BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 561
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 120
Като гледам как Виктор души хавлията на Теодора и целува снимката й ... две асоциации ми изникват - love bombing и ограничителна заповед.

# 121
Марио остави чехлите на Атижа както мъжки пингвин оставя камъче на женската пингвинка.Heart EyesJoy
Направо се разплаках от смях накрая с тоя пингвин.
Страшен антидепресант ми е Биг Брадър ведно с коментарите.
Обаче героите тази вечер доста се постараха всички.

# 122
Марио много хубаво каза на Пацо да си ходи още преди седмица, ама той не се вслуша.
И двамата(Пацо и Ланеца) се караха като от махалата.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 09:58 от DNT177

# 123
  • SF
Принципно не харесвам Пацо, но в тази серия ми е изключително приятно, че някой постави ланеца на мястото му. Всички досега ги е било страх, за да не бъдат обвинени в расизъм.

Да, да, поставил го е!
Кряка, вика, обижда, тръска перчем, но според мене цигането го надвика.

# 124
Мацките с пижами и якета, Веска се разплула гола..
На хората с повече кг винаги им е топло. Моята приятелка на 4 градуса ходи с тънък пуловер и кожено яке.
Атиджа ми е много сладка, културна и с добри обноски, само да не беше курвенското облекло..
Много досадни тия скандалджии, направо ги слушах с половин ухо. Все пак, нека остане Ланеца докрай- поне има забавен изказ и е голям образ.
Пацо е тотален смешник, мислех, че има някакъв интелект, но не би..

# 125
Виктор, завалията, нали остана самотен, няма кой да му закърпи чатала и пак се вижда сцепеното на анцуга. Cry

И преди нямаше. Тя Теодора половин България я иска, ти искаш да кърпи дрехи. Joy

# 126
Аз съм бЕсна, обидена, стросната и с ревове на леглото просната. 😭Тоз моя муж, как па за 20+ години брак - едни гумени чехли не ми купи бееее😭. Крайна съм. Развеждам се. Точка.
Отвратена съм от Веска и нейната пошлост, наглост и арогантност. Излегнала се кат тулуп и бум - пак Марио виновен, че я гледал🤔. Кое да й гледа, разжлембените телеса ли?

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 23:46 от Тумбел Нехранимайски

# 127
  • гр.Пловдив
Някой в предната тема питаше за чехлите-само са помирисали UGG ,,,нищо подобно...

Веселката счупи тъпомера,много ме дразни с кривите отговори и с това да е част от стадото,ежи се само за смях на аудиторита ..

# 128
Марио остави чехлите на Атижа както мъжки пингвин оставя камъче на женската пингвинка.Heart EyesJoy
Марио на кой ли не остави “камъче”. С Косаря се пробва, после Веселка, Ивонне, сега Атижа. Ама прав е човекът, все с някоя ще се получи. 😁
Забрави Кристина, тя му беше първата тръпка 🙂

# 129
  • SF
Веска наистина ли си мисли, че става за гледане?

# 130
Като гледам как Виктор души хавлията на Теодора и целува снимката й ... две асоциации ми изникват - love bombing и ограничителна заповед.

Абсолютно!!!

Мернах го, че е с онзи, скъсания анцуг. Още ли му е проветриво на слабините?

# 131
  • Варна
Има ли епизод тази вечер?
Аз нещо се обърках, нали неделя и понеделник не излъчват??

Благодаря за темата.

# 132
Мернах го, че е с онзи, скъсания анцуг. Още ли му се проветряват слабините?

Ам'чи как - иначе ще го боли още повече фара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133

Благодаря за темата.
В неделя от 16 часа има livestream за около 2 часа, а от миналата седмица излъчват епизод и в понеделник вечер.

# 134

Благодаря за темата.

Вече има епизоди всеки понеделник, а в неделя от 16:00 има излъчване лайф от Къщата.

Общи условия

Активация на акаунт