BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 580
  • 2 119
  •   2
Отговори
# 1 215
Иска му се да бъде нежна блондинка , като Ванеса , ама си е застаряваща длъгнеста к.била

Ванеса последното, което излъчва е нежност. Не знам къде я виждате тая нежност, на която трябва да се завижда. Мен ми е отблъскваща Ванеса, точно щото в нея няма грам нежност и женственост като излъчване. Тя вечно е недоволна от нещо, вечно мрънка, вечно е намръщена и в истерия от нещо. По истерия в Къщата единствено друга една нежна съквартирантка, може да е бие, Косара. Само тя е по голяма истеричка от Ванеса. Пример за нежно женско излъчване е Атижа. Тя излъчва нежност, не Ванеса. Ванеса се държи като недоволна от живота си лелка на 60, на която младоста и е минала, не е доволна от живота си, и за това целият и свят и е крив.
Държи си се като сериозна обвързана жена  Ако за някой подпляскването е нещо нормално и приятно, стига никой да не вижда е голям признак на женственост , за други хора е досадно и обидно .Ако ще и 200 пъти да напишете , колко неугледна и отблъскваща е Ванеса, пак няма да стане вярно То не зная в тази къща при този сбирнщайн от какво да си доволен и позитивен, като през пет минути някой трещи и обижда. Нито съм видяла Ванеса да истерясва с обиди , за разлика от повечето там , че да бъде обвинена за най-истерична си е чиста лъжа и изкривено виждане. Липсвало и мъжко внимание в къщата . Умирам от смях , направо се чудя и с ум се боря, чие внимание там би и залипсвало и ще е ценност да го получи.
Не разбрах и в коя вселена, Ивоне е интелектуалка, ама щом казвате и ви е пример, ще го приема , все пак не зная, с какво я сравнявате .

# 1 216
Проблемът е, че младо и умно отсъства, та сме принудени да наблегнем на сеира. ☹
Ми като не се явяваме на кастинг - тъй ще е JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Е, то умно и ББ си е оксиморон по принцип, няма шанс да се явим 😜

# 1 217
  • София
Мамаситата стиска, стиска, пък накрая и тя изтърва козите. Не знам защо е решила, че всички трябва да я слушат и да й козируват, какво като е по-възрастна? За това заслужава уважение, но не и послушание. В крайна сметка всички там са възрастни хора.
Циганинът е направо непоносим, страшно е противен! Направо се чувствам омерзена като го слушам. Като олио е - все иска да е отгоре, никой не може да му каже нищо, никой не може да го надвика и надприказва... Надявам се да го изгонят вече, не искам да го гледам повече.
Той докато Ванеса не му обясни, че трябва да е най-наострен срещу постъпката на Виктор, защото имал дъщери, хич и не се беше сетил да е афектиран... пардон, Ефектиран. След набиване на канчето обаче рязко се Ефектира и осъди строго посегателството. Joy
Същото се случи и при скандала на Ивоне. Първо беше по-скоро срещу нея, после като му нашока ряпата тя, че е фурнаджийска лопата, така се прехвърли на нейна страна, че чак започна да се дръвчи на Гого в нейна защита, въпреки че момчето си говореше съвсем спокойно.
Гого може и да не е най-острият нож в чекмеджето, обаче в случая беше абсолютно прав. Аман от цигански номера и манталитет!
Атижа и тя: "Цирки". Как пък не прихвана някоя правилна дума, ами баш от циганина се учи да говори български.

# 1 218
На мен ми стана много любопитна номинацията на Радо срещу Атижа. Много я харесвал и като жена и като човек, ама що така никакъв характер не била показала досега… че да го светна, ама той е същият, лика прилика са си с Атижа, обаче той е доста по-подмолен и лицемерен в играта. Чудно нещо е живота, дразнят те черти у хората, които са повече у теб самия, отколкото у тях…

# 1 219
Ванеса с такава злоба и ненавист гледаше на номинациите, че чак физиономията й беше изкривена в някаква кисела гримаса. Всяка номинация на Виктор й носеше удоволствие и го стрелкаше с видимо задоволство. Много фалшива и противна жена. Такива да не са ти в обкръжението. Като си помисля, че в началото й симпатизирах.. 😆
Аз такъв грях нямам. Псевдоинтелектуалците ги надушвам от раз, а смятам, че те са по-вредни от всичките други показани образи.

# 1 220
Ванеса орева къщата заради постъпката на Виктор към Атижа малко и заради липса на внимание към нея самата според мен.

Но и Атижа ми е много зле. Отрязала си носа, напълнила си устните, натъпкала си широкия задник със силикон и през по-голямата част от времето го играе миловиден фикус.

Според мен тя дори леко се зарадва, че Виктор я плясна по задника, най-после някой да оцени подобаващо нейната инвестиция. Ядоса се на Ванеса не само защото на втората не ѝ беше работа да се меси, а и защото я постави самата нейна в неудобна ситуация, поставяйки под съмнение нейния собствен морал.

А Атижето е отишло там да се рекламира. Иска всички да ѝ видят голямата дупара и да въздишат по нея. Прелест просто, прелест.

# 1 221
  • Sunshine state
Има нещо такова и според мен. Ванеса си умира от яд, че не й се обръща внимание като жена и за това така се лепна за Гого, защото само той й стои в орбитата.

# 1 222
Ванеса се държа все едно Виктор плясна нея или преби Атижа. Та чак да почне да се вайка и да крещи. Нейното театро беше крайно излишно в ситуацията. Тя нямаше работа да преекспонира нещата и да истерясва, да намесва другите и така нататък.

Най-редно щеше да бъде Атижа на сутринта да говори с Виктор, да му каже, че не й е станало приятно и той да й се извини. Или Виктор като разбере какви ги е свършил, да отиде сам при Атижа и да се извини.

# 1 223
# вчера
Георги: Ванесо, не се меси, остави го Виктор..
Ванеса: А бе, Георги - ти имаш деца бе…как може така да говориш…😳
# днес
Георги: Викторе…номинирам те…аз имам деца… не може така да правиш 😾😾
Смешно е, но май Гош наистина се замисли, като му беше представена и тази гледна точка. И на него трябваше да му се случи най-накрая (да мисли). 😁

# 1 224
Защо когато жена в къщата се ядоса за нещо винаги се стига до извода, че не получава достатъчно внимание от мъже? Като чета такива коментари по-лесно разбирам защо в къщата никой не успя да разбере защо шамара на Виктор беше проблематичен вкл. и Ванеса.

За да може Виктор да се извини на Атижа, той първо трябва да разбере защо постъпката му беше лоша. Той така и не разбра и си личи от аргументите му: "Аз Атижа не я харесвам по този начин", "Всеки ме знае, че съм с Беба" (лол), "Баща ми би майка ми". Нито едно от трите няма общо с истинския проблем и Ванеса още повече разбърка главите им като започна да намесва Петър (който не е господар на Атижа да напомня).

Аз имам един грам подкрепа за Ванеса единствено защото поведение като на Виктор трябва да се коментира. Тя си направи шоуто и пр-а, но всяко зло за добро накара хората да се замислят малко за такъв тип "свалки". Кой разбрал кой не разбрал не знам, но поне имаше дискусия.

Ивонне също реши да си направи ПР седмица преди финала. А може би се стресна, че моралната полиция ще я издебне и нея с нейните цункания, барвания и реши да вземе нещата в свои ръце.

А за Атижа няма да говоря. Със всеки епизод намира как да ме разочарова. Някой й е казал, че мозъците имат гънки и тя отишла да ги запълни със силикон.

# 1 225
  • Sunshine state
Каква дискусия? Ванеса се тросна все едно са я насилили в ъгъла нея. Атижа ясно каза и показа, че не й е проблем. Никаква защитничка не е, прави го от ей така за скандала. Фалшиментрак филантроп ми е Ванеса. Абсолютна популистка.

# 1 226
Защо когато жена в къщата се ядоса за нещо винаги се стига до извода, че не получава достатъчно внимание от мъже? Като чета такива коментари по-лесно разбирам защо в къщата никой не успя да разбере защо шамара на Виктор беше проблематичен вкл. и Ванеса.

Скрит текст:
За да може Виктор да се извини на Атижа, той първо трябва да разбере защо постъпката му беше лоша. Той така и не разбра и си личи от аргументите му: "Аз Атижа не я харесвам по този начин", "Всеки ме знае, че съм с Беба" (лол), "Баща ми би майка ми". Нито едно от трите няма общо с истинския проблем и Ванеса още повече разбърка главите им като започна да намесва Петър (който не е господар на Атижа да напомня).

Аз имам един грам подкрепа за Ванеса единствено защото поведение като на Виктор трябва да се коментира. Тя си направи шоуто и пр-а, но всяко зло за добро накара хората да се замислят малко за такъв тип "свалки". Кой разбрал кой не разбрал не знам, но поне имаше дискусия.

Ивонне също реши да си направи ПР седмица преди финала. А може би се стресна, че моралната полиция ще я издебне и нея с нейните цункания, барвания и реши да вземе нещата в свои ръце.

А за Атижа няма да говоря. Със всеки епизод намира как да ме разочарова. Някой й е казал, че мозъците имат гънки и тя отишла да ги запълни със силикон.
О, това ми мнение за Ванеса не е базирано само на базата на тази случка и не е формирано изведнъж.

На нея очичките ѝ постоянно шарят, прави разни физиономии, преиграва, преиначава, драматизира. Да не забравяме, че нейното изпълнение със стъклото беше второ по професионализъм и раздаване след това на Ивонне. Така ли се представя една скромна, срамежлива, въздържана жена, която не иска да привлича сексуално внимание върху себе си?

Нейната игра е пределно ясна отдавна. Проблемът е, че нейният акъл не е достатъчно да проумее играта на другите в къщата. Затова Ивоннето рязко я засече и постави в цугцванг.

# 1 227
Виктор макар пян и прост, в момента, в който зашлеви Атижа се усети сам, че е постъпил не на място..показателна бе реакцията, физиономията му, дори сам си каза 'изпуснах се'.. ако не беше реагирал така и сам не привлече вниманието като си призна, не мисля, че Атижа въобще щеше да обърне някакво внимание на случката, а може би дори и Ванеса нямаше да забележи също..

# 1 228
Нали вчера казаха, че преди време Ванеса е споделила, че е била отвличана (нямам спомен това да е излъчвано). Успяла е да скочи от колата в движение и така се е измъкнала. Чудя се дали ситуацията е била сходна - тоест, някой я е опипвал и после я е причакал след дискотеката, или нещо такова. Би обяснило реакцията ѝ и на подсъзнателно ниво. А и ако трябва да сме честни, Виктор е толкова психясал вече, че си прилича баш на престъпник от ревност. Да му мисли Теодора, от този няма да има отърване.

# 1 229
Атиджа е по-тъпа и от Виктор, защото не може да вдене, защо не е ОК да я пляска по задника, без да са си твърде близки. Ама тя тоя дирник явно затова си го е пришила.

Общи условия

Активация на акаунт