BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 379
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 650
Не разбирам защо всички са се хванали за задните части на Атиджа.
Момичето идва от друго място, където има много повече цвят и не всипки са копи пейст като в България.Аз, лично не намирам дупето и грозно. Тук, около мен, че дори и във фитнеса е пълно с точно такива изразени красиви дупета. И повечето са естествени, латиноамерикански.
В България стандарта з а красиво е тип 'Теодора", въпреки, че повечето жени се сбъркват от напади във фитнеса, за да си вдигнат и обособят дупето.

# 1 651
Надявам се да сменят Башо догодина. Царят на лапсуса вече и изречение не може да направи, ако не чете от сценария. “Обвиняваха я, че е мишка, че е безхарактерна и няма характер”.

# 1 652
Още в първите дни казах, че съм наясно, че копира Кардашиян. Въпроса е, че видях доста целулит, а още е млада. А и за мен Кардашиян са дъно.. както и дирниците им. Joy

# 1 653
Няма какво да ме уверявате. Имам приятели и близки там. Запозната съм от кухнята. А ХАтиджето е безволева кукла без собствен вкус. Сладурка е иначе. Simple Smile
//
Ванесаааааа.
Безумно е как се лепна да сваля Гого детето милионерче. Но иначе  много морална.
За да Ви уверявам имам аргументи и те са, че съм живяла там, за разлика от Вас с Вашите близки и познати. Поздрави!

# 1 654
Струва ми се леко нередно и доста тенденциозно за коментатор да бъде поканена приятелка на номиниран участник.

# 1 655
  • Варна
Да,да, като извадката навън, дето е срещу честана по Емануела 🤣🤣
Надявам се да сменят Башо догодина. Царят на лапсуса вече и изречение не може да направи, ако не чете от сценария. “Обвиняваха я, че е мишка, че е безхарактерна и няма характер”.

# 1 656
Ами да! За Витьо трябваше Теда да поканят. Joy Точка!

# 1 657
Няма какво да ме уверявате. Имам приятели и близки там. Запозната съм от кухнята. А ХАтиджето е безволева кукла без собствен вкус. Сладурка е иначе. Simple Smile
//
Ванесаааааа.
Безумно е как се лепна да сваля Гого детето милионерче. Но иначе  много морална.
За да Ви уверявам имам аргументи и те са, че съм живяла там, за разлика от Вас и Вашите близки и познати. Поздрави!
Добре.
Това е български биг брадър. Смятате ли, че на някого му дреме.

# 1 658
  • Viena
На Патрашкова, обаче й е трудно със събеседник като Емануела. 😀
Е,как не ! Преди малко Емануела каза "срещо честана"

# 1 659
Миналият път когато Емануела беше гост Ванеса на елиминации ли беше? Ако, да може би самата тя иска да е там за "подкрепа".

# 1 660
Емануела и на Ванеса, и на Атижа ли е приятелка?

# 1 661
Марио е зверски гнусен.

# 1 662
Каквото и да става Марио не мога да го харесам…. Това е! Ако е победител…. не знам

# 1 663
На Патрашкова, обаче й е трудно със събеседник като Емануела. 😀
Е,как не ! Преди малко Емануела каза "срещо честана"
Т'ва Емануела ли е😂
Това имам предвид, когато казвам за бг стандарта за красота. Иначе се плюе по дупето на Атиджа. Ама поне е цветна и можеш да я запомниш😂и отличиш.
На мен тукашните цветни жени и мпмичета ми харесват много. Има характер в тях. В България не мож ги отличи коя коя е. Едни и същи скумрии.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 23:22 от red soul

# 1 664
Марио изтеглил 60,000 лв кредит и го профукал за глупости. Пък сега искал голямата награда, защото видиш ли баща му нямал баня и искал да му направи такава. С част от профуканите пари защо не я направи? Театър.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 23:04 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт