Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 334
  • 629
  •   1
Отговори
# 555
Според мен най-важното за красива и млада кожа са ежедневното почистване и хидратация на кожата, качествена храна и достатъчно сън. Вечер почиствам добре с пяна и нанасям шипково масло, сутрин използвам розова вода. Не съм ползвала продукти на бранда BeAdora и с удоволствие бих ги пробвала

# 556
  • sofia
За къжаление не съм ползвала продуктите ви. Тайните ми за млада кожа са ежедневна хидратация, консумиране на много зеленчуци и плодове и чести маски за хубава и стегната кожа.

# 557
повече качествена храна и пъллноценен сън. Не съм пробвала продуктите на BeAdora но с удоводлствие бих я пробвала

# 558
Тайната за красива кожа са: здравословно хранене, хидрататация на тялото, и следните стъпки към кожата ни: почистване, хидратация, подхранване и слънчезащита. Не съм ползвала продуктите на BeAdora, и ще се радвам да ги имам!

# 559
  • София
Не познавам марката,но постоянно търся качествена козметика и бих пробвала.

# 560
  • Бургас
Редовно почистване и хидратиране на кожата, пълноценен сън, слънцещатита.Не съм пробвала вашите продукти, но с удоволствие бих.

# 561
Когато си в мир със себе, кожата ти сияе. Старая се да поддържам тялото си в тонус, не само лицето. Ако има и подмладяващ еликсир, готова съм да го използвам.

# 562
За мен златните правила за красива и млада кожа включват - хидратация, слънцезащита, редовно почистване, достатъчно сън и релаксация. Разбира се и хубава, качествена козметика, която да допълва всичко това.
Относно бранда BeAdora го познавам покрай майка ми, която беше ползвала техния  възстановяващ нощен крем, но аз до сега не съм ползвала продукти на BeAdora.

# 563
Редовно почистване, хидратиране и нанасяне на слънцезащита целогодишно. Старая се да ползвам само качествена козметика, до колкото е възможно.
Не съм пробвала продуктите на BeAdora.

# 564
Опитвам да се наспивам достатъчно, да почиствам кожата си добре и да използвам подходяща козметика за моята кожа. Не познавам бранда BeAdora, но съм любопитна да пробвам техни продукти.

# 565
  • София
Пиене на много течности, сън и по-малко стрес.

# 566
Тайните ми са повечко сън , повечко вода през деня и понякога изцеждам малки лимон и с помощта на тампон нанасям директно върху лицето.
А с въпросната марка все още не съм запозната

# 567
Сънят за мен е много важен - може би наистина е моята малка тайна - да си легна рано и да се събудя отпочинала и свежа. Ще се радвам да се запозная с продуктите на BeAdora скоро.

# 568
За кожата е важна хидратацията и почивката. Не правя достатъчно по въпроса и вече виждам последиците...

# 569
С годините обръщам все  повече внимание на кожата - процедури, козметика, домашни уреди. Използването на слънцезащита е задължително. Пиенето на течности и добрият сън също помагат много.
 Не познавам продуктите от марката, но с удоволствие бих ги използвала.

Общи условия

Активация на акаунт