BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 164
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 635
Виктор като Божинката

# 1 636
Нищо секси няма в целулитният задник на Атижа.

Абсолютно съгласна съм! Не знам как може да легне под ножа, за да изглежда така.
Ако моето натурално дупе беше като ББЛ-а на Атижа, по-скоро щях да платя за липосукция. 😁

# 1 637
Виктор като Божинката

“Ще се радвам, но ще се разочаровам”

# 1 638
Виктор и себе си изложи, и фамилията си.
Майка му изневерявала, баща му я пребивал. Голям пример за подражание е почерпил.

# 1 639
Ако моето натурално дупе беше като ББЛ-а на Атижа, по-скоро щях да платя за липосукция. 😁
Да платиш???? Е, мислете по-прагматично, де!!!! По-добре да продадеш съдържимото му на някой като Атижа, не ли? Joy

# 1 640
Защо ББ не наблегна по-обстойно на момента, в който Виктор стиска задника на Марио? На кой нормален хетеро ще му хрумне такова нещо дори на пияна глава? Да не се окаже, че Витьо е гей и всичко е за заблуда на аудиторията..а данданията покрай Атижа за отклоняване от темата

# 1 641
Гого е женен?

# 1 642
Тя живее в САЩ. ТАм Кардашиян е кралица. Simple Smile
А Ати не е много силен индивидуалист, както забелязахме. Имитира.
Кой каза, че е родена там изначално, може да си живее, но не е американка по рождение?! Уверявам ви, че децата, родени в САЩ не говорят такъв български език. А и е решила да става фолк певица, т.е. жена, израснала по българските кръчми в САЩ като Пацо, който е от дъртите емигранти, които живеят в меката на нелегалните - Чикаго. А дъщеря му дойде ли веднъж да го защити? Но аз харесвам Хатидже, нека да е безлична за мутреси като Теодора, но ми допада като човек.

# 1 643
Да платиш???? Е, мислете по-прагматично, де!!!! По-добре да продадеш съдържимото му на някой като Атижа, не ли? Joy
Тц тц тц, нямам усет за бизнес явно. 🥲 Сигурно затова момичетата в темата вчера се хвалиха с всякакво недвижество имущество, което аз не притежавам. Чушкопеци, кристални чаши…

# 1 644
Няма какво да ме уверявате. Имам приятели и близки там. Запозната съм от кухнята. А ХАтиджето е безволева кукла без собствен вкус. Сладурка е иначе. Simple Smile
//
Ванесаааааа.
Безумно е как се лепна да сваля Гого детето милионерче. Но иначе  много морална.

# 1 645
Това за Ванеса май не са го показвали? Много лоша случка…

# 1 646
Тази вечер , нещо не показват как върви гласуването. Защо ли?

# 1 647
На Патрашкова, обаче й е трудно със събеседник като Емануела. 😀

# 1 648
Емануела – тя не може да спи заради моите неща. Ами, тя е луда, пич.

# 1 649
Сигурно затова момичетата в темата вчера се хвалиха с всякакво недвижество имущество, което аз не притежавам.
Е, ти пък се похвали с интелектуална собственост, чуек!

Общи условия

Активация на акаунт