BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 725
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 080
След това и Атижа я номерира. Имат по две номинации
Редактирам: да, сега виждам, че я наминира!Не, Виктор номинира. Точно затова писах, че ванеса гледа злобно и с кеф, че Атиджето номинира глупето.

Атижа номинира Ванеса?

# 1 081
Атижа номинира Ванеса *facepalm* най-вероятно това й е идеята за неутралност. Номинира и двете страни от случката...

# 1 082
Вторият глас на Атиджа е за Ванеса, защото се меси, където не трябва. Ванеса нямаше да я получи, ако се беше спряла на време, но не - и нея не я слуша съвсем главата.

# 1 083
Веселка: Аз съм малко тежък характер...ПАДАМ JoyJoy

# 1 084
Така е, аз се редактирах, щом видях. Прав/а си! 🙂

След това и Атижа я номерира. Имат по две номинации
Редактирам: да, сега виждам, че я наминира!Не, Виктор номинира. Точно затова писах, че ванеса гледа злобно и с кеф, че Атиджето номинира глупето.

Атижа номинира Ванеса?

# 1 085
Атижа е глуповата. Писах го още преди двайсет страници, сега още повече съм убедена. Въпреки че ми е симпатична.

# 1 086
Дали Марио наистина не ги подлудява? Фен съм му, ама ми се струва, че се възползва от ролята на жертвата

# 1 087
Здравейте. Да ви попитам някой знае ли откъде могат да се закупят билети за някое живо предаване на брадъра. И по-конкретно, за финала.

# 1 088
Тези хора не разбраха ли, че колкото и да номинират Марио, той бие с огромен резултат и няма да си тръгне. Само трупа дивиденти и накрая ще спечели.

# 1 089
Ето! Започнаха да номинират Марио. Защото така е по- лесно.

# 1 090
Мислех, че Гого е бил човекът, който е допуснал грешки в тази игра. Беше ми любопитно да им дадат някаква мисия, в която да покаже кой какви познания има от обща култура. Защото имам усещането, че Гого не е този интелигентен мъж, за който го представиха.
Определено. Говори рядко, с добре обмислени фрази. Като се наложи да продължи, лъсва липсата на речник.

# 1 091
На Радо пък много му се открои характера

# 1 092
Тези хора не разбраха ли, че колкото и да номинират Марио, той бие с огромен резултат и няма да си тръгне. Само трупа дивиденти и накрая ще спечели.
Може и да е умишлено. Номинират Марио, за да излезе първият, който са номинирали.

# 1 093
В жълтите медии четох, че готвят Ивоннето за победител, а не Марио Grinning

# 1 094
Ау какъв лицемер е Ланеца, дано си ходи…
Това не беше ли човекът който каза за случката “е голяма работа, защо се месиш” на Ванеса?

Общи условия

Активация на акаунт