BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 515
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 230
Абе предвид , че не съм расла в саксия, и реакцията на Ванеса също ми дойде ту мач, предвид, че я харесвам, също малко се шокирах. Ти след толкова рев и превъзнасяне, колко си влюбен безумно , истински , за пръв път и след две водки, шляяп първата минала покрай теб. Иначе и аз бих го приела за обикновена пиянска- просташка изцепка , ама след толкова афиши , не знам , изненадах се

# 1 231
Ивонне, оплетен в лъжа и с порочно минало може би и настояще, трудно може да постави бай Георги в цугцванг, камо ли Ванеса. Това че снощи крещя като изоглавен разярен батка, какъвто всъщност е и жените очевидно изпитват чисто физически страх от него, изобщо не го прави победител, в която и да е полемика

# 1 232
Веселка трябваше да я хване през кръста и да я размята малко из къщата , много грозно я обижда ,не го беше задлужила

# 1 233
Откога пляскането по задника е равно на симпатия и любов? Пияните простаци като ВиктУр пляскат така всяка средностатистическа сервитьорка след няколко ракии. А виж Бееба- тя е нещо другоо. В тоя ред на мисли, не бих завидяла ни на едната, ни на другата, че да си мисля, че Ванеса от завист го круса.

Снощи не можах да издържа на пискането на Мамасита и изтощена заспах преди гранде финале на снощнийот епизод.

А Веселка ми падна в очите след лайфа в събота. Вероятно много широкоскроено би приела критика, че е ужасно затлъстяла, както физически, така и умствено.

# 1 234
Каква дискусия? Ванеса се тросна все едно са я насилили в ъгъла нея. Атижа ясно каза и показа, че не й е проблем. Никаква защитничка не е, прави го от ей така за скандала. Фалшиментрак филантроп ми е Ванеса. Абсолютна популистка.

Имах предвид дискусията в интернет, то ясно че никой в къщата не разбра какво що.

# 1 235
Интересно е ,че Атижа и Виктор коментираха,че няма нищо между тях и това пляскане не значи нищо. Значи може да си се пляскат,че и Марио го отнесе.
Атижа трябваше да реагира,да се защити. А Ванеса,незнам защо някой трябва да се извинява на нея нито е шляпнта нито хваната някъде.
Марио явно държи повече на себе си от Атижа,поиска Виктор да му се извини

# 1 236
Ивонне, оплетен в лъжа и с порочно минало може би и настояще, трудно може да постави бай Георги в цугцванг, камо ли Ванеса. Това че снощи крещя като изоглавен разярен батка, какъвто всъщност е и жените очевидно изпитват чисто физически страх от него, изобщо не го прави победител, в която и да е полемика
О, Ванеса вече е. Злобата при номинациите беше изписана на лицето ѝ, а образът ѝ тотално се пропука.

Ако беше мъничко по-умна поне, нямаше например да стреля по Ивонне с безсмислени аргументи. Показва се като глупава, неуравновесена, суетна, завистлива, отмъстителна.

Георги няма какво да го коментирам, той си е кауза пердута от самото начало.

Не симпатизирам на Ивонне, но мисля, че е в пъти по-обиграна от останалите и може да ги върти на малкия си пръст.

# 1 237
Тя ги върти...мама туй,мами онуй най - добрата

# 1 238
Е как няма да е по-обигран Ивон след като е на 50 и е спал с 1800 мъже 😀 Пази Боже от такава "обиграност" /щом вече така ще го наричаме, за да сме полит коректни/, но факт има опит да върти камшика

# 1 239
Тя ги върти...мама туй,мами онуй най - добрата
И ги опипа, и измери, ама никой не получи нервна криза и не поиска да излиза от къщата. Е? Joy

# 1 240
Добре де, може като на много жени такива подплясквания, да са и обидни, и да не е асимилирала, че за други няма проблем , трети ще се радват, кой колкото му е акъла

# 1 241
С този положителен вот ще вземе да спечели Георги... А аз едва го изтрайвам.

# 1 242
То остава и да се гласува масово за тоя нагъл ром. Като е толкоз ербап да приказва неща против българите - явно не се чувства такъв и няма място в къщата. Да, донякъде е интересен с абсолютно нелепите си реакции, но заради това, че няма никаква мяра, заслужава да си ходи.

# 1 243
Сетих се за един известен в миналото травестит Урсула, който не се криеше и срамуваше от същността си. Давам си сметка, че дори и само този факт, честността, заслужава адмирации..

# 1 244
Гнусен м...Ал постигнал каквото и да е постигнал само с измами и просия
Ама поне не каза,че има принципи или поне аз не съм чула

Общи условия

Активация на акаунт