BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 869
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 2 055
Дали ще са на живо елиминациите до финала ?

# 2 056
Емануела е много хитра. Каза, че Ванеса й е приятелка и я подкрепя, за да гласуват за нея феновете й.
Виктор го видях в някаква чалга, но не знам кой я изпълнява, това чудо не можах да го доизслушам Grinning Ужас!
Моето предположение за финала:
9. Пламен
8. Веселка
7. Радо
6. Ивоне
5. Атижа
4. Георги
3. Ванеса
2. Гого
1. Марио

Бих разменила Ванеса и Ивонне! Убедена съм, че Ванеса няма как да е втоп 3. Не е толкова харесвана.

# 2 057
Много хлъзгави обяснения от Виктор за Беба и обратното. Той нямал да я търси извън къщата, ама не се знаело след 10г., тя го обичала, бил ѝ семейство в къщата, ама до там.. тя щастлива, че всичко живо навън говори за тях.

# 2 058
Моето предположение е:

9. Веселка
8. Пламен
7. Атижа
6. Ванеса
5. Ивонне
4. Радо
3. Георги
2. Марио
1. Гого

Все си мисля, че Марио няма да спечели. “Жертвите” обикновено добутват до финала, но не печелят. Наградата се взима от някой, който цял сезон е спал и не се е забърквал в драми.

# 2 059
Не знам какъв е принципа на излизанията от тук насетне. Така и не им разбрах системите на елиминации и гласувания.
Ще изхвръкне Пацалака първи.
После Веселка. Може и тя първа.
Ванеса.
Радо.
Гого милионерчето.
Гошича ромски.
Атидже.
Ивон.
Марио ще спечели.

# 2 060
Дами, само да попитам, Марио щом е толкова религиозен, както и Георги евангелистчето, защо не постят преди Коледа, а набиват яко луканки, кифли и не знам какво? Делят салами на парченца, а имат 5 пакета брАшно. Вярно, че проекто-отчето искаше салатка, да не бъда несправедлива.

# 2 061
Привет! Скоро не беше разкостван така участник, както Марио. Едно е сигурно, обсъждан, оплюван, мразен, харесван или нехаресван, със сигурност е запомнящ се. Дори и да не спечели, славата му е най-голяма, дано само позитиви да извлезе от това.
Не можаха ли когато правиха програмната схема на Нова, поне в последната седмица на предаването, да го разменят с Игри на волята и да започва от 20:00.
Кой ще стои до 23+ часа в понеделник вечерта, за да види кой е другият изгонен. Безумие.

# 2 062
Няма как. Игри на Волята имат рекламодатели, които няма да се съгласят да ги сложат в по-късен час.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 17:32 от Lilly_85

# 2 063
Привет! Скоро не беше разкостван така участник, както Марио. Едно е сигурно, обсъждан, оплюван, мразен, харесван или нехаресван, със сигурност е запомнящ се. Дори и да не спечели, славата му е най-голяма, дано само позитиви да извлезе от това.
Не можаха ли когато правиха програмната схема на Нова, поне в последната седмица на предаването, да го разменят с Игри на волята и да започва от 20:00.
Кой ще стои до 23+ часа в понеделник вечерта, за да види кой е другият изгонен. Безумие.
Марио е от хората, които оставят отпечатък, но не само с добро. Да си чистачката на къщата, не те прави достоен на всяка цена и всички видяхме цинизма, с който друг не може да се похвали. Хайде, стига хвалебствия за този неуравновесен човек.

# 2 064
Не знам какъв е принципа на излизанията от тук насетне. Така и не им разбрах системите на елиминации и гласувания.

От това, което чух - ще се гласува всеки ден и всяка вечер ще отпада по един.
Аз също смятам, че Пламен трябва да е първи, още тази вечер. Изумително е как добута до тук.

# 2 065
Те може да са го приели по тази програма, но не вярвам да се е застоял. Влязъл е през парадния вход и е излязъл през задния. Толкова  му е било следването.

Дано не им е прибрал крушките от аулата и сапуните от тоалетната...

# 2 066
Днес в промото показаха, че Атижа плаче - не знае за какво е влязла в предаването…
Казват им, че днес ще има елиминация, Ланеца реве, прегръща Ивоне и ѝ се извинява, Радо също реве…

# 2 067
  • София
Вчера когато играха на двора, Атижа на няколко пъти спомена, че майка й идва към Б-я и доколкото разбрах е говорила с брат си... Имат връзка с външния свят, само ни баламосват..

# 2 068
Марио ще си остане най- запомнящият се участник, без значение дали ще спечели, или не. Изключително динамичен, противоречив, драматичен, многопластов образ. И много сам. Възхищавам се на търпението и стоицизма му. Как издържа негативизма на всички е Къщата, той си знае.
За мен е неприемливо някой да пише, че трябвало да спрем да го отразяваме.
Образи като Ванеса, Радо или Гого с нищо не привличат внимание. Няма какво да се хабят думи за тях.
Трябва да спрем да превъзнасяме хората, които се снишават, свиват по ъглите и се промушват тук и там незабелязано, в случая се домогват до победа чрез спотайване и мишкуване 2 месеца.

# 2 069
Ако не спечели Марио, значи е нагласено.Той е категоричният победител. Пожелавам му след спечелването да си намери булка, която не е лесбийка.

А защо не и тази булка да сте дори Вие самата, ако той отговори на чувствата Ви, и да си харчите парите с кеф и да бъдете благословени, както казва коафьорът-артист за щяло и нещяло. Sparkling Heart
Така би било най-справедливо.

Общи условия

Активация на акаунт