BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 541
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 200
Иването , най -после показа завистливата си интригантска душица. Иска му се да бъде нежна блондинка , като Ванеса , ама си е застаряваща длъгнеста к.била. Той за това я мрази така разпалено. Браво и на Гого , успя да покаже Ланеца в най-противната му светлина . Дано го изритат първи . Или след Виктор , че фетишите и селянията и на двамата не се траят.

# 1 201
От къде на къде ще се слуша някой само защото бил по-възрастен?!?!

Не е въпроса че трябва да е слушат като по възрастен. Всеки си има свободна воля, както и Веселка да не слуша родителите си, камо ли непознати възрастни, въпроса не е в това.

Въпроса е че Веселка се опита да пребори аргументите на Ивоне, с общи приказки, ама понеже си по възрастна, не сме длъжни да те слушаме, вместо да обясни с аргументи, как не е права, че дори в спалнята са щели да се спукат балоните, дори и да си седят по леглата. Ама понеже и липсват аргументи, за това се фръцва, няма пък да те слушаме, понеже си възрастна, вместо да каже, няма да те слушаме защото не си права. Ама понеже не може да е обори аргументирано, защото аз не виждам кой в къщата може да стъпи на интелекта на Ивоне, и способността и да води аргументирано спор, няма какво друго да измисли, освен общи приказки, няма да те слушам, защото си по възрастна, вместо няма да те слушам защото не си права.

# 1 202
Чак пък нямало кой да стъпи на интелекта на Ивонне… 😂 Разсмях се с глас, ако тя ни е интелектуалката в сезона. Жена на 50, спала с 1000+ души, без деца, съмнителна репутация и какво всъщност работеше, кариера има ли нещо?

# 1 203
Охоо, Ивонне си показа характера най-после. Явно повече време ѝ е трябвало. Падна ми в очите. Така като гледам Марио остана най-нормален.
Нямаме угодия и това си е. Ивонне беше обвинявана, че все си мълчи, нагажда се и това е лицемерно. Е, отвори си устата и си каза това, което ѝ е на сърцето и ако трябва да сме честни е абсолютната истина. Веселка е невъзпитана комплексарка, която постоянно се лепи за Гого. Ванеса все от нещо е засегната и се бута между шамарите. Ланеца е като фурнаджийска лопата и ходи ту при едните, ту при другите. Та, каза тя всичко това в очите им. Всичко, което и ние тук коментираме от 2 месеца. И изведнъж ни падна в очите. КАК? 😁 Аз разбирам и причината, поради която избухна. Постоянно ги наказват заради провалени мисии. Лесни мисии. Накрая им дадоха най-лесното нещо на света - няколко часа да опазят по един балон всеки. И заради лигавщините им дори това не успяха. Нормално е да ѝ писне. Не е трудно да се досетиш, че е по-добре да избягваш тясната кухня пълна с остри ножове, докато не свърши мисията. Но на Веселка явно ѝ беше по-важно да не изпусне разпределянето на луканките.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:16 от Lilly_85

# 1 204
Чак пък нямало кой да стъпи на интелекта на Ивонне… 😂 Разсмях се с глас, ако тя ни е интелектуалката в сезона. Жена на 50, спала с 1000+ души, без деца, съмнителна репутация и какво всъщност работеше, кариера има ли нещо?

Освен,че е спала с толкова мъже тя се гордее с това , с оргиите си,оргазмите си в тоалетните а да не говорим за непрекъснатото опипване на мъжете. И тази меко казано дърта брантия ще се мисли за много интелигентна и начетена. Весела много хубаво я попита ,защо си мисли че всичко което прави и казва е правилно

# 1 205
От къде на къде ще се слуша някой само защото бил по-възрастен?!?!

Не е въпроса че трябва да е слушат като по възрастен. Всеки си има свободна воля, както и Веселка да не слуша родителите си, камо ли непознати възрастни, въпроса не е в това.

Въпроса е че Веселка се опита да пребори аргументите на Ивоне, с общи приказки, ама понеже си по възрастна, не сме длъжни да те слушаме, вместо да обясни с аргументи, как не е права, че дори в спалнята са щели да се спукат балоните, дори и да си седят по леглата. Ама понеже и липсват аргументи, за това се фръцва, няма пък да те слушаме, понеже си възрастна, вместо да каже, няма да те слушаме защото не си права. Ама понеже не може да е обори аргументирано, защото аз не виждам кой в къщата може да стъпи на интелекта на Ивоне, и способността и да води аргументирано спор, няма какво друго да измисли, освен общи приказки, няма да те слушам, защото си по възрастна, вместо няма да те слушам защото не си права.
Дано никой не стига до такива висини да "стъпва на интелекта" на един обигран манипулатор, защото ако разберем с какъв занаят е изкарвал парите си още на 20, с които толкова гордо се блъска в гърдите, по-добре да си останем вечно невежи

# 1 206
На този етап след изцепките на всички, Марио и Веселка изглеждат най-нормални!
То не бяха селски батку,тунинговани простакели,ланци,...парадират с положение и богатства,но нямат капка мозък да се видят колко са смешни и жалки отстрани.
За съжаление такива хора , с такива ценности са навсякъде и ще стават все повече

# 1 207
Иска му се да бъде нежна блондинка , като Ванеса , ама си е застаряваща длъгнеста к.била

Ванеса последното, което излъчва е нежност. Не знам къде я виждате тая нежност, на която трябва да се завижда. Мен ми е отблъскваща Ванеса, точно щото в нея няма грам нежност и женственост като излъчване. Тя вечно е недоволна от нещо, вечно мрънка, вечно е намръщена и в истерия от нещо. По истерия в Къщата единствено друга една нежна съквартирантка, може да е бие, Косара. Само тя е по голяма истеричка от Ванеса. Пример за нежно женско излъчване е Атижа. Тя излъчва нежност, не Ванеса. Ванеса се държи като недоволна от живота си лелка на 60, на която младоста и е минала, не е доволна от живота си, и за това целият и свят и е крив.

# 1 208
И аз не харесвам Ванеса. Постоянно е сърдита и мърмори за нещо. Явно и липсва мъжко внимание в къщата

# 1 209
изчетох някой коментари други ги прехвърлям и си признавам,че повечето инфо получавам от тук мамите,но решавам и аз да се изкажа в/у това което чета...нападате Ванеса,Гого и Марио.....за мен тези играчи са достойни за финал нито истериите и лекото поведение на възрастната жена /без семейство/ и какво ли е постигнала в живота ..пари,които само тя споменава или спомени от оргиите в които е била-Георги,който е супер невъзпитан и лъха от всякъде на лъжа и лошо възпитание,но държи да го уважават и прочие... Ревливият мачо дето ,абе скръб е този индивид...няма да правя анализ на всички участници,но щом признавате,че трябва да козарувате на старило и неуко и да не признавате младото и умното,щом действието на пияния В.е нещо естествено и още и още то гласувайте идол да ви е или ИВОНА,ГЕОРГИ,ВИКТОР,ВЕСЕЛКА,и българоизмисленияамериканец...лек ви ден от мен и аз дори да ме нападнете ви казвам,че ще продължа да ви чета!
Този коментар е доста обиден и много недостоверен. Ама карай. Аз бих желал да се обосновете за написаното, защото тук почти никой не напада Марио, нито пък виждам отявлени привърженици точно на Ивона, Георги, Виктор и Веселка. Всъщност смело мога да заявя, че Виктор няма никакви. А той реално е най-много за съжаление и толерантност. Като човек, не като поведение. Както и че повечето симпатизират на Марио. И на Веселка върлите привърженици нещо ми се губят. Не виждам и някаква особени нападки срещу Гого и Ванеса, освен в случаите, в които всички са забелязали слабата им игра. Всъщност срещу Гого дори почти няма. Имам и един прост въпрос - кое е младото и умното? Съвсем сериозно питам.

# 1 210
BIG MAMA@, за мен Вие сте готова, за достоен участник в Биг Брадър.
Особено за граматически игри.
приемам всичко,но тъй като не съм учила българска граматика то за мен е чест,като чужденец,че и толкоз пиша..само като си представиш,колко българи пишат по-не грамотно от мен тааа не съм засегната от коментара ви-Есме Blue Heart
На мен ми викат малкото Есме.
Инак аз, предполагам и голямото Есме, с чест и уважение приемаме любовта Ви.

# 1 211
  • София
BIG MAMA@, за мен Вие сте готова, за достоен участник в Биг Брадър.
Особено за граматически игри.
приемам всичко,но тъй като не съм учила българска граматика то за мен е чест,като чужденец,че и толкоз пиша..само като си представиш,колко българи пишат по-не грамотно от мен тааа не съм засегната от коментара ви-Есме Blue Heart
На мен ми викат малкото Есме.
Инак аз, предполагам и голямото Есме, с чест и уважение приемаме любовта Ви.

“Малкото Есме”, с глас се смея 😃 ♥

# 1 212
Да ме забавляват още някоя друга седмица, пък хич не ми дреме кой ще спечели. Никой не ме грабна, че да се притеснявам кой ще спечели в крайна сметка. По принцип предпочитам да е някой, който не се е крил през 90 % от сезона като Гого, Атижа и Диджей Пацо, но от друга страна от другите участници, които бих класифицирала като активни никой не ме грабна. Георги ми е противен. Виктор е пълен изрод, който има нужда от професионална помощ. Веска е неприятна. Виждам, че Марио е всеобщият любимец, но аз винаги ще имам обеца на ухото за такива като него, които уж, са нападани от всички без причина и нямат един близък човек във формата, което им носи зрителските симпатии, евентуално печелят (или поне стигат много напред) и в последвалите им изяви след предаването много ясно започва да се вижда защо са били отбягвани и недолюбвани. Мисля, че е налудничав и creepy с жените, но просто това налудничаво усещане, което всява няма как ние да го видим в детайл от пет секунди, защото продукцията предпочита да се фокусира върху самия скандал, а не върху кратките моменти в продължение на часове/дни/седмиц, които са разпалили скандала.

Ивон и Ванеса имат някакви позитивни черти, които в течение на предаването са ми допаднали, но победа за една от тях е по-скоро в сферата на фантастиката. Смятам, че победителят ще е Марио, или Гого. Вторият може да ви изненада като предположение, но той влезе като уж, избор на публиката пред къде по-интересни образи, така че очевидно си е подсигурил я семейство, я бот мрежа да генерира гласове + ще има и автентична подкрепа от зрителите, които предпочитат свитите мъжки образи, които масово печелят риалитита в България. Всъщност това ще е сблъсък на най-класическите победители в български риалитита - образ А (на жертвата, аутсайдера) и образ Б (на млад мъж, проспал 95 % от сезона).

# 1 213
# вчера
Георги: Ванесо, не се меси, остави го Виктор..
Ванеса: А бе, Георги - ти имаш деца бе…как може така да говориш…😳
# днес
Георги: Викторе…номинирам те…аз имам деца… не може така да правиш 😾😾

# 1 214
  • Sunshine state
Ванеса с такава злоба и ненавист гледаше на номинациите, че чак физиономията й беше изкривена в някаква кисела гримаса. Всяка номинация на Виктор й носеше удоволствие и го стрелкаше с видимо задоволство. Много фалшива и противна жена. Такива да не са ти в обкръжението. Като си помисля, че в началото й симпатизирах.. 😆

Общи условия

Активация на акаунт