BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 353
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 920
Коментарът ми беше ироничен, защото хипотези от сорта, че Марио подстригва Кристина Патрашкова звучат несериозно и смешно. А и доколкото знам отдавна не е предпочитан сред звездите. Аз твърдя, че не е справедливо да са там всички в качеството си на безпристрастни коментатори, а само Емануела като защитник. Въпрос на манталитет е явно, щом виждаме едно и също нещо по различен начин.
Ако беше честно, щеше да има по един защитник на всеки от номинираните, а не 4-ма коментатори, 3-ма от които подкрепят Марио, а един - Ванеса. Без значение дали се познават или не се познават. Или пък на коментаторите трябва да им бъде казано да не изявяват пристрастия, което е доста трудно само по себе си.

# 1 921
Бебка, в нейното студио, така ли гримира хората?
На излизане от къщата даже опашчици с екстеншън си сложи, как може Брадърът да иска да я унижи без грим?
Скрит текст:

# 1 922
  • Sofia
Емануела ли беше направила скандал във ВБ  на Валентин Михов,че нещо ѝ бил пускал ръка,т.е.обарвал я дискретно ?

# 1 923
Измислицата, че Марио гледал жените, докато се къпят, я изпляска Веса, която се е вманиачила на тема "о, как ме гледат!". Според Веса Марио все я гледа, другите жени гледа, жените в банята гледа, изобщо гледа, сякаш Марио трябва да стои със затворени очи. Това, което ББ показа, е как Марио гледа под замъглената част на стъклото в банята, гледа ходилата им, за да разпознае кой се къпе. Ако не разпознае къпещия се, тогава пита кой се къпе.
Тази измислица(Марио гледа), пусната от Веса, се оказа удобна за другите устатници в Къщата и всички вкупом я подеха. Защото те вкупом обичат да се нахвърлят върху Марио за всичко. Тези хора направиха Марио жертва. Просто те трябваше да спрат. Ако спрат със словесната агресия против Марио, той ще излезе от образа на жертва. Не се е поставил сам в тази роля. Или може би трябва да е като Ланеца? А, някой го закачи, да скочи върху него с целия си репертоар. Репертоара на Ланеца, между впрочем, е да бълва каквото му дойде на устата. И изобщо не чува другия какво му говори.
Ако поставите милият, кротък Гого на мястото на някой от двамата, милионерът няма и 3 дена да издържи. Не бих могла да симпатизирам на чак такава изнеженост при мъж. Колкото и да е малък, все пак не е 10-13 год. дете, че толкова да се толерира изфинената му персона.

# 1 924
Вие наистина ли вярвате, че има случайни хора там, всеки дошъл от м@йната си да се хвали с ланци, бизнеси, отвличания, Масита , милионерчето на 22 г., оувърсайз модели, онли фенсърки и да не споменавам другите... Но, има един парадокс - ако си траеш си скучен, а ако си надигнеш гласа под команда, си агресивен... Евала на Мамито, само тя играе играта до край.  Иначе съм за Ати. А онзи, нейния,мижитурката. Петър, отдавна е в новата си родина щял да я чака, но друг път. Мишкар.

# 1 925
Вие наистина ли вярвате, че има случайни хора там, всеки дошъл от м@йната си да се хвали с ланци, бизнеси, отвличания, Момакота, милионерче та на 22 г., оувърсайз модели, онли фенсърки и да не споменавам деугите... Но, има един парадокс - ако си траеш си скучен, а ако си надигнеш гласа под команда, си агресивен... Евала на Мамито, само тя играе играта до край.  Иначе съм за Ати. А онзи, нейния,мижитурката. Петър, отдавна е в новата си родина щял да я чака, но друг път. Мишкар.
Петър детето си не изчакал на летището, какво останало Атижа да изчака.

# 1 926
  • Sunshine state
Хич не й трябва на Атижа тоя съселоподобен Петър да я излага наляво надясно. Това беше най-странната комбинация вътре в къщата.

# 1 927
С какво да спечели Атижа? Най-оригиналното нещо в нея е възглавницата на дупата ѝ. То има повече характер от нея.

# 1 928
Според мен, Марио няма богат опит с жени, възможно е да иска да ги оглежда, да ги докосва.

Ванеска също, може да има инстаграм, гадже, но това не променя нещата. Според мен и тя няма опит голям с противоположия пол.
И в "Ергенът" имаше една подобна завършила право. Напоследък от риалитита насажда една линия, колко нищо не ги учат в Софийския, ама се надявам да не е така.

# 1 929
Хич не й трябва на Атижа тоя съселоподобен Петър да я излага наляво надясно. Това беше най-странната комбинация вътре в къщата.

Съгласна съм, Атижа е готина жена и искам тя да спечели. Нека я имат за смотана, но тя е разбрана, готина и човек на място, не казвам, че е била изцяло права, спрямо моите критерии, но ми допада и е готин човек.
Според мен, Марио няма богат опит с жени, възможно е да иска да ги оглежда, да ги докосва.

Ванеска също, може да има инстаграм, гадже, но това не променя нещата. Според мен и тя няма опит голям с противоположия пол.
И в "Ергенът" имаше една подобна завършила право. Напоследък от риалитита насажда една линия, колко нищо не ги учат в Софийския, ама се надявам да не е така.

Виж какво, щом не знаеш, малко си трай. Учила съм в Софийския 5 години, после още една съм учила за правоспособност и после-още една - за специалност. Та, като не разбираш от право, не говори, ако обичаш. Големи разбирачи сте тук!

# 1 930
Биг Брадър се опита да извади компромати за Марио в последния момент, за да се опита да лансира скучната Ванеса и безличния Гого. Гледам, че по-нискоинтелигентните и лесно манипулируеми хора веднага се вързаха. Много тъжно. На Марио му трябват парите най-много. Да ги дадем на него. Той е най-чистата душа и заслужава да спечели. Не давайте парите на останалите акули.
А като му ги дадем, той ще ги изиграе и чудесно ще бъдат инвестирани. Ако е толкова в нужда, защо е изхарчил за глупости половината пари от кредита, който е изтеглил? И това са негови думи.
Безхитростно е да си признае подобно нещо. Другите не биха го направили. Фактът, че е осъзнал, че ги е пропилял ненужно, дава надежда, че сега няма да е така. Да не говорим, че от ЕЖК и Емануела научаваме за хазарта. Хазартните не пропиляват само половината. Представям си след голямото нямане, е бил притежател на голяма за неговите стандарти сума, сигурно е задоволявал елементарни в нашите очи желания. Да не съдим прекалено, ако не сме в нечии обувки

# 1 931
Атижа, помня, каза, че това е най-модерната процедура, всъщност не е силиконово май, ами са и сложили всичко от талията на д-то.

Не е лоша Атижа, не влиза в конфликти. Мек характер е. Не е повишила тон.

# 1 932

Съгласна съм, Атижа е готина жена и искам тя да спечели. Нека я имат за смотана, но тя е разбрана, готина и човек на място, не казвам, че е била изцяло права, спрямо моите критерии, но ми допада и е готин човек.

Виж какво, щом не знаеш, малко си трай. Учила съм в Софийския 5 години, после още една съм учила за правоспособност и после-още една - за специалност. Та, като не разбираш от право, не говори, ако обичаш. Големи разбирачи сте тук!
И, ако трябва да съм честна, всички години на учене и специализации са около 10 г. в правото и адвокатурата, ако искаш да се реализираш поне документално и дългосрочно!

# 1 933
Не знам защо се защитава позицията, че Ланецът е изнесъл сезона. Не виждам за кого са толкова забавни някакви викове, крясъци и обиди наляво и надясно, изречени с груб глас и акцент. Мен лично не ме забавлява подобна елементарна агресия и безпардонно налагане да бъдеш изслушван непрекъснато, защото си най-гръмогласен, независимо дали говориш или пееш. На моменти дори си махам звука на телевизора, за да не ми писнат ушите. Не знам с какво този човек би заслужил наградата.

# 1 934
Безхитростно е да си признае подобно нещо. Другите не биха го направили. Фактът, че е осъзнал, че ги е пропилял ненужно, дава надежда, че сега няма да е така. Да не говорим, че от ЕЖК и Емануела научаваме за хазарта. Хазартните не пропиляват само половината. Представям си след голямото нямане, е бил притежател на голяма за неговите стандарти сума, сигурно е задоволявал елементарни в нашите очи желания. Да не съдим прекалено, ако не сме в нечии обувки
Марио много пъти е коментирал в къщата, че е бил хазартно и алкохолно зависим. И по този повод още първата вечер се напи…

Общи условия

Активация на акаунт