BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 485
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 665
Георги Блажев е тотален лешник. Той от позиция Близнаци коментирал. Да, пич, 2 години се меша с такъв. Шок и ужас. КОментира МАрио.
Мнем. Марио и е топ манипулатор. Той е и жертва, и искрен, и всичко.

# 1 666
Няма как в България да не се обръща внимание на допълнителните задни части на Атиджа. Слава богу, тук все още не сме Америка.

# 1 667
Тази седмица Марио беше започнал да ми става малко симпатичен, но след този клип пак се сетих защо не мога да го подкрепям на 100%.

Бих гласувал за него на финала, ако срещу него е някаква комбинация от Георговци или Радо-пацо-веселки

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 23:05 от plezir

# 1 668
Такива задни части няма само в Америка. Има навсякъде, където населението е пъстро.Слава, Богу😊 В България не знам как се различават една от друга.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 23:21 от red soul

# 1 669
  • София
40000лв е бил кредита на Марио и той похарчил 15 за глупости. Много фалшив герой е и грам не му симпатизирам. Коментаторите казаха всичко, което и аз коментирах по-рано.
Марио пак започна с проповедите...не му вярвам на нито една дума..

# 1 670
Този отговор на Марио не ми хареса. Много бързо го обърна на религия.

пс респект и уважения на всички чуеци

# 1 671
Че баш си си наглец бе ланец

# 1 672
  • Сф
Ванеса и Емануела в библиотеката сигурно са се запознали...
По повод отговора на Марио. Имайте предвид ,че е бивш зависим. Имам познати като него- а именно сменят една зависимост с друга- Религията.
Така че съвсем очаквано за мен отговори.

# 1 673
Емануела припозна Марио като голям конкурент на Ванеса и побърза да внуши на зрителите, че Марио ще хвърли парите за хазарт, евентуално ако победи. Много подло от нейна страна. Истериите на Ванеса ги оправда с чувствителност. Превзетата и моралност няма край. Много хвалби. Хайде, хайде!
Още малко и ще сватоса Ванеса и Гого. Забрави, че Ванеса е обвързана, уж. И изпада в истерия, когато някой й каже, че се навърта около други мъже. Фалшив пуритан.

# 1 674
О, Боже, да се прегърнем от куртоазия – Емануела и Ванеса.
Блякс.

# 1 675
По повод дискусията за задните части - по-добре с изкуствен задник, отколкото задник по душа Joy
И в тази връзка, напоследък чета доста стряскащи теории за изкуствения интелект, и как ще ни погуби. За щастие социален експеримент като биг брадър категорично доказва, че естественият идиот не може да бъде затрит Joy

# 1 676
Е, не. Драйфа ми се. Няма и да го коментирам. То бива, бива ама...
Това в коментарното студио беше нередно по 1000 начина.

# 1 677
Мистър София, а в същото време е от бургаския квартал Меден рудник и говори неразбираем български... Чудно!

# 1 678
Марио е ясен, махалата е зад ланеца.  Ванеса пък явно ще има подкрепа на Емануелините фенове.  Виктор ще ходи да се види с Беба навън Joy

# 1 679
Не виждам това, което 'журито' вижда в Гого. Ако не беше асоциацията с Ванеса щеше да си остане невидим както първите 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт