BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 109
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 825
При условие, че това пошляпване явно се оказа нещо, за което Виктор бета-мъжкаря и Атиджето се чувстват достатъчно фамилиарни, Ванеса преиграва

даже прави лоша услуга на жените, които истински се борят срещу сексуални намеци и тн.
Ред е на Атиджето да плясне Виктор и нещата ще си дойдат на място

# 826
А ако беше Марио в тази ситуация… не мисля, че само Ванеса щеше да избухне. Веселка щеше да е първата
Или ако Марио беше пошляпнал Веселка Grinning

Не е прав Виктор, ама цялата драма е ту мач. И с едно изречение можеше да бъде приключена. Ама Ванеса като навие нещо и е като латерна. Преигра за мен.

# 827
Е, тя Веселка откога чака някой да ѝ обърне внимание, не само да я оглеждат. Ама не би. Joy

# 828
  • София
Втори пореден скучен епизод. Разочарована съм. Пак превъртах. Особено гнусотиите с целувките.
Амебчо нали му е трудно да мисли, говори на снимката, ако беше тук щеше да ме посъветваш какво да правя. Joy
Нещо стратегиите им тази година са много куци на участниците. И на Виктор, и на Ванеса. Не са ги доизмислили нещо.

# 829
Ванеса преигра, а можеше просто да го засече в точен момент, когато например плачливото момче е изтрезняло и посегне пак към снимката и халата на възлюбената си. Също и в номинация да разшири темата. Сега с толкова шумно и разтегнато обвинение и ангажиране на всички, му даде полезен ход и той се извини. Извинението му беше прието от когото трябва, но Ванеса си затвори пътя да излезе тя самата добре от ситуацията. Сега ще трябва да държи ролята си до край. Очаквам да досади безкрайно.
Редактирам: сбъркала съм, че се е извинил.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 12:26 от Mama xxl

# 830
Този Виктор е толкова примитивен... Дори тялото му отразява това. Късокрак, кривокрак с малко чело и голяма челюст..Прилича ми на питекантроп.
A на мен ми изглежда възможно да страда от кретенизъм, особено откакто му постнаха снимките, на които възрастта му е степенувана. Там се забелязва, че буквално след след първите две снимки, чертите му придобиват това леко зловещо излъчване. Т.е. още от малък. Ниският ръст и психичните отклонения подкрепят тази възможност. Вече неколцина изказаха съмнение за ендокринно заболяване при него. Иначе останалите му "добродетели" всички ги виждаме. Не пречи и да е само примитивен, разбира се.

# 831
Добро утро. Дойдох само да изразя мнение за Ванеса и се връщам да ви чета.
До момента що-годе се представяше добре, но до момента.
Като се замисля в последните години, по-фалшив образ на пуританка не помня да е имало по обществените медии.
Първо за Марио, че го видяла гол, после снощните простотии.
Бог знае в чалготеката с онзи тъпомер Валентинов, колко пъти са я обарвали открито, тука ще ми го играе олицетворение на моралния принцип. Много лошо си прецака играта, ще я номинират още тази вечер и е аут. Хората не са идиоти ,както многократно се доказа.

# 832
Мисля си че Ванеса е била жертва или е станала свидетел на физически и психически тормоз или насилие. За да приема така крайно и толкова болезноно за нея такива ситуации. А то не и е за пръв път. И за пиянството на мъжете, където вика не правете така. Има нещо което я мъчи в тая насока и крие в себи си и не споделя.

# 833
Ще си станал свидетел/жертва на психически или физически тормоз и ще избереш в живота си партньор ММА боец, вие сериозни ли?
Играе си играта тя, като си мисли, че хората ще си кажат, ето едно отговорно момиче, симпатяга е, не като Беба. Реално е същото дъно като нея и публиката не е сляпа.

# 834
Не мен ми е чудно защо никой не коментира как Виктор се опита да обара Марио. Казват, че понякога на пияна глава излизат потискани страсти. В този ред на мисли се зачудих дали Виктор е би.

# 835
Ще си станал свидетел/жертва на психически или физически тормоз и ще избереш в живота си партньор ММА боец, вие сериозни ли?
Защо не? Може да се чувства по-защитена по този начин.

# 836
Не мен ми е чудно защо никой не коментира как Виктор се опита да обара Марио. Казват, че понякога на пияна глава излизат потискани страсти. В този ред на мисли се зачудих дали Виктор е би.
Според мен е, има доста признаци. Дори не вярвам в чувствата му към Теодора, много са пресилени и театрални.

# 837
Наистина Ванеса като поведение,морал и външност е най-приемлива от всички вътре.Но явно не я бива за шоу.Такава фалшива игра и с целуването,и със скандали и когато се зарадва на нещо,много неестествена.Зле прикрита емоционалност ли е,слаби нерви ли са не знам,но не ѝ се получават нещата.

# 838
  • На морето!
Аз директно смених канала като започна тази гняс с близането на стъклото.
Имам чувството, че бюджетът им е най-орязан точно за сценаристите, някакви тотални безумия измислят- от тормоз /бягане 100км и танцуване 6 часа, неспане по 20-24ч/, тормоз който не носи нищо на играта, до негледаеми мисии като тази снощи, тотален абсурд са.

# 839
Защо не? Може да се чувства по-защитена по този начин.
Сериозно ли прочетох това и сериозно ли написахте това?
Аналогичен пример е да сте с изналсивач, за да не ви изнасилят, убиец, за да не ви убият.
Ей, бога ми не съм видял агресор да мрази агресията. Недейте така моля Ви.

Общи условия

Активация на акаунт