BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 736
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 065
Ох не могаа, ланеца сега защитава Марио, за да се хареса на публиката…
А толкова пъти ланеца обиждаше Марио…..

# 1 066
Ивоннето към Ванеса - Лисица Grinning Аз мисля, че Ивоннето е по-лисица, ама нейсе.

# 1 067
Лошото е , че махалата ще спасят противния ланец 🤢 дори и да е на номинации

# 1 068
Ланеца и Пламен трябва да си ходят, но 'Пацо' дали може да рецитира стихотворения 30 минути ?

# 1 069
  • Някъде в Матрицата
В едното предаване казват кифладжийска лопата. В това двулика. 🤣🤣🤣

# 1 070
Дано махалата този път не спаси ланеца и да си тръгне.
Хем обижда българите, представете си да спечели той предаването

# 1 071
Ванеса не успя ли да измисли по-тъпа причина? Ивоне щяла да пазарува и казала, че няма да вземе цигари. Сериозно ли това измисли?
С толкова ум - толкова. Явно правото се учи за престиж, дадености липсват.

# 1 072
Ивоннето най-висока на ръст, после е Ланецът.

# 1 073
Атижа номинира Ванеса?

# 1 074
Ванеса не успя ли да измисли по-тъпа причина? Ивоне щяла да пазарува и казала, че няма да вземе цигари. Сериозно ли това измисли?

Добре е, че не участвам в такива предавания, защото никога няма да харча ограничени пари за храна на абсолютно ненужнотии като цигари. Представям как ще озвереят определени типажи.

# 1 075
Виктор пак не е наред с главата. Пак със снимката на Теодора, дори на номинациите. Пак коментира Беба, все едно тя продължава да е фактор в Къщата.

# 1 076
Ох, любимата дума на Виктор явно е 'бори' Joy

# 1 077
Помните ли, че преди няколко, дни тук в темата, беше коментирана някаква игра от излъчването на живо от къщата на тема георграфия? Такова нещо не видях да се излъчи в дейли епизодите, или нещо съм изпуснала?
Това с пощата? Не беше кой знае колко интересно. Ланеца се хвалеше колко добре познава България, пък после нещо обърка север и юг… Лимитът за успешна мисия беше до 10 грешки, те имаха 15. Биг Брадър спомена само 3-4 по име.

# 1 078
Редактирам: да, сега виждам, че я наминира!Не, Виктор номинира. Точно затова писах, че ванеса гледа злобно и с кеф, че Атиджето номинира глупето.

Атижа номинира Ванеса?

# 1 079
Мислех, че Гого е бил човекът, който е допуснал грешки в тази игра. Беше ми любопитно да им дадат някаква мисия, в която да покаже кой какви познания има от обща култура. Защото имам усещането, че Гого не е този интелигентен мъж, за който го представиха.

Общи условия

Активация на акаунт