BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 645
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Гого: “Тя влезе в стаята и ти спрЕ”
Повечето му глаголи са с такива окончания. Не знам откъде е диалекта му, но ако имаше желание можеше да се научи, особено след като непрекъснато демонстрира "култура".
Гого е от Монтана. Все пак говори приличен български, при положение, че не живее в Бг, а от Северозападен диалект няма следа.. Може да допусне някоя грешно изговорена дума, но на фона на останалите си е направо лингвистичен гений..

# 1 111
Гласувам за Марио, макар да е ясно, че най-вероятно ще има 50% а другите трима ще се борят в останалите 50% за зрителския вот.

# 1 112
Виктор се изложи за последно и вероятно ще изхвърчи. Не вярвам Беба да му обърне много внимание навън след всичко, което се случи в последните дни. Поне си има снимка за спомен.

За Георги не помня, но сякаш не получаваше много подкрепа, мисля че Ванеса ще успее да го мине особено ако има гости, които да й защитят позицията.

Ако е двойна елиминация предпочитам Виктор и Георги да напуснат. Има още малко потенциал с драмата Ванеса-Ивонне.

# 1 113
Хайде,  почвайте да пускате за Марио. След една седмица го правим победител. Пацо ще полудее от яд.

# 1 114
Виктор или Ванеса ще си ходи в събота.
Ванеса според мен.

Много пресоли манджата и сама си изпроси номинацията. Всъщност по време на нервната си криза дори искаше да излезе, така че може би е добре да си тръгне събота.

Не вярвам Виктор, който миналия път една стигаше 10-15% да остане вместо Ванеса

# 1 115
Марио пак номиниран, че уж бил гледал, ама пияният като му стиска задника, или Иван като сега се опита да му изсмуче лицето насила, нищо не се казва. Яко глас за Марио!

# 1 116
Веселка какво просто парче е. Гордее се публично, че не слушала нито майка си, нито баща си. Няма респект към семейството си, няма възпитание и такт, кое къде може да дрънка.

# 1 117
Виктор е негледаем вече. Той е като психически нестабилен човек - говори на снимката на Теодора, прегръща халата. Това никак не е нормално, досадно е и за гледане, защо да го държат?

# 1 118
  • Варна
Сега е момента да изкараме ланеца. Има си бая голяма фен база и е опасен за финалите. Марио ще е спасен ясно е .  Аз ще гласувам за Виктор.

И аз за Виктор гласувах. Много повече искам Ванеска да си ходи.

# 1 119
Този път не вярвам Марио да има над 50%… изправят го срещу Ланеца и Ванеса които винаги са си имали над 20% вот

# 1 120
  • София
Гого: “Тя влезе в стаята и ти спрЕ”
Повечето му глаголи са с такива окончания. Не знам откъде е диалекта му, но ако имаше желание можеше да се научи, особено след като непрекъснато демонстрира "култура".
Гого е от Монтана. Все пак говори приличен български, при положение, че не живее в Бг, а от Северозападен диалект няма следа.. Може да допусне някоя грешно изговорена дума, но на фона на останалите си е направо лингвистичен гений..
Имам състудентка от Монтана, която изобщо не говори така... изненадана съм.

# 1 121
  • София
Веселка какво просто парче е. Гордее се публично, че не слушала нито майка си, нито баща си. Няма респект към семейството си, няма възпитание и такт, кое къде може да дрънка.
Веска може да е дебела, но за сметка на това умствено е слаба....

# 1 122
Пуснах глас за Ванеса, защото битката ще е между нея и Виктор. Искам да си ходи Виктор. Писнало ми е от него. Да си хваща снимчицата, халатчето и да си ходи.

# 1 123
Веска се размина Joy

# 1 124
Искам да си ходи Ванеса. От началото се опитва да печели симпатии с псевдо морал, но не й се получава, яко преиграва.

Общи условия

Активация на акаунт