BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 618
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 105
Виктор, завалията, нали остана самотен, няма кой да му закърпи чатала и пак се вижда сцепеното на анцуга. Cry

# 106
Марио остави чехлите на Атижа както мъжки пингвин оставя камъче на женската пингвинка.Heart EyesJoy

# 107
Тия лайкове защо са лимитирани!? Набързо ги похарчих, сигурно и аз съм хазартен тип.
Направо се кикотя с коментарите, а не мога да ги харесам.

# 108
  • на пистата
Тия и двамата не знаят как се държи лопата, ама за една лопата се скараха ... 😁
Коментар от фейса 🤣

# 109
  • София
😂

Жените завъртяха интрига с гумени чехли, а мъжете спорят кой има право да обижда Марио.

Беба, Беба, на кого ни остави, чуек?

# 110
  • Някъде в Матрицата
Виктор може да се премести на леглото на Бебата, барабар с халата и снимката. И да се намъкне в чаршафите ѝ. Ако не са ги отнесли вече. 😁😁😁😁

# 111
Не е от липса на кураж - да не му отговаря Марио на Пацо, а от наличието на достатъчно акъл да не спори с истерични глупаци.. какво да доказва, като вече всички в къщата и навън знаят колко изтрещял е този дядка..

# 112
  • SF
Има ли начин тази седмица да изгонят двама?
Да оставят Виктор. Той пръв ще си тръгне сред финалистите. Нека хапне малко ядки на празничния кетъринг и после да тича при Теодора и Велин.
А сега, ако може Пламен и Веска, леви, леви и ...Ботевград и Чикаго ли бяха??

# 113
  • София
Да се радваме, че Теодора не си е оставила чифт гащи...и ревльото да ги души, уфф ..страшен манЯк..

# 114
  • София /Абсурдистан
Егати скандалджиите.

# 115
Мацките с пижами и якета, Веска се разплула гола..

# 116
Принципно не харесвам Пацо, но в тази серия ми е изключително приятно, че някой постави ланеца на мястото му. Всички досега ги е било страх, за да не бъдат обвинени в расизъм.

# 117
Театър на абсурда: Гошката се кара с Паци и двамата си държат един на друг сметка кой повече бил обиждал Марио. Даже единият му вика вече "момчето". Шъ ревна и аз.

# 118
Виктор как тактично погледна камерата, дали го снима🥰 докато говори на снимката на Беба

# 119
Марио остави чехлите на Атижа както мъжки пингвин оставя камъче на женската пингвинка.Heart EyesJoy
Марио на кой ли не остави “камъче”. С Косара се пробва, после Веселка, Ивонне, сега Атижа. Ама прав е човекът, все с някоя ще се получи. 😁

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 23:50 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт