Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 655
  • 629
  •   1
Отговори
# 450
  • Mediterraneo

Не познавам бранда, бих пробвала нещо ново с удоволствие. Имам ежедневна рутина в поддържането на кожата. Пия много вода, за да е хидратирана кожата ми отвътре.

# 451
  • Елхово
Тайните ми са: добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода. Нямам впечатления от марката, все още.

# 452
Чувала съм за бранда, но не съм опитвала продуктите за жалост.
Единственото правило е никога да не си лягам с грим. Всичко останало се променя с времето, както продуктите, така и цялостната грижа - понякога е нужно повече хидратиране, понякога слънцезащита, друг път е нужно нещо за матиране...

# 453
  • Велико Търново
Качествена храна, качествено хидратиране, хубав сън и чист въздух:)

# 454
Моите правила са добро почистване, много сън и пиене на много вода. Не познавам марката.

# 455
Почистване, хидратация, достатъчно сън.Не познавам за съжаление вашата козметика и с удоволствие бих я пробвала

# 456
  • Г. О.
Пиене на вода, подходяща козметика, сън и масажи. Не познавам продуктите ви, но с удоволствие бих ги пробвала на кожата си.

# 457
  • оттам, откъдето започва България
Златните правила остават същите, както в първи етап на играта. Simple Smile

# 458
Винаги си почиствам лицето вечер и нанасям вечерната си грижа.През деня слагам слънцезащита,независимо от сезона.Непознавам бранда, бих пробвала с удоволствие.

# 459
Достатъчно сън , хидратация , масаж и ежедневно почистване.

# 460
  • Другата България
С годините все повече внимание обръщам на кожата - процедури, козметика, домашни уреди. Използването на слънцезащита е задължително. Пиенето на течности и почивката също помагат много.
Козметиката от марката не познавам, но с удоволствие бих я тествала.

# 461
Не познавам, пълноценен сън и хубави кремове

# 462
  • There I was on a July morning
Почистване, хидратация, ползване на продукти със слънцезащитен фактор.
Не познавам бранда.

# 463
Пиене на много вода, почистване на кожата, използване на слънцезащита.
Не познавам бранда и не съм ползвала продуктите.

# 464
Не познавам тази марка. Недоверчива съм към нови продукти и бих изчакала мнения на вече ползващи, за да предприема покупка.
Нямам тайна за кожата си. Мисля, че редовната употреба на слънцезащита е по-силна от гена.

Общи условия

Активация на акаунт