BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 801
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 035
Евала на Марио, единствената свежарка там.

Гого си мисли, че може да изглежда много интелигентно, докато се кара с Ланеца, обаче никак не му се получи.

# 1 036
Ивонне днес се закача със съквартирантите с потенциал (без Марио): Ванеса и Георгитата. Хората, които оцеляха елиминации и може би са харесвани повече от другите или са по-изпъкващи от гледната точка на Ивонне.

Не го казвам с лошо. Даже добър тайминг, знае си нещата мамасита.

# 1 037
Гого е като китайска капка. Може да изкара без проблем такива като Ланеца, иначе наистина е дървен философ и не може да говори по същество.

# 1 038
Ивонето пък айде, от къв зор ще им крещи и обижда, тя щяла да им казва какво що... Да се спрели вече с лицемерието... и го казва точно тя... Най лицемерния човек в къщата.
А тоз Гошу отвратителен...мазник, злобен, лицемер. В случай браво на Гого.

# 1 039
Ланеца е изключително неприятен. Вече фаворит ми е Гого. Интелигентно, младо момче. Казва нещата в прав текст, без да използва обиди постави златния на мястото му

# 1 040
Абе Виктор жив ли е, в този епизод въобще не се е мернал досега. Да проверят под завивките какво става с халата и снимката.

# 1 041
Ивоннето се преструва, търпя и накрая откачи.

# 1 042
  • на пистата
От Веселка няма място за другите в джакузито 🤣

# 1 043
Много тъпо парче е Гого.
Защо? Ако имате предвид Георги- да.

# 1 044
Абе Виктор жив ли е, в този епизод въобще не се е мернал досега. Да проверят под завивките какво става с халата и снимката.
Недей, че това, което си представих, хич и не исках да си го представям. 😂

# 1 045
Аз съм доволна, че поне в този епизод не гледаме как Виктор циври и оплаква Теодора.

# 1 046
  • Варна
Много тъпо парче е Гого.
Защо? Ако имате предвид Георги- да.

Написах не случайно Гого.
А защо? Защото е тъпо парче, мое мнение.

# 1 047
Много тъпо парче е Гого.
Кое му е тъпото на Гого? Че с малко думи и без обиди сложи на място ланеца и му каза истината в очите ?

# 1 048
Ммм, доволно цирк тази вечер. Странно ми е, че и Ванеса, и Веселка подвиха опашки. Ванеса направо се сви на леглото, също както когато прецакаха с Ланеца географията. То това е далеч по-естествена реакция от снощната.

# 1 049
Гого към Ланеца: Говориш с отворена уста. Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт