BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 927
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 005
Фламингото побеснЕ.
А пък Пиги застанала като Статуята на свободата  блее ли, блее...

# 1 006
  • София
Гого да пука и последния балон, за да не свърши времето, но пък да свърши драмата...
Ивонето цял сезон не се е карала и сега от нищо избухна и й държи...Даже и Ланеца щеше да го отнесе, въпреки че я похвали 😅

# 1 007
Каква е мисията, че не хванах отначало?

# 1 008
Бай Ивонне  - ''Мога да съм ти майка!'' Стига, бе! Толкова ли напредна медицината?

# 1 009
Ивоне как нареди Ванеса. Само истини каза. За това никой не посмя нищо да и каже.

# 1 010
Ивонне президент Joy

# 1 011
Какъв му е проблема на двуметровия Ивайло, че му направиха забележка да не обижда хората като ги нарича "лигли", а като спукаха неговия балон дори се зарадва "отървах се" вика.. Плезира да му имам проблема и причината за истерия, че няма да яде сладолед или че искаше да намачка две жени, защото очевидно е женомразец. Дано сега да не спечелят мисията защото Гого се сви като мишка и го е страх да спука последния балон

# 1 012
Бай Ивонне  - ''Мога да съм ти майка!'' Стига, бе! Толкова ли напредна медицината?

Или пък баща..

# 1 013
Ивоннето е много хитра и обиграна.  Неслучайно спомена и Марио. Прави си ПР акция. Ивонне и Марио ще са последните финалисти според мен. Борбата ще е между двамата.

# 1 014
Дай им Мамаситааа! Сипи им! 🤣🤣🤣

Колко права беше за Веселка…

# 1 015
На Ивончето явно ѝ е напушило вече, тя от самото начало не харесва Ванеса.
Няма нищо за харесване във Ванеса.
Браво на Мамасита! Строи ги всичките Mask

# 1 016
Ивонне цял сезон се умилква във всички, само шушу мушу имаше от нейна страна, никакви директни конфронтации, а сега полудя, защото финалът наближава.

# 1 017
Ето сега и предисторията. Веселка първа се е троснала на Ивонне.

# 1 018
Ивонето им сипва на всичките 🤣🤣🤣
Как говори за Веселка

# 1 019
Тъй. Номинациите на Ивонне са ясни. Да видим другите.

Общи условия

Активация на акаунт