BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 276
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 950
Чак ми е жал за тях. Уж са с пълен бюджет и пак не стига за нищо. Радват се като малки деца на неща като шоколад и сладолед.

# 1 951
  • София
Веска била пристрастена към шоколад, не че не си личи..

Те знаят, че са лайф...Някой каза- Нали сме лайф

Ванеса не знаеше как да държи топката, изхвърли я с две ръце над главата си, мислех, че поне в училище е играла.. Дори и Гого каза, че в Германия е играл...Даже и Атижа е играла в Щатите.

# 1 952
И пак го почнаха Марио😵‍💫! Вярно е, че не трябва да рита топката, но веднъж да кажат. А те един през друг... на чело с Веселка.

# 1 953
Оле, тази Веселка е ужасно досадна мърморана. Голямо дуднене. Едно и също намила и дудне. Безкрайна досада.
Ванеска хвърля като тези момета, които винаги бягаха или се скатаваха от физическо. Пупави едни такива.

# 1 954
Всеки път знаят, че са лайф. Май им казват, за да не псуват. 😁 Макар че не съм сигурна дали СЕМ може да ги накаже за стрийма.

# 1 955
  • София
Марио е учил в НСА.

Веска обяснава на Ванеса колко невероятно е да сложиш парче шоколад в топлата срединка на хляба... Тая шия не е от туршия, ами си е от муане..

# 1 956
  • София
Бебка, в нейното студио, така ли гримира хората?
На излизане от къщата даже опашчици с екстеншън си сложи, как може Брадърът да иска да я унижи без грим?
Скрит текст:

Тя не е гримьорка, бъркаш я с Алекса на Теофиков, която сега пък прави кучешки грууминг 😃

# 1 957
Блузата на Атижа е покъртителна.

# 1 958
Тази Веселка как не и омръзна да дудне... И от всичко разбира, ба*и тървения философ. Не обичам някой да обижда на база външен вид, обаче на мен ми е много гнусна. Абсолютно никакво самоусещане колко е противна и гнусна с тия къси нощници и разлятите сланини навсякъде.

# 1 959
  • SF
Очевидно, че Марио е гледал жените около банята, всички го казват.

Не е очевидно, защото го казва само Веселка. Но това е в резултат на собствените й дефицити.
Атижа повтаря като папагал разбрала-недоразбрала, а Мамаситца пък го повтаря, защото прави интрига така. После ходи да го целува в същата тази баня и да му обяснява, че е супер и да не обРъща внимание на думите ИМ.
Умрял е Марио за огромния г на Веселка! По-скоро виждам как извръща поглед, когато тя е по комбинезон.

Друг е въпросът, че може да е имало закачки на тази тема. Но те вече се чудят какво да си говорят. Марио гледал жените, Виктор направо ги пипал, а Мами какво прави с мъжете???

Сега тече живото предаване и почти изцяло само Веска е на екран. Не мога да я дишам.

# 1 960
Днес ми попадна интервю с Теодора за На Кафе. Снимано е два дни след като е излязла. Категорично нямало шанс за Виктор, но била отворена да бъдат приятели.
С Велин си говорили много, но се въздържа да каже дали е с него. Обсъдили дали не искал да стане известен на нейн гръб с Инстаграма си, той отрекъл, тя му вярва. Изтрил си снимките и отново си махнал името, но защото сам решил, тя не го е накрала. Не искала повече да говори за личния си живот.
Днес в 18ч излиза интервюто с Виктор с Голямата сестра Елена.

# 1 961
Прави ми впечатление, че тези дни Пацо е доста весел и се забавлява, стига Гош да не е покрай него. Явно си е такъв… Съвсем умерен, докато не го изнерви някой. Тогава озверява.

# 1 962
  • София
Ивонето:-Минаха две чехни гахги... LaughingLaughing 
..ох, едвам я разбрах

# 1 963
Атижа кринджва покрай Мамасита май.

# 1 964
  • Sofia
Марио уж не зяпа жените,но вчера се тресна във вратата докато се чуди кой се къпе 🥴
Ванеса беше под душа.

Общи условия

Активация на акаунт