BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 340
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 540
Мисля,че действията му ще изплащат бебата.
Пълен психопат. Биг Брадър трябва да им осигури постоянно алкохол ,те като се понапият ще правят циркове
Казва се “цирки”. Неграмотни хора. 😁

# 541
Пълен психопат. Биг Брадър трябва да им осигури постоянно алкохол ,те като се понапият ще правят циркове
Правописната полиция се обади!

# 542
Правописната полиция се обади!

Циркове е вярното

# 543
Всички знаят как е правилно .
Заигравката е с правоговора на Георги.

# 544
И аз гледах Промото за довечера.Големи цирки ще има.Виктор пиян ,целува с език огледалото ли ,нещо огледално беше Joy .После залита и пада на леглото ,заспива със снимката на Беба.Удря и Атижа по задника.

# 545
  • София /Абсурдистан
Недейте да сте толкова сигурни, че между Бебови нищо няма да се случи.Sunglasses

# 546
Виктор се доказа като голям мъжкар! Нямам търпение да излезе и да го срещнат хората от Меден Рудник да го питат дали е рИвал пак за Беба!

# 547
.Удря и Атижа по задника.

Оххх котьоо

# 548
Типичната батка- избухва на чалга,пляска по задникА, мечтата на всяка жена. Половин България го иска сигурно

# 549
Всички знаят как е правилно .
Заигравката е с правоговора на Георги.
Щом Георги казва, че е “цирки”, значи е “цирки”. Той е бил отличник. 😁

Промото още не е в СМ. Замислих се колко ли се притесняват близките на Виктор за него… Това състояние е плашещо.

# 550
Оф ужас,Ами после навсякъде ще му се подиграват.
Ама той е себе си чуек!

# 551
Оф ужас,Ами после навсякъде ще му се подиграват.
Ама той е себе си чуек!

А познайте дали някой ще ходи на тренировки при него след като излезе. Жените ще треперят, а никой уважаващ себе си мъж няма да стъпи при него. Виктор си е*а и прехраната

# 552
В шок и бомба съм, че някой допуска, че Виктор има стратегия и играе сценки. То лъха на тъпота, момчето, откъде да я изкара тая стратегическа мисъл по-точно? От вечно болящия го фар? Grinning
Разбира се, че Виктор има стратегия. Прост е и затова му личи, че играе. Един безумно влюбен мъж не се държи така с любимата, не брои точки все едно е на състезание. Затова цялата любовна драма, вместо да буди съчувствие у хората, каквато му е идеята е, изглежда нелепа. Защо според вас  във вчерашния епизод го показаха няколко пъти как си изясняваше отношенията с т. нар. му приятели и Ванеса? Хората, които писаха тук, че го познават , казаха че е избухлив и сваляч, а и той си го призна.  То му личи, че е такъв, много общителен и с голямо самочувствие мъж. От ден първи започна да я ласкае със заучени фрази, да и говори за любов, деца и тн. Не казвам, че не я харесва, тя е хубаво и младо момиче, но той определено не страда от напускането и, както се опитва да го изкара пред хората.

# 553
Вижда,че Марио като мъченик печели зрителите,иска и той като самотен,изоставен да стане любимец на публиката. Ама е малко късно на хората им се повръща от него

# 554
Виктор се разсърди на Гого и Ивоне с цел да ги накара да се чувстват виновни и да не го номинират. След това каза на Пламен и Радо, че само на тях вярва и че е сигурен, че няма да го предадат, разбирайте да не го номинират. Отиде при Ванеса и й каза, че оценява, че тя го е успокоявала, когато Теодора си тръгна. Grinning
Обявявам го за манипулатор номер едно в къщата, задмина и Ванеса. Верно мачка наред. И нас се опитва да манипулира, че много страда, милия. То са прегръщане на халати, речи, песни. Не излиза от филма този човек. Grinning Сега ми е интересно да видим кой от тях ще се поддаде.

Общи условия

Активация на акаунт