Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 896
  • 629
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Най-важното е да следим признаците на кожата ни и да задоволяваме нуждите й с подходяща козметика. Задължително почистване, скъпи познати марки. На BeAdora любимият ми продукт е Кадифен дневен крем Bright Rose, който има екстракт от бял трюфел. Притежава мощни овлажняващи, озарябащи и стягащи свойства. 24 часа хидратация.

# 406
Добро почистване и хидратиране на лицето. Ексфолиант. Маски за лице.

# 407
Достатъчно сън,подходящи продукти за кожа и щадящи гримове! Също така много витамини. До сега не съм чувала за бранда, с удоволствие бих изпробвала! ❤️

# 408
  • Пазарджик
Тайните ми са: добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода. Нямам впечатления от марката, все още.

# 409
Ползвам активно корейска рутина и съм много доволна от резултата. Бих искала да пробвам продукти BeAdora, към момента нямам опит с тях, а звучат чудесно.

# 410
Не знам дали е тайна, но се опитвам да пия повече вода и да ползвам качествена козметика. Все още не съм пробвала марката BeAdora, но би ми харесало.....

# 411
Добро почистване, хидратация, балансирана диета и почивка. Не познавам марката, на с удоволствие бих пробвала продуктите

# 412
  • София
Достатъчно сън и миене на лицето само вечер.

# 413
Сън, хидратация, използване на подходящи за кожата продукти.

# 414
  • Countryside
Тайните ми са: ежедневно почистване и ползване на продукти за хидратация на кожата, масаж на лицето за тонус и посещение на козметик веднъж месечно. Нямам впечатления от марката, все още, но бих пробвала продуктите.

# 415
  • Бургас
Редовно почистване и поддръжка на кожата, използване на  подходяща козметика, достатъчно сън и достатъчно течности.

# 416
  • София
Аз използвам маски и продукти съобразно възрастта.
Предпазването на лицето с шапка и слънцезащитни продукти също играе голяма роля срещу несъвършенствата.
Досега не съм ползвала продукти на марката, но с удоволствие бих го направила. Описанието им изглежда съблазнително.

# 417
Добро почистване, подходяща козметика и добра хидратация.
Не съм използвала досега продуктите на марката и бих пробвала с удоволствие.

# 418
  • София
Комплексната грижа е важна за това как ще изглежда кожата. Ген, начин на живот, добра и балансирана храна, подходяща козметика...нещата са много.
За марката не бях чувала нищо до този момент.

# 419
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Детокс, сън, ген Wink и колаген.
Бих пробвала марката.

Общи условия

Активация на акаунт