BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 332
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 755
Мекотелите никога не са логичен избор. Хората избира емоционално.

# 1 756
  • София
Не е най-секси огромния гъз на Атиджето. Тя отиде и му се навря да отсервирала. Кога сте видели Атиджето да шета в тази къща? НА Ревльото отиде да отсервира. Simple Smile
//
Гошо е прост. Той просто си напада примитивно. Няма какво да се анализира.

Не е толкова примитивно. Той се изпусна с думата “ тлъстуша” пред другите, Явно му звучи по- гальовно, за да не я обиди, но Атижа се хвана за значението й и след1 час обмисляне, Гош реши да си намери повод да й го каже директно, за да не излезе двуличен. В този дух беше и последвалата му тирада към зрителя.

# 1 757
Аз ще гласувам за бай Георги Ланеца. Мразя играта "всички срещу един" и дори и само заради това заслужава моята подкрепа. Допълнително, защото много ме забавлява цял сезон. Не си падам по вулгаризми, опипвания на членове и псевдо екстази пред публика, затова искрено се надявам бай Иван да си прибира френското р под мишница и да си търси нови спонсори, докато още е вървежен в неговите среди.

# 1 758
Като цяло няма "логичен избор". 😁 Но все някой трябва да спечели.

# 1 759
Не вярвам друг да има шанс освен Марио. Свирен е мачът
Нищо не се знае. Много лансират Гого. Много искам Марио да победи, но не ми се вярва.

Гого е безинтересен и направо си изкара вътре като на курорт. Да не говорим и че не успя да блесне с интелект, което си пролича онази вечер в спора с Георги. Опита се да го играе, че е над нещата и да затапи Георги, ама не му стигнаха думите.

# 1 760
Не знам какъв милионер е тоя Гого, но цялата му рода живеят във Враца. Сестра му е 7 клас и учи във Враца. Майка му  - представителка на LR. Ако някой има някакви милиони е някой от родителите на гаджето му. Враца е малък град и всички се познаваме Simple Smile

# 1 761
Стана ми тъжно за Виктор като каза, че утре е щяла да бъде сватбата му, а сега най-вероятно ще бъде отхвърлен и от беба.
Стига да е вярно. Защото както беше истински, се оказа, че лъже на поразия. На мен заради друго ми става тъжно. На практика нашето отношение към Виктор (и не само към него) през цялото това време, не е по различно от отношението на съквартирантите към Марио. Няма значение кой с какво, как и дали си го е заслужил. Виктор е за съжаление, Марио - също. Писали сме какво ли не за всичките, но на Виктор откровено му се подиграва цяла България. Както и аз. И голямата разлика е, че поне Марио можеше да отвърне, а Виктор нямаше идея какво се случва. А тепърва го чака голямото дърво. На всички предишни участници им беше благодарено за участието и им беше поднесен някакъв комплимент. А той получи подигравка в национален ефир от Мануела и след това още веднъж пак наживо в студиото. И всички се смеем. Нема що, голямата работа да се подиграеш на човек, който и без това е ударил дъното.

# 1 762
ООО. имаме нова сюжетна линия. Гого е милионер посредством приятелката си и семейството ѝ в Италия?
Това дете Гогича имал активи за милиони. И аз имам акции на борсата, но ще взема милиони от тях в един бъдещ вселенски живот.

# 1 763
  • Sunshine state
Не вярвам друг да има шанс освен Марио. Свирен е мачът
Нищо не се знае. Много лансират Гого. Много искам Марио да победи, но не ми се вярва.

Гого е безинтересен и направо си изкара вътре като на курорт. Да не говорим и че не успя да блесне с интелект, което си пролича онази вечер в спора с Георги. Опита се да го играе, че е над нещата и да затапи Георги, ама не му стигнаха думите.
Съгласна съм! Гого абсолютно не заслужава да спечели, защото не му чухме гласчето освен в спора с Георги и то там според мен се изложи.  Едно зеле скри и спука един балон,дотук му бяха изявите. Отделно и той ръси морал на килограм като дружката си Ванеса. Недорасляк отвсякъде.
Много ме е яд, че не отпадна тая актриса Ванеса. Такава фалшива жена скоро не бях виждала. Тя го и играе абсолютно зле това нейното патетично държание.
Коментиращата Лидия ли беше, каква ли, не съм я чувала, но много ме измъчи - мисълта й не тече, а направо е спряла. Абсолютна флегма.
Георги може да е всякакъв, ама на всички им каза вярни неща и им ги каза в лицето. Да, простак е, ама топки има и честно казано си заслужи финала. 👌🏻

# 1 764
Ванеска я разбрахме, че са я отвличали с кола, с кого е навън и кои са й приятелки. Достатъчно. Иначе е принципна, порядъчна и образована дама, не виждала пишка в обща стая с 20 човека. Ама и Марио каза, че за себе си е момче, а е на 34 г... Божеее!

# 1 765
  • Sunshine state
Ванеска я разбрахме, че са я отвличали с кола, с кого е навън и кои са й приятелки. Достатъчно.
И инстаграма й като видиш - задник до задника и надупена на всяка втора снимка. Еййй, морален стожер направо. 🤦🏼♀

# 1 766
Нека бъдем прагматични.Милионерчето първо няма нужда ,нито от колата,нито от стоте хиляди.Освен това не показа нищо от себе си..Следващата е Ивоне .Няма да си кривя душата - изключителен колор и плезир беше  тя ,но има ли нужда да бъде спонсорирана с кола и парички - по скоро не.Бай Радо беше прекалено обран.Сякаш заслужава наградата ,но не даде  и грам от себе си.Даже като се замисля  вдругиден даже няма да го помня.Ланеца  буквално изнесе сезона на гърба си .Социалните мрежи буквално  врат от неговите лапсуси и сттранни словосъчетания.Той обаче е нехаресван и явно няма да е избраният.За десерт Марио.Изключително противотечива личност.Той днес отрече да е многолик,но си е точно такъв.Хората в къщата така го определиха и така си е.Момчето от социалният дом с проблемно семейство.Със някой психични отклонения - мания за чистене.Обаче е момчето ,въпреки несгодите с добра визия ,с устрем напред  с Бога  и. добро сърце .Злоба там няма -личи си .Много се надявам се да е превъзмогнал влечението към хазарта и да оползотвори добре наградата.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 09:25 от HHelena

# 1 767
Ванеска я разбрахме, че са я отвличали с кола, с кого е навън и кои са й приятелки. Достатъчно.
И инстаграма й като видиш - задник до задника и надупена на всяка втора снимка. Еййй, морален стожер направо. 🤦🏼♀
Искам, ама нямам желание да й гледам Инстаграма. Отдавна издиша тази жена. Юристка била, ама от умните, хайде, бе! Бръмчалка такава. И на Теодора повече вярвам, отколкото на това перхидроленото с черни корени. Онази поне си къдреше публично екстеншъни те.

# 1 768
Ами то само като й видиш приятелките на Ванеса и ти става ясно какво представлява. 🤪 Ванеса към Емануела "Обичам те, Шуши". 🙄 Сериозно?

# 1 769
  • Sunshine state
Ами то само като й видиш приятелките на Ванеса и ти става ясно какво представлява. 🤪 Ванеса към Емануела "Обичам те, Шуши". 🙄 Сериозно?
Колко ли са ги пляскали по дискотеките...
Отвлечена в кола. Абе мен що не ме отвличат?? Кой я знае с каква компания се влачи престижната и умна адвокатка.

Общи условия

Активация на акаунт