BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 558
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 135
Биг Брадър да пусне на всички в къщата записа на Веселка и нейното изказване спрямо болестта и Марио. Не спира да обижда, да злослови.... комплексирана, злобна, груба и нагла ! Бил я бил огледал цялата, разбираш ли...

Категоричен съм, че трябва да излети преди Виктор, Пацо и т.н. Такова поведение не трябва да се толерира. Дано отиде на елиминации и там зрителите да си свършим работата. Да я пуснат срещу Марио на елиминации и публиката да даде своя вот.

# 136
Веселка се задържа в Къщата само поради факта, че никой не я е номинирал от съквартирантите. Ако помните, когато Петър беше агент Енигма и трябваше зрителите да изберат кои да са първите номинирани, избраха точно Веселка.

# 137
  • София
Веска наистина ли си мисли, че става за гледане?

Убедена е и е уверена, че става.  Който не я харесва има нужда от психолог .. JoyImp

# 138
Виктор, завалията, нали остана самотен, няма кой да му закърпи чатала и пак се вижда сцепеното на анцуга. Cry

И преди нямаше. Тя Теодора половин България я иска, ти искаш да кърпи дрехи. Joy
Точно! Теодора има принципи. Тя не кърпи. Сещаш ли се? Точка.

# 139
Да се радваме, че Теодора не си е оставила чифт гащи...и ревльото да ги души, уфф ..страшен манЯк..
То отдавна има такива практики.
Продават се.
Вероятно, безумника щеше да бъде опиянен, повече от котка пила валериан.

# 140
Брадърът ще я държи Веселка щом прави интриги, показва си гащичките, пижамки... Провокира главния герой Марио.
И Пацо, и Георги Ланеца- тия скандали са били очаквани.
Ивонето май няма да  изгрее с нещо, ще играе поддържаща роля. Брадърът щом потвърди, че е жена, това е. Ще сдобрява всички, че иначе - скука.

# 141
Сега видях анкетата, та да се изкажа...

Аз гласа си, ще го дам за Марио. Не съм му фен, мисля, че даже на моменти ги троли но някои го  заслужават (като Пацо например). Но,... Абе искам да му променя живота на това момче и за това ще си дам гласа за него.

Ако спечели Ивоне, Гош или Ванеса, ще ме е яд. Атижа може. Виктор - категочно, - не!

# 142
Благодаря за темата!

Не ми хареса днешният епизод - половината време в безсмисления ‘скандал’ между Пацо и Георги + ‘разлагването’ на Веселка в банята. Дано утре има повече интересни и забавни моменти.

# 143
Истерията в Пацовото семейство е по-скоро наследствена. Щерка му беше влязла в Хелса с голяма торба хапчета, даваха я всеки път с нея, след като се караха с Бонка😂Гърдева трябва да ги сподели с баща си. Има нужда чуекът.

# 144
  • гр.Пловдив
Не ме кефи Гошо като е ядосан,няма моабети и цирки Frowning1

# 145
  • SF
Ако щете ми вярвайте, но Марио притежава някои качества, които бих искала и аз да имам.
Има някаква лудост и ексцентричност в него, но е толкова незлоблив и добронамерен, че всякакви лудости могат да му бъдат простени. На мене ми е симпатичен.

# 146
Марио ми е симпатичен.  Но хазартната зависимост е много тежко бреме.

# 147
  • SF
Той успял ли е да я пребори?

# 148
Ако щете ми вярвайте, но Марио притежава някои качества, които бих искала и аз да имам.
Има някаква лудост и ексцентричност в него, но е толкова незлоблив и добронамерен, че всякакви лудости могат да му бъдат простени. На мене ми е симпатичен.
Възхищавам му се на търпението и мисля, че това му е от семинарията възпитанието.

Може би е ексцентричен, но чак лудости. Просто е малко трол и те се връзват.

Факт е, че не е нарекъл никой с лоша дума.

# 149
  • На морето!
Много ми стана смешно как Гошо точно с няколко реплики вкара грубия и безпардонен Пацо в обяснителен режим.
Радо ми става все по-противен.

Надявам си Ани Владимирова да поработи с Виктор съвсем скоро. Това момче съвсем изтрещЕ.

Общи условия

Активация на акаунт