BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 178
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 980
Да, това го помня и го коментирахме. Беше много грозно от нейна страна, макар че за мен са нелепа двойка, но това си касае тях. Мислех да не съм изпуснала някаква развръзка след коментарите, защото напоследък не следя толкова внимателно, а и лайвът ми пак насичаше и не го догледах.
Ще е интересно излизането на Атижа, ако не остане на финал, разбира се. Сигурно родата няма да остави да припарят до нея, да не би Петър да се е сетил да отиде и да я поздрави Laughing
Не, Петър ѝ отговори съвсем любезно, че съжалява, че е оставил такова впечатление и тя се спря.

Иначе в коментарите много го хейтят заради Марио, а той самият твърди, че от продукцията режат яко и не му излъчват провокациите. Също твърди, че не е бил поканен да участва в подкаста с Елена. Странна работа.

# 1 981
В подкаста Виктор казва, че и той е бил хазартаджия. Интересно, все повече имам чувството, че някак режисират нещата.

За съжаление, хазартната зависимост е доста сериозно застъпена в българския съвременен нрав — наблюденията ми са и що-годе професионални, и лични. Така че, не съм никак учудена (особено и предвид характеровите черти на Виктор).

Склонността към хазарт се е превърнала в едно епидемично състояние на духа, което вече се е стандартизирало като „нормално” (културата ни го (из)проповядва). Според младежи под 20 години е напълно прието/приемливо те да залагат за мачове, спортни събития и т.н. Обикновено това е стартовата точка, по-нататък се преминава към всякакви хазартни онлайн игри (едното не може без другото). Родителите даже не предполагат, че синовете и дъщерите им са със сериозен проблем, докато не се стигне до изключително неприятни последици.

Обществото спи, рекламите са навсякъде, изводите са за нас (и не само от социален експеримент като ББ).

# 1 982
Виктор пак говори за "принципи" Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:00 от diziler

# 1 983
Виктор е бил 5 години с жената, за която днес е щял да се ожени.

# 1 984
Виктор пак говори за "принципи" Grinning
Скрит текст:

Да, това е клипът, в Който Ивон изкоментира ни в клин, ни в ръкав, че името Рей, което си е избрала, е подходящо и за мъжко, и за женско.

# 1 985
# 1 986
  • на пистата
Spero, вкарал си се във филма и то много. Те понеже коментаторите са деца без собствено мнение, та Емануела ги наговаряла. Блажев направи Ванеса на 2 стотинки, хич не я е жалил.

И да, мое лично мнение е, че всички се познават. Марио при стилиста на известните; Ванеса, Криси и Радо са участвали в ТВ проекти; Виктор е Мистър София и често се е снимал в реклами с разни “звезди”. Да продължавам ли? Почти няма случайни хора този сезон.
И Веселка, както и онази от онли фенса. Ама Ванеса къде сме я гледали? И коя е Криси? Имаше Кристи...
Онзи ден попадних на клип на Емануела.Ванеса участва там.

# 1 987
Виктор не разбра думата "реципрочно" когато Елена го пита дали отношението му към нея е реципрочно...
После започна да говори за АтиШа.
Олее, че даже публикувал снимка на новия прокремълски патриарх.  Още един повод повече да не гласувам за Марио в Нова Плей.

# 1 988
Той хубаво е бил с нея 5 години, ама Теодора за 5 часа му завъртя главата както тя за 5 години не е успяла Joy

# 1 989
Браво, бе. Салон в Лозенец, кара нов Мерцедес, а ние тук го оплакваме, че нямал пари. 😁

Скрийншот от ИГ му:
Скрит текст:
Не знаех, че е работил във Великобритания. Иначе прическите, които прави, изглеждат много добри.

# 1 990
Браво, бе. Салон в Лозенец, кара нов Мерцедес, а ние тук го оплакваме, че нямал пари. 😁

Скрийншот от ИГ му:

Не знаех, че е работил във Великобритания. Иначе прическите, които прави, изглеждат много добри.
Тези УбОчения ми избодоха Учите, бе чУЕк.

# 1 991
УБО, хаха... бившето НСО, от едно време. А на човека не му идва наум, че е от "уча".

Виктор не можа да обясни защо е прекъснал 5-годишната връзка с тази Десислава. "Някъде се счупиха нещата", нещо от сорта каза.  Представям си как я е обсебил, сигурно й е звънял през 2 мин.

# 1 992
Той хубаво е бил с нея 5 години, ама Теодора за 5 часа му завъртя главата както тя за 5 години не е успяла Joy

Връзката им е приключила през април месец тази година.

# 1 993
УБО, хаха... бившето НСО, от едно време. А на човека не му идва наум, че е от "уча".

Виктор не можа да обясни защо е прекъснал 5-годишната връзка с тази Десислава. "Някъде се счупиха нещата", нещо от сорта каза.  Представям си как я е обсебил, сигурно й е звънял през 2 мин.
5 години пак са много за чак такава токсична връзка.

# 1 994
  • софия
Не разбрах каква е драмата с несъстоялата се сватба, че чак и някаква дата се споменаваше.

Общи условия

Активация на акаунт