BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 73 763
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 935
Коментарът ми беше ироничен, защото хипотези от сорта, че Марио подстригва Кристина Патрашкова звучат несериозно и смешно. А и доколкото знам отдавна не е предпочитан сред звездите. Аз твърдя, че не е справедливо да са там всички в качеството си на безпристрастни коментатори, а само Емануела като защитник. Въпрос на манталитет е явно, щом виждаме едно и също нещо по различен начин.
Ако беше честно, щеше да има по един защитник на всеки от номинираните, а не 4-ма коментатори, 3-ма от които подкрепят Марио, а един - Ванеса. Без значение дали се познават или не се познават. Или пък на коментаторите трябва да им бъде казано да не изявяват пристрастия, което е доста трудно само по себе си.
И защо тези тримата подкрепят поведението на  Марио в играта? Защо и зрителите го подкрепят?
 Аз коментирам само това, което излъчва ББ и не боравя с хипотетични аргументи за живота им извън къщата, защото с такива измишльотини се влиза във филм. Това е игра и тя се играе в къщата на ББ, оттук следва да се анализира поведението им като участници. Поради тази причина е логично да са коментатори, а не защитници, които просто да си хвалят близките по ТВ. Според мен най-голямо уважение към опонентите си има Марио, затова харесвам играта му.

# 1 936
Марио си призна зависимостите, ама имаше и други участници със зависимости, които не си признаха нищо. Абстиненциите, в които изпаднаха, ги издадоха.

# 1 937
Не знам защо се защитава позицията, че Ланецът е изнесъл сезона. Не виждам за кого са толкова забавни някакви викове, крясъци и обиди наляво и надясно, изречени с груб глас и акцент. Мен лично не ме забавлява подобна елементарна агресия и безпардонно налагане да бъдеш изслушван непрекъснато, защото си най-гръмогласен, независимо дали говориш или пееш. На моменти дори си махам звука на телевизора, за да не ми писнат ушите. Не знам с какво този човек би заслужил наградата.

Защото Махалата му стои зад гърба и на Българина му е по-изгодно да гледа Георги и да се хили, докато си яде салатата с ракията, или слуша Планета, а не да се замисли над нещата и че ценностите му са продиктувани от онзи Бог-с ланците и жената Барби.  Не, че другите са цвете за мирисане, вече видяхме... И, наистина, не желая да засягам някого, но тази натрапчива и странна религиозност в малцинството, ми идва прекалена. То са пастори, дарения, чудеса, молитви... Ето, аз постя вече десети ден, ходя ли да се хвърлям в плач,  да се моля пред камери и да парадирам? Циганска работа отвсякъде.
Ако си набожен християнин, си смирен, точка

# 1 938
Не знам защо го подкрепят и честно казано не са ми авторитети, че да се впечатлявам от мнението им. Факт е, че ако искаха, можеха да намерят хора, които подкрепят и другите. Както е било във всеки сезон досега. За пръв път виждаме да се викат хора от фен клуба на един човек и то многократно.

# 1 939
Беше твърде очебийно как цял сезон Марио беше изкарван жертва, а снощи говориха само за зависимостите му. Същото важи и за Гого, който цял сезон никой (освен Ванеса) не разбра, че е в Къщата, а вчера основно го хвалеха и коментираха, като той дори не беше номиниран.

# 1 940
Беше твърде очебийно как цял сезон Марио беше изкарван жертва, а снощи говориха само за зависимостите му. Същото важи и за Гого, който цял сезон никой (освен Ванеса) не разбра, че е в Къщата, а вчера основно го хвалеха и коментираха, като той дори не беше номиниран.
С Виктор беше подобно. Изкарваха го жертва на Теодора, после обърнаха палачинката и почнаха да го показват как избухва и да му се подиграват. Риалититата обичат plot twists.

# 1 941
Знаете ли какво стана снощи, според мен, Георги беше оплют и от съквартирантите си, както и от великите коментатори, но ББ (ох, той нали е  ВИП), решиха да го оставят за сеир още една седмица. А Викторчо...за него беше по- добре да излезе и да се види в сутрешния блок с Беба. Марио е неуравновесен, както се видя, както и Ванеса, но мишчиците се оказаха по- хитри и сабя не сече наведена главица...

# 1 942
Безразлично ми е кой ще спечели, на никого не симпатизирам.

Ако Марио вземе парите, очаквам много бързо да последва подобна кариера като на едни други победителки, тризначките.

Всъщност, някой с нещо прокопса ли? Тези пари успяха ли да променят живота на някого към трайно по-добро? Rolling Eyes

# 1 943
Имам фундаментален въпрос: Къде остана живото включване днес от 4? В сайта го няма поне, а друг път е там наред с другите епизоди.

# 1 944
От всичко в шоуто най ми харесва как ги имитират. Един си беше направил ланци от гланцово блокче. С глас съм се смяла.

# 1 945
Имам фундаментален въпрос: Къде остана живото включване днес от 4? В сайта го няма поне, а друг път е там наред с другите епизоди.
Миналата седмица го намерих като пуснах в Google фразата Биг Брадър livestream. И днес ми се получи така, иначе и аз не го намирах.
https://play.nova.bg/video/big-brother-live-stream/637046

# 1 946
  • София
Започна, строени са на двора , капитани са Радо и Марио, какво ще правят- не знам..

# 1 947
Ще играят народна топка. Усещам, че ще има караници. Кой кого ударил, кой хвърлял много силно, кой хвърлял много слабо.

# 1 948
Миналата седмица го намерих като пуснах в Google фразата Биг Брадър livestream. И днес ми се получи така, иначе и аз не го намирах.
https://play.nova.bg/video/big-brother-live-stream/637046
Перфектна си, благодаря ти!

# 1 949
  • София
Спонсорът им е фирма за бързи кредити Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт