Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 336
  • 629
  •   1
Отговори
# 540
  • Горна Оряховица
Без цигари...козметика според възрастта, не ползвам гримове Wink

# 541
Хубава храна, по-малко негативни неща, добра козметика и разбира се, да се  ползва козметиката както трябва. Почистване, хидратация, слънцезащитна и масаж на лицето.

# 542
Много вода, хидратация, грим продукти с изчистен състав. Не съм изпробвала продукти на марката, но с удоволствие бих.

# 543
Достатъчно сън, качествена храна и козметика. Не съм пробвала марката BeAdora , но с удоволствие бих.

# 544
  • София
Тайната е в хубавата храна, добрата хидратация отвътре и отвън и в качествената козметика. Ползвам снти ейдж кремове (Collagena, Wooden spoon, серума на SKON и любимата ми Majestic drop на Wooden spoon.
Не съм пробвала козметиката на BeAdora, но с удоволствие бих опитала!

# 545
  • Враца
Добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода.За съжаление, не познвам марката, до този момент.

# 546
За съжаление красивата млада кожа при мен е само спомен, но добрият ген, хидратацията и подходящата козметика може да удължат този срок.

# 547
Марката я виждам за първи път. С удоволствие бих я изпробвала.

# 548
Сън и хидратация, само позитивно мислене. Не съм срещала марката.

# 549
  • София
Моите правила за красива кожа са почистване и нанасяне редовно на продукти, според нуждите на кожата, които следя. Добрият сън, спортът, здравословният начин на живот запазват Младостта. Обичам околоочния серум на BeAdora. Бих пробвала продукти за хидратация.

# 550
Чист въздух, хубава храна, бода и мног сън. Не съм пробвала козметиката.

# 551
Тайната е най-вече минимални мимики,и подхранващ крем,а вечер тоник. Почистване на порите след грим.
Марката Beadora не съм я срещала,нито използвала.

# 552
Не познавам все още марката. За млада кожа се опитвам да се храня балансирано, и да я хидратирам достатъчно, което май не ми се получава Simple Smile

# 553
  • Сф
Те съм ползвала и не познавам марката.
Старая се да имам по- малко стрес , да използвам подходяща козметика.

# 554
Хидратация на кожата с много вода, нансяне на различни масла . Все още не съм пробвала марката BeAdora

Общи условия

Активация на акаунт