Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 337
  • 629
  •   1
Отговори
# 90
Достатъчно сън, консумация на вода, някои ограничения в хранителния режим, качествена бяла козметика и опитвам да избягвам гримирането, за разлика от едно време. Към момента нямам впечатления, защото не съм използвала продукти на марката, но с удоволствие бих опитала.

# 91
  • София, Дружба 2
Почистване на кожата сутрин и вечер и хидратиращ крем.
Не познавам марката, но с удоволствие бих пробвала.

# 92
  • Пловдив
Почистване, хидратация, здравословно хранене и достатъчно сън Blush

# 93
Почистване и сън. Същевременно и добро настроение.

# 94
Хидратация, добър сън, без тютюнопушене.

# 95
  • София
За да е хубава кожата ми - повече спокойствие и здрав сън. Не съм тествала вашата марка, ще ми бъде интересно.

# 96
Достатъчно сън, прием на много вода, качествена козметика и посещение на козметични процедури и масажи, слънцезащита. Не съм ползвала продукти от марката, но имам желание да ги пробвам.

# 97
Моите малки тайни: Повече сън, повече  вода, изключване на захарта от храненето,използване на подходящи продукти. Не съм имала възможността да пробвам продукти на марката, но бих искала

# 98
За красива и млада кожа е важно ежедневното почистване и хидратиране.
Не познавам марката и не съм използвала продуктите.

# 99
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

Не, не ми е познат бранда BeAdora; бих пробвала продукти, за да добия представа.

Правила чак нямам..гледам да имам достатъчно време за сън, да свалям грима си и да ползвам крем подходящ за моята кожа.

# 100
  • оттам, откъдето започва България
Поне 6 часа сън, хидратиране на кожата, ведно със слънцезащитна. Чела съм за продуктите на BeAdora, но не съм ги ползвала.

# 101
Правилната грижа за кожата е ключът към нейния красив вид - почистване, хидратиране, слънцезащита.
Не познавам марката и ще ми бъде интересно  да се запозная с продуктите.

# 102
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа?
- Спокойствие и хидратация е моята тайна пс хидратиращи лосиони и кремове.
 Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
- За съжаление не познаваю Вашата марка и с удоволствие бих я пробвала.

# 103
Не познавам продуктите на бранда BeAdora, но бих пробвала.
А що се отнася до тайните - те не са тайна: здравословно хранене, движение, добро настроение и използване на подходяща козметика.

# 104
Пълноценен сън, повече вода, подходяща козметика за типа кожа.
Не познавам марката.

Общи условия

Активация на акаунт