BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 094
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 810

Поколението на обидените. Господ да ни е на помощ.

# 811
Този Виктор е толкова примитивен... Дори тялото му отразява това. Късокрак, кривокрак с малко чело и голяма челюст..Прилича ми на питекантроп.

# 812
Ето от такива лековати бели птици като Атито мъжете си позволяват такова недопустимо поведение.
Виктор е простак, със или без Теда.
Ванеса е истеричка, която преекспонира всеки проблем.
Точка! Крайна съм! Само това ще ви кажа! Joy

# 813
Постъпката на Виктор беше много просташка  наистина, но Ванеса направи такъв театър от това,  разбирайки много добре трупането  на точки в своята градинка.
Щом Атина реши да не го прави на проблем , случката трябваше да спре до тук и просто да си вадим изводите какъв простак е Виктор.
Не твърдя, че Ванеса не е права донякъде, но това, което адски ме подразни беше актьорската игра за пред зрителите.
Сигурна съм ,че ако нямаше камери реакцията й нямаше да бъде такава.
Колкото до Виктор-да напи се и не знаеше какво прави и къде се намира.
Наистина не смятам обаче ,че реално харесва Атижа.
Не го защитавам, не го харесвам ,ама хич.

# 814
Този Виктор е толкова примитивен... Дори тялото му отразява това. Късокрак, кривокрак с малко чело и голяма челюст..Прилича ми на питекантроп.
Удари две водки и стана още по-първичен и невъзможен! Абсолютно губи контрол и е неадекватен в това състояние. Чудя се колко ли бой е изял по дискотеките и коя жена ще го изтърпи. Добре че Беба не беше там, с пистолет даже нямаше да може да го изпъди от себе си.

# 815
По-гадно е да бъдеш определян като собственост на някого? Това е истински притеснителното в мисленето на масата.
От кога Атижа е лична вещ на някакъв мъж на име Петър?
Какви двойки, какви връзки, какви 5 лева???
Нито Атижа-Петър, нито Виктор-Теодора са любовни двойки.

# 816
И няма и да бъдат.

# 817
  • SF
Ванеса принципно е права, но чак такова преекспониране на случката с Атижа не беше необходимо.

Точно така! Принципно е права, но в случая реве за чужди ядове.
Ние това удряне даже не го и видяхме. Пиян Виктор направил нещо, което на Атижа й е нищо. И Ванеса се явява защитник на животните, или синя каска, или какво? Не ми става ясна нейната позиция, нито реакцията й ми е обяснима, за да мога да я проследя и да я подкрепя. Или пък да я осъдя, както прави тя.
Ако Атижа беше скочила и беше направила проблем: Петър, Теодора, ти си пиян, аз не съм такава и т.н., разбирам Ванеса да вземе отношение. Сега можеше да изрази мнение, че постъпката е некрасива и неприемлива за нея, но след това да не минава през всеки да му държи сметка защо не е реагирал.
Иначе, да, принципно е права. Никой не е ЗА насилието. Но такова в постъпката на Виктор не видях. Пиян-залян - аз това мога да му критикувам. Иначе, даже мога да кажа, че я плесна с любов, не с желание да я покори и насили.

# 818
Изключително точен коментр.. ванеса (с малка буква, за повече разслужено неуважение), е толкова лицемерно театралничеща гнила душица, че каквото и да се каже, няма да е достатъчно. Доказано злобна до мозъка на костите си! Обаче като всяка проста особа, има голямо самочувствие. Не я знам каква миска е... там определено не се наблюдава красота. Да добавя и че й текат лигите по Гогето. Виктор, че толкова му е акъла, толкова е, че и на пияна тиква... обаче онази истеричка да прави от мухата слон, не го разбирам. При положение, че Атижа не вижда нищо нередно в това и дори каза, че е свикнала с това пошляпване, когато ходела в г*й клубове... тогава не виждам причина да се преекспонира "нейната лична" случка! ванеса е жалка истеричка. 🤮

Ето от такива лековати бели птици като Атито мъжете си позволяват такова недопустимо поведение.
Виктор е простак, със или без Теда.
Ванеса е истеричка, която преекспонира всеки проблем.
Точка! Крайна съм! Само това ще ви кажа! Joy

# 819
  • Варна
Аз не схванах...прави ли се разлика между пляскане по дупето,шамар по лицето и  изнасилване ???

# 820
Точно. Това, че я е шляпнал, не е насилие. И не е проблем, щом Атижа не го характеризира като такъв. За мен не е приемливо да се шляпат жените по дупетата, но щом Атижа не реагира, значи няма проблем. В приятелска компания съм виждала такива закачки. Излишна драма направи ванеса, ама се опита да е модерна 😅
Аз не схванах...прави ли се разлика между пляскане по дупето,шамар по лицето и  изнасилване ???

# 821
  • Варна
Е,ще остане разочарована като излезе.

# 822
  • SF
По-гадно е да бъдеш определян като собственост на някого? Това е истински притеснителното в мисленето на масата.
От кога Атижа е лична вещ на някакъв мъж на име Петър?
Какви двойки, какви връзки, какви 5 лева???
Нито Атижа-Петър, нито Виктор-Теодора са любовни двойки.

Нито пък Петър и Виктор са големите приятели.
Аз също повече се впечатлих от: Петър повери Атижа на Виктор.
Както и от последващото разпределяне на бракуваните двойки.
И какво да я правя Виктор тази вещ Атижа? - да я пази от дъжда, да я къпе, да я реши, да си дава млякото на Атижа?
В тази къща става това, което Биг Брадър поиска. Виктор няма никакви привилегии да взима решения за себе си, какво остава за друг? В една добре охранявана и контролирана от други среда, такава повеля е абсолютно куха.

Георги и Ванеса затоплиха ли отношения?

# 823
Изобщо не го приемам това за нормално с удрянето на жена по дупето, която не ти е партньорка. Първо е унизително, след това е просташко, ама какво да очакваме от тоя глупав гамен с 6 думи в речника. Може би е мислил за Дупето (платоничната му любов) и просто е награбил първото, материализирало се пред него физически, дупе от носталгични чувства..... Пълен дебил и олигофрен.

Друго не разбирам, беше посрещнато много неприемливо от Атижа и други участнички, че Марио е оставил чехлите си, за да ги ползва тя, обаче няма никакъв проблем да си я шибват пияни мухльовци. После се оплаквайте, че мъжете не се държат добре с жените, каквото почукало, такова се обадило.

Прави впечатление, че употребата на думата "мешам" и  спрегнатата форма "мешаш" се е разрастнала като пандемия и е обхванала всички съквартиранти.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 09:22 от Rusty15

# 824
Едно време Кичка в подобна ситуация реагира правилно абсолютно спонтанно. Почувства се засегната, изрази го на момента. Макар че не получи подкрепа вътре, зрителите я подкрепиха.
Емануела също беше реагирала веднага, може би по-рязко, но също сложи граници и дори не потърси чуждо мнение, защити си нейното.
Сега тази Ванеса взе от чуждата ситуация кауза и забрави кога да спре. Дори лично да я е заболяло, не уважи достойнството на ощипаната и я накара да се чувства много по-неудобно, отколкото пияният с жеста си. Имах чувство, че потърпевшата щеше да си откъсне пръстите на краката от неудобство, докато вървеше пледоарията на Ванеса.

Общи условия

Активация на акаунт