BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 522
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 150
Кефи ме как Ланец навря Пацо където му е мястото.

А тази вечер видях Пеньо в метрото, заприличал е на лелка. С дълга коса на опашка, говореше по телефона нa handsfree и чупеше китки, но си беше облечен като мъж. Слезе на станция Вардар. Направо потрес Grinning Ни мъж, ни жена...

# 151
Останаха много готини коментари без лайк, нооо пак ми свършиха. Всичките ланци си давам за да вдигнат лимита. 😁

Хайлайтът на вечерта бяха Марио и Атижа с джапанките. Много свежо. Веселка - най-много дразни ехидността, с която говори. Жалко - не е глупаво момиче и по едно време я харесвах, но прекалява. Виктор вече е в матрицата и нито приема, нито предава. А Гош и Пацо са двама простаци, които се опитват да докажат кой е по-прост. Гош поне е смешен, Пацо и това не е.

# 152
Не съм следила всички епизоди, не мога да разбера с какво толкова ги дразни Марио ?
Ако наистина е трол, аз го подкрепям. Нека да им сваля маските, обожавам хора, които разкриват другите.
Иначе обсесията за чистене е дразнеща, но чак пък... Изглежда ми възпитан, премерен, интелигентен човек, притежаващ едно много рядко качество - самообладание.

# 153
  • SF
Много са участниците и не ми се иска да правя анкети като чаршафи.
За съжаление на финала ще останат всички тези, без един.

Много е лабилен Виктор. Той е като бебе. Чак съжаление буди. Изрева си сълзите този човек. Допускам, че се самонавива за това влюбване. Как е възможно пред камери да разговаря със снимка?! Дори не е насаме с тази снимка. Има нещо крийпи в поведението му.
Никакво достойнство няма това момче. Теодора вече е в прегръдките на Велин, а в неговите прегръдки - халат, чуек!!! Докога ще я гняви тази хартийка?! Не е наред работата там. Язък за нацепената външност. Характер и поведение - никакви! Влюбил се е и реве ли реве.

# 154
Как ще са 9 души на финал? Този лайф ще трябва да е 6 часа, за да мине защитата на всички. Аз съм по-склонна да предположа, че тази седмица ще отпаднат няколко души или пък другата седмица ще има няколко елиминации.

# 155
  • София
Теодора е жива и здрава, той направо я погреба… ужас, чак такова преувеличаване
И аз си мисля, че голямо преиграване пада.
Есме, мерси за темата! 🥰
А Атижа е много сладка.

# 156
И на мен ми е непонятно какъв ще е този финал. Че то на някои почти не сме им чули гласа. При такъв зрителски интерес защо е толкова кратък този сезон?

# 157
Не мога да повярвам, че има мъж, който да е толкова жалък. Честна дума чуеци.

Еее това са новите мъже. Наслаждавайте им се дами.
Емоционално нестабилни
Преследващи “дами с изказ и визия”
Обезкостени с татуси и “мачкащи”
БизнеСмени
Едно време казармата им оправяше и емоциите и изказа и ги учеше на респект дисциплина и други добродетели.

# 158
  • Ню Йорк
Дали има дори и един човек, на който да му се гледа вечно разревания Виктор?! Толкова жалък мъж виждам за 1ви път в живота си. Противна работа.

Другото супер противно същество (защото човек не е със сигурност) е Веселка. Лично аз, като член на + сайз клуба, в началото и сипматизирах. Сега обаче му е страхотно неприятна.
1.Историята с Марио. Не го харесвала, перверзник бил. ББ много добре усети, че се дразни, че Марио заглежда другите жени, но не и нея. А това, че му се подиграва за психическите му проблеми е направо дъно.
2.Историята с облеклото на Атижа. Значи Атижа се била обличала като магистралка, а Кита като влезе по гол задник е страшно изискано явно.
3.След като се изложи тотално, вместо да замълчи най-нагло продължи да лъже и да ръси злоба и жлъч. Не знам как си мисли, че ще се хареса на някого по този начин. И въпреки, че се появи със заявка, че се харесвала и не и пукало, се оказа че е голяма комплексарка.

По въпроса за Ивонне. Някой беше писал, че не можело да е жена, защото била много висока?!?! Само да кажа, че познавам поне 10 жени над 1.80м и естествено всичките изглеждат някак груби и недодялани, не са особено женствени, секси пък съвсем не са. Аз дори изпитвам лек ужас от много високи жени (може би заради скормните ми 160см), но това в никакъв сличай не ги прави по-малко пълноценни жени. Ивонне даже е супер женствена и нищо не може да ме накара да повярвам, че е мъж. Поредния слух за увеличаване на рейтинга.

# 159
  • Враца
Ако не бях гледала, че Теодора е изгонена от къщата и като си пуснах телевизора и видях Виктор как целува хавлията, снимката и етикета от куфара, щах да съм сигурна , че е умряла.

# 160
Веселка е един комплексиран и нещастен човек, въпреки напъването й да изглежда, че не й пука. Явно се чувства по-добре като мачка Марио, защото е подходяща мишена. Видиш ли има и по-зле от нея. А и така насочва вниманието на съквартирантите другаде и се спасява от номинации.
Така й не разбрах,  защо Виктор нарича ''Дупе''  Теодора, но предвид скъсаните му гащи, може би има предвид, чe двамата са ''дупе и гащи''. И при него, заради тия  гащи, важи с пълна сила израза ''съдрах се от рев''.

# 161
Снощи много се смях -Пацо и Ланецът се карат ,а наш Витя лежи със скъсания анцуг и целува снимката.После се прехвърля на Бебиния креват и почва хавлията да прегръща...,а в същото време Беба със сигурност прегръща Велин Joy  Витя вече ,за никой от къщата не го боли фара,то не че някога го е заболяло де.

# 162
  • На морето!
Витята си изкара цялата любов на халата, щото Биебата а.к.а. дупИтУ не му даде никакви подвеждащи сигнали и нямаше нишан там да пипа и целува, но сега набара дупиния халат и снимката с тъщата и мачка здраво машината.

# 163
Не може да си се разплула с комбинезон вдигнат до под мишниците и да обвиняваш, че те гледали. Веселка ми в вулгарна, простовата и евтина. Желанието да се излагат постоянно тези телеса на показ е нездраво.

# 164
  • София
Абсолютно! Аз просто не мога да си представя такава пълна липса на себепреценка за външния ти вид! Колкото и да ни агитира в това и онова, има някаква естетическа граница. И го пиша като човек с повече килограми (не колкото нейните), но и отез акъла не би ми минало да се облека така или да се чепата така по дивани, пред камери и т.н.
Реално каквото и да казва, тя е със страхотни комплекси, които избиват в злоба.

Общи условия

Активация на акаунт