някои сцени, не се стърпях Joy Не знам защо толкова се възмущавате на сравнението с кюнефето. Това е десерт, чиито корени се губят далеч назад във вековете. Думата кюнефе е с арабски корен. Този десерт е известен и като Рамазан татлъсъ, демек десерт, който се прави за един от двата най-големи мюсюлмански празници. Значи за турската култура е много важен и едно такова сравнение си е баш на място. На мен ми хареса. Ферит не може да угоди на всички, не може всички да го обичат. Казвам го като човек, който в миналото е имал същия проблем. Трудно го преодолях, но успях. И той ще се справи. Ако се върнете в първите епизоди, част от проблемът му със Сейран беше именно това, че тя открито му показваше и казваше, че не го харесва...

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:53 от Reni 🧿

# 423
Ялъто! 👑 Няма друго такова явление! ✌🏻

# 424
Ялъто! 👑 Няма друго такова явление! ✌🏻

Може ли някакво пояснение каква е тази класация?
И с какво се разбичава от рейтинговите показатели?
В едното почти на дъното,в другото недостижими?!?

# 425
Милна, още един култов момент от Ифош Stuck Out Tongue Winking Eye

А тези например са тризнаци, като музикална група. Триото Ферит, Сейран и Дияр. Къде са останалите членове на групата?

Да, това беше №1!

# 426
  • София
Социалният рейтинг в Х е важен за международните продажби. Колкото повече се коментира, толкова по-добре. Започват да си връщат нивата на най-гледаните серии във втори сезон в момента.
На мен най-смешна може би ми беше сцената, в която Ферит отиде да търси пръстена, едно такова невинно изглеждаше JoyJoyJoy

# 427
Другият рейтинг (на Дизилах) се отнася само за Турция, колко процента от 5000 са гледали дадена програма,

# 428
А, момента, когато каката се преструваше, че раната й кърви и Ферит се наведе да и гледа коремчето. Абсолютна глупост сътвориха СЦ.
Много издиша на места епизода. Пълнеж беше и сцената с новият персонаж на Бетюл.

# 429
Дали е нова тази снимка на АфРам, няколко акаунта вече я споделят в Х? Качеството пак е ужасно 🥺

# 430
Дали е нова тази снимка на АфРам, няколко акаунта вече я споделят в Х? Качеството пак е ужасно 🥺

Това е когато бяха в болницата за Пелин(Буче)

# 431
Добро утро, мацки! 🫶

🤍🪬🧄🧿♾

# 432
Добро утро,дами. Слънчева и усмихната неделя ви пожелавам 😘

# 433
Добро утро Kissing Heart

От Х го взех Stuck Out Tongue Winking Eye

POV- Какво може да последва в #YaliÇapkini и подсказките за това в 84:
Все още не сме видели много за #seyfer и тяхното пътуване да станат здраво семейство. Не сме виждали Сейфер да се среща или да работи върху колекциите си, Сейран да се връща на училище, те да решават предишните си проблеми, предложение, брак, меден месец, млада двойка, която живее заедно и прави това, което двойките правят, бременност, деца, спасяване на Корханови от финансов крах, … така че следващата им глава от живота ще бъде изключително вълнуваща за гледане. В 84 имаше някои подсказки:
1- Сейран няма да позволи лесно на Ферит да се откаже 😉 Ферит не повярва на Сейран, когато тя многократно му каза, че Д!яр лъже. Сейран каза на Ферит на няколко места през 84, че може да не му прости. Така че може да видим период на горещи срещи и прошка ❤️‍🔥 те няма да скочат в брак.
2- Есме се тревожи, че Сейран ще има рецидив, както каза на Гюлгюн. Тя не гледа положително на това, бившите да се съберат отново, така че няма да помогне на ситуацията 😊 Кязъм и Ферит ще бъдат в една и съща лодка, опитвайки се да убедят бившите си, а Есме ще бъде против.
3- Сейран и Ферит трябва да работят усилено, както спомена Ифакат, защото крайният срок наближава! Да прекарват време заедно в работилницата, офиса и у дома 💥❤️‍🔥💥, но това не означава, че Сейран се съгласява лесно да се ожени този път и Ферит също може да не бърза! Но това не означава, че няма да се "съберат" на различни места
4- Те ще използват договора на Сейран, както и здравето на Хатидже, като начин да оставят Есме в Истанбул или дори да остане в същата къща за известно време.
4- Финансовите загуби и увреждането на марката може да заемат централно място, тъй като Ифакат и Орхан говореха за това. Може би дори Латиф се връща като враг!? Външни врагове и кредитори... 🤯
5- Някакъв вид терапевтични сесии или самолечение, за да се върнат към нормалното. Като разговора на Ферит/Фуат или Халис/Сейран.
6- Абидин-Суна-Айшен и някаква тема се появява отново. Освен това Халис трябва официално да прости на Абидин.
7- Орхан-Бетюл и приятелчето й + бебето Фуат

Надявам се, че колекцията от бижута и представянето ще донесат пари на Сейфер и Ферит може да изненада Сейран със собствена къща, в която тя ще обича да живее... Най-големият урок за Ферит и Сейран беше, да не се опитват да бъдат прекалено добри в ущърб на собственото си щастие . Време е да направят себе си щастливи и да живеят така, както искат да живеят, без да се поддават на чужд натиск и влияние! Не всеки е добър или иска доброта и щастие за вас.

Нямаме търпение за 85, за да видим какво са ни подготвили. Нова глава 💥❤️
#MertRamazanDemir #AfraSaraçoğlu #seyfer #YaliCapkini

# 434
  • София
Добро утро! Мен ме притеснява Есме да не изнудва Кязъм и той да започне да им прави мръсно нещо на СейФер. Тя и Гюлгюн се опитва да убеди, но не изглежда да успя.
Ферит определено е за терапия, дано го разбере скоро. Той се събуди и отиде да си говори с Фуат точно, след като разбра, че Дияр не е бяла и добра. В същото време планът за залавяне на Синан беше негов, което води до голямо напрежение. Явно отключи нещо, надявам се да не е много зле.
Сейран сигурно няма да му прости веднага, тя му каза, да се извинява.
Аз чакам бебе вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт