Отговори
# 630
  • София
И аз си помислих в началото, че само Кязъм би бил доволен от тяхното събиране. Но пък освен Есме, кой друг да е недоволен. Халис и Хатуч са доволни, на Орхан мисля, че винаги му е било все тая, Ифакат си гледа интереса... Много странно, вероятно не се отнася за СейФер, а до нещо друго.
А и те сега пишат сценария за 87-ма серия, предполагам.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 19:31 от MysteryG

# 631
Не си спомням Сейран да е давала някакви гаранции на Ферит, че сега всичко ще е коренно различно и ги чака безоблачно щастие без край. Всъщност му обеща още от същото. А същото е това, което той за нищо не света не би изтрил, ако можеше да го направи. Точно така отговори на нейния въпрос. Все пак Ферит избра червеното, огъня, а на такъв огън не можеш само да се грееш. Той може и да те опари. Но Ферит това реши и не беше под натиск или по принуда, защото ако Сейран не беше в сърцето му, никакъв натиск от нейна страна нямаше да го пречупи или по-скоро да го накара да си даде сметка какво точно иска от живота си.

# 632
И аз си помислих в началото, че само Кязъм би бил доволен от тяхното събиране. Но пък освен Есме, кой друг да е недоволен. Халис и Хатуч са доволни, на Орхан мисля, че винаги му е било все тая, Ифакат си гледа интереса... Много странно, вероятно не се отнася да СейФер, а до нещо друго.
А и те сега пишат сценария за 87-ма серия, предполагам.

Може би пак е свързано с пари, знаем Кязъм колко много се радва когато се отнася до парите

# 633
  • София
Качили са част от сцената, преди целувката, спойлер е

https://x.com/yalicapkinieng/status/1861460938584441192

# 634
Катерина49,бях решила да не пиша повече по спора кой повече и кой по-малко между Сейран и Ферит,но твоят пост ме провокира
Когато,в живота на един човек настъпи толкова преломен момент,т.е.-да бъде принуден да се махне,да си отиде,да му се каже,че неговото присъствие е вредно и едва ли не любимият му ще умре точно заради него,тогава се срива целият свят,който този човек познава
Жалко,че сценаристите са толкова некъдърни,та не успяха да ни предадат нито разбитото на парчета сърце на Ферит,нито болката от загубата му
С две думи,Сейран наистина постъпи жестоко,като това ,разбира се не е нарочно,но е необмислено
Тя самата знае това,тя самата каза,че вместо да спаси Ферит да не преживее още една смърт и то нейната,всъщност го е наранила много повече/в разговора и с Халис/
Аз разбирам,че ти не можеш и не искаш да разбереш Ферит,че виждаш в негово лице най-неприятните постъпки на един мъж,спрямо жена
Но,да обвиняваш вече разведения Ферит,че е направил всичко възможно да забрави Сейран,срещайки се с друга жена  и въпреки това е броял дните,в които са били разделени,че всяка вечер е гледал портрета и в спалнята си,че нито за миг не е спирал да я обича,това ми идва в повече
Любовта обаче понякога не е достатъчна
Сейран трудно прости на Ферит в предните сезони,защо сега се учудваме,че той трудно и прощава след всичко,което тя направи?
Кой беше Ферит за Сейран,че тя умирайки искаше той да дойде при нея и да я спаси?
Можеш ли да кажеш,че един мъж,който зарязва жената на сватбената маса,за да спаси тази,която е омъжена за друг и го е отхвърлила ,че не я обича?
Или я обича,ама по-малко?
Любовта на Ферит в момента трябва да е по-търсеща,по-питаща,по-искаща уверение,че този път,този пореден път тази жена няма да го остави,както правеше в предните два сезона и в началото на трети
Наистина Сейран трябва да се постарае
Ферит не и е направил нищо,че да и се извинява
Той имаше жена,която излъга,за да се задържи до него,но по никакъв начин Сейран не беше наранена с тази лъжа

# 635
Афито 👑 пак ги отвя! ❤🔥 И пак всичките след нея не могат да направят нейния резултат! 🔝 За кой ли път! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 636
Аз даже не мисля, че Сейран знае в какво състояние е бил Ферит след раздялата. Предполагам, че Ферит в следващите епизоди ще има псих.проблеми и едва тогава ще открехнат на Сейран за положението, в което е бил Ферит тогава. Не очаквам тя да му се извини преди това, знаем че тя не е по извиненията много, много. Ферит точно казва във фрага - "щастлива ли искаш да бъдеш, или права?"
Още нещо относно фрага, тези препратки, които правят със сезон 1, като са със Суна и Абидин никак не ме радват лично мен, помним какво следва след тях - Фуат и тн..
Най-важното дали ще му се привиждат мъртви още, дали ще си говори с тях...Ферит дали ще изперка още..

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 23:35 от bellie_ellie

# 637
  • София
Мисля, че още утре във фрага ще видим Ферит отново да си говори с Фуат.

# 638
Яваш, яваш ще напълнят градината! 😘🔝😂

# 639
Добро утро,дами. Усмихнат и успешен ден ви пожелавам. Днес евентуално да видим дали Емрулах ще ни зарадва довечера с доза СейФер във фрага

# 640
Добро утро ☕️
Чакаме фрага днес. В нашата група настана едно спокойствие и мир, след последните събития. В очакване съм на интрига във флага, иначе фандомът ще изгуби интерес.

# 641
Добро утро, мацки! 🫶
Честит фрагманов ден! 🤘

# 642
  • София
Аз не разбирам защо сега Сейран трябва да се извинява. Тя си призна грешката, това не е ли по-важно. Или е важно да се чуе самото изречение "Извинявай, че не те оставих да си до мен". Че аз Ферит и да го защитавам, никак не е бил прав, докато още си мисли, че жена му умира да ходи да се сваля във фитнеса с разни, дори и само на думи.
Вал, Ферит до последно не повярва за Сейран за кака и тя дори му каза, че ще му търси извинение. Затова сега той е наред.
Скрит текст:
След видеото от фенове, където Сейран казва, че си е знаела съм на мнение, че все пак нещата не са оставени просто така. В смисъл, че Ферит все пак е напрвил някакво разследване или нещо такова и се е разбрало, че тя е инсценирала всичко.

# 643
Мистери, то според Вал, Ферит е видял, че Сейран е щастлива с друг, само понеже се е усмихвала в болницата Stuck Out Tongue Winking Eye Сигурно затова си и мисли, че е имал право да продължи живота си, волю-неволю да сваля мацки у фитнесО. Отделно да кажа, че запознанството и разговора с кака по нищо не предвещаваше, че ще са само аскер аркадаши, докато Сейран замине на околосветско. Бая си я сваляше човека. Красиви усмивки, ала бала...

# 644
  • София
Тя тази сцена във фитнеса беше толкова грозно направена, че се наложи да я обясняват в миналата серия. Приемам, че Феро свалял там, без нищо да прави, но то и това не е много ок, поне по начина, по който ни го показаха.

Общи условия

Активация на акаунт