Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 338
  • 629
  •   1
Отговори
# 105
Прием на витамин Ц и колаген всеки ден, достатъчно сън, по-малко нерви.

Нямам опит с продукти на марката.

# 106
Сън, хидратация, слънцезащита

# 107
  • София
Опитвам се да пия повече течности. Имам ритуали за почистването и нанасянето на продукти (серум, крем, околоочен...). За съжаление не съм ползвала продукти на марката ви.

# 108
Ежедневно почистване, хидратация. Нямам лични впечатления от марката, но с удоволствие бих опитала нещо ново.

# 109
  • ЛОВЕЧ
Достатъчно сън, грижа за кожата,   балансирана храна. Не съм запозната с марката, бих се радвала да я пробвам.

# 110
  • Велико Търново
Старая се да поддържам кожата си хидратирана с козметика и като пия повече вода. Не пуша. Бранда не ми е познат и не мога да кажа нищо за продуктите, но ще ми е интересно да ги пробвам.

# 111
Не познавам бранда, но бих искала да пробвам някой продукт.
За кожата използвам хиалуронова киселина и избягвам доста храни.

# 112
  • Пловдив
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? - задължително старателно почистване, ежедневно нанасяне на крем с висок слънцезащитен фактор, прием на много вода, спорт и разбира се - подходяща козметика и положителни емоции.

Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти. - Не познавам марката, но четейки характеристиките съм впечатлена - звучи страхотно

# 113
Сън, слънцезащита, хидратация

# 114
  • В Космоса
Почистване на кожата, хидратация, повече течности. Не познавам марката, но с удоволствие бих пробвала продуктите и.

# 115
За красива и млада кожа, моите "златни правила" включват няколко основни стъпки, които са важни за поддържането на здравето и сиянието ѝ:

1. **Хидратация** – Това е ключът към здравия вид на кожата. Пиенето на достатъчно вода и използването на овлажняващи кремове или серуми, които задържат влагата в кожата, е основно за запазване на еластичността и предотвратяване на преждевременното стареене.

2. **Редовно почистване** – Поддържането на кожата чиста и премахването на замърсяванията и остатъците от грим е изключително важно. Почистването сутрин и вечер помага да се предотвратят запушвания на порите и да се запази кожата свежа.

3. **Слънцезащита** – Нанасяне на слънцезащитни продукти с висок SPF всеки ден, дори през зимата, защото UV лъчите ускоряват стареенето на кожата и увеличават риска от пигментации.

4. **Добра диета** – Храната играе също толкова важна роля. Богата на антиоксиданти, витамини и минерали диета може да помогне за поддържането на млада и здрава кожа. Омега-3 мастни киселини, витамин C и E са особено важни.

5. **Редовен сън и намаляване на стреса** – Добрият сън е не само възстановителен за тялото, но и за кожата. Стресът може да доведе до възпаления и неприятни изригвания, така че техники за релаксация и достатъчно сън са от съществено значение.

Що се отнася до бранда BeAdora, не разполагам с информация за конкретни продукти, но знам, че той предлага продукти, които съчетават научни иновации с натурални съставки, които се грижат за кожата.

# 116
Златни правила в грижите за кожата ми са правилното почистване и нанасяне на подходящ крем. Не спазвам много на брой стъпки, само почистване и крем. Марката BeAdora не ми е позната и бих ползвала продуктите с желание и интерес към нещо качествено.

# 117
Достатъчно сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти. Марката BeAdora не ми е позната, но бих пробвала продуктите.

# 118
Добър сън,много течности и подходящи продукти за моята кожа.
Не съм ползвала марката до сега и ми е интересно да я пробвам.

# 119
  • Бургас
Марката я виждам за първи път. С удоволствие бих я изпробвала.
За кожата си се грижа с редовно почистване на лицето вечер и сутрин с почистващ гел и тоник. Използвам само крем за лице и околоочен. Старая се да пия повече вода.

Общи условия

Активация на акаунт