BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 530
  • 2 119
  •   2
Отговори
# 1 185
Дано Гого помести Ивонне, защото тя тотално ми падна в очите с това изригване срещу Ванеса. Отделно от това я смятам за много лицемерна и голяма „цветарка”, както всъщност тя се обърна към Георги, но за нея се отнася още повече това определение. И двамата с него са един дол дренки, но тя е в пъти по-прикрита.
Моят фаворит е Марио, защото според мен той също изнесе голяма част от шоуто на гърба си. Едно, че трябваше да търпи непрекъснати обиди, скандали (Пацо, но кой ли още не), заплашвания дори (от Косара), второ, че ако наистина с част от наградата помогне за къщата на баба/дядо, пак ще е по-смислено да отидат при него. Смятам, че публиката го подкрепя, понеже е единственият човек, който от малък е имал труден живот, докато другите (изключение Анджи) са си имали всичко. Донякъде странното му поведение на моменти може да бъде и оправдано от това, което е преживял, защото няма как да си напълно психически стабилен или възпитан, когато си живял като него.

# 1 186
  • на последния етаж
Аз не разгадах поради каква причина Ивоне реши точно сега да избухне? Смятам, че е доста хитър играч, затова вероятно скандалът не избухна случайно - защото ѝ е преляла чашата на търпимост.
Гого, както някой каза по-назад, се опитваше да изглежда интелигентен в скандала с Георги, но не му се получи. И той като Атижа ми е безхарактерен и невидим. Така и не разбрах как е станал милионер на 20 години.
Веска и Ванеска злобни, та злобни. Едната съвсем се самозабрави с тези нейни морални изблици.
Радо ми е пълен смешник - реши да номинира Атижа, щото не видял характера ѝ досега. Simple Smile Как се докопаха до финал с Пацо, Веска, Гого не знам.
За Виктор думи нямам. Вероятно той или Ванеска са чао утре. 

# 1 187
Дано махнат Виктор, че ми стана още по-гнусен и антипатичен след сценката с Атижа…. Голяма любов към Теодора, ама като удариш две водки и вече шляпаш по дупето всяка, която ти попадне в периметъра. Ако съм на Теодора и изобщо е имал шансове при нея, то след тази постъпка не бих го и погледнала.

# 1 188
То и Ивонне и Ланеца са диаметрални, ама Ивонне използва абсолютно същият довод за възрастта плюс това, че изкарвала като по-млада 50к+ на месец и затова трябвало да я слушат... за балоните, "лиглите" му с "лигли". А на симпатичното Гогенце, Ванелиса Прекрасна му врътна едно словесно фелацио и го сготви, опакова и му върза панделката вместо каишка за няма и две минути време. На мен ми допадна изпълнението между Ланеца и Гого. Хубаво беше да се види, че манго едно си знае и че дори и най-тихият, млад  и доста безличен съквартирант е далеч по-напред в еволюцията. Само да не беше тази тийнейджърска поза, ама айде, малък е. Но не ми допадна, че го направи в момент, в който вече други го бяха заръфали и в който е почти ясно, че самият той отива на финал. И с другото съм съгласен, по отношение на Гого - да загубиш почти година време, когато имаш сериозен бизнес, е пагубно. Ако е верно, де. По презумпция не бива да се вярва на нищо, което някой разказва за себе си или за друг в къщата. Защото всеки може да каже всичко. Донякъде вярвам за Марио. Защото поведението му е такова. Той ставаше все по-корав като го натиснат и моментално напълно омекваше стига само някой да му кажеше една дума. Това е типичното поведение за такъв човек. И най-слабото му място. Не знам другите как не го видяха, очевидно е. В същото време той самият, изключително хитро отиваше при всеки, отделил се след поредният скандал и само слушаше. Голям дявол.

# 1 189
Дано Гого помести Ивонне, защото тя тотално ми падна в очите с това изригване срещу Ванеса.
Скрит текст:
Отделно от това я смятам за много лицемерна и голяма „цветарка”, както всъщност тя се обърна към Георги, но за нея се отнася още повече това определение. И двамата с него са един дол дренки, но тя е в пъти по-прикрита.
Моят фаворит е Марио, защото според мен той също изнесе голяма част от шоуто на гърба си. Едно, че трябваше да търпи непрекъснати обиди, скандали (Пацо, но кой ли още не), заплашвания дори (от Косара), второ, че ако наистина с част от наградата помогне за къщата на баба/дядо, пак ще е по-смислено да отидат при него. Смятам, че публиката го подкрепя, понеже е единственият човек, който от малък е имал труден живот, докато другите (изключение Анджи) са си имали всичко. Донякъде странното му поведение на моменти може да бъде и оправдано от това, което е преживял, защото няма как да си напълно психически стабилен или възпитан, когато си живял като него.
И тя какво толкова каза на Ванеса - че е лигла и че прави от мухата слон.

Мисли я за лисица, но и аз виждам противоречия във Ванеса - ако беше толкова скромна и праволинейна, колкото се изкарва, нямаше да се раздаде толкова на стъклото например.

Да не се връщаме пак към истерията ѝ с пошляпването, което разбирам да се беше случило с нейното дупе, но толкова войнствено да защитава нечие чуждо силиконово.

Ванеса си е харесала някаква роля, но яко преиграва и често прави леко странни артистични физиономии. А помисли ли си, че в някаква филмирана ситуация има поне малко правота, става просто неадекватна.

# 1 190
За мен Ивонне преиграва много повече от Ванеса. На Ивонне просто ѝ кипна и изригна най-после, защото само тя лицемерничеше досега, но си показа същността все пак. Известно е, че в ББ и да се стискаш до последно, все накрая ти се показват рогата.

# 1 191
Е то нейното (на Ивон) изригване  беше ураган направо, цялата къща онемя и си седнаха по леглата от страх.

# 1 192
  • somewhere over the rainbow
Е то нейното (на Ивон) изригване  беше ураган направо, цялата къща онемя и си седнаха по леглата от страх.
Чак и аз отидох в спалнята.

# 1 193
Веселка хубаво и каза, че като по-голяма, не значи, че нейното е the best.

Това са общи приказки на Веселка. Понеже, нищо друго не може да каже срещу нея. Това не е аргумент срещу Ивоне. Ивоне действа с аргументи. Беше права, че след като са излезли от стаята и балоните са почнали да се пукат, значи трябва да се върнат в спалнята, където балоните не се пукат като си седят по леглата. И понеже нямаше как да я обори, за това тръгна към общи приказки, че понеже е възрастна, не значи че трябва да е слушат.

# 1 194
Зависи от критериите, ако Победителят трябва да се държи като в цирк и да развеселява зрителите от скуката им, може и Георги да е най-подходящ?
На мен нещо кратко ми се вижда, няма време да се номинират всички по един седмично, накрая ще ги гонят накуп през 30 мин.

Георги и Гого са в двете крайности, не симпатизирам на нито един от двамата.... Но, ако трябва да съм честна поне Георги ме забавлява, още помня култовата репилика '' За 5 кила брашно...".... Докато Гого е пълен статист,с него и без него...все тая...
И на мен ми се вижда кратък сезона, хубаво би било да гонят по двама...

# 1 195
От къде на къде ще се слуша някой само защото бил по-възрастен?!?! Това май най-много ме изнерви в изложението ѝ. Има много неадекватни възрастни хора, както и много мъдри и зрели хора на крехка възраст. И от кога това, че си на някакви години ще ти дава правото да се разпореждаш със свободната воля на хората? Трябват още доста качества, които тя не притежава, за да може да поведе тълпата…

# 1 196
изчетох някой коментари други ги прехвърлям и си признавам,че повечето инфо получавам от тук мамите,но решавам и аз да се изкажа в/у това което чета...нападате Ванеса,Гого и Марио.....за мен тези играчи са достойни за финал нито истериите и лекото поведение на възрастната жена /без семейство/ и какво ли е постигнала в живота ..пари,които само тя споменава или спомени от оргиите в които е била-Георги,който е супер невъзпитан и лъха от всякъде на лъжа и лошо възпитание,но държи да го уважават и прочие... Ревливият мачо дето ,абе скръб е този индивид...няма да правя анализ на всички участници,но щом признавате,че трябва да козарувате на старило и неуко и да не признавате младото и умното,щом действието на пияния В.е нещо естествено и още и още то гласувайте идол да ви е или ИВОНА,ГЕОРГИ,ВИКТОР,ВЕСЕЛКА,и българоизмисленияамериканец...лек ви ден от мен и аз дори да ме нападнете ви казвам,че ще продължа да ви чета!

# 1 197
Проблемът е, че младо и умно отсъства, та сме принудени да наблегнем на сеира. ☹️

# 1 198
изчетох някой коментари други ги прехвърлям и си признавам,че повечето инфо получавам от тук мамите,но решавам и аз да се изкажа в/у това което чета...нападате Ванеса,Гого и Марио.....за мен тези играчи са достойни за финал нито истериите и лекото поведение на възрастната жена /без семейство/ и какво ли е постигнала в живота ..пари,които само тя споменава или спомени от оргиите в които е била-Георги,който е супер невъзпитан и лъха от всякъде на лъжа и лошо възпитание,но държи да го уважават и прочие... Ревливият мачо дето ,абе скръб е този индивид...няма да правя анализ на всички участници,но щом признавате,че трябва да козарувате на старило и неуко и да не признавате младото и умното,щом действието на пияния В.е нещо естествено и още и още то гласувайте идол да ви е или ИВОНА,ГЕОРГИ,ВИКТОР,ВЕСЕЛКА,и българоизмисленияамериканец...лек ви ден от мен и аз дори да ме нападнете ви казвам,че ще продължа да ви чета!
Подкрепям мнението на 100% 👍

# 1 199
Някой чел, ама недочел. Или ни дава уклон да подкрепяме Ванеса. Няма как да стане.
Никой не е на страната на Ланеца, Виктор и пр., обаче това не означава, че ще харесваме Ванеса или Гого.

Общи условия

Активация на акаунт