Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 339
  • 629
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Сън, слънцезащита и малко йога за лице...

# 121
Ежедневен ритуал в почистването,хидратация,подхранване.Прием на витамини,много вода.Не съм ползвала продуктите на бранда,но с интерес бих залижила на българска козметика.

# 122
Почистване,хидратация и слънцезащита. Нямам преки впечатления от марката.

# 123
  • Велико Търново
Качествен сън, силна храна и положителни емоции. Това са трите ми тайни съставки за хубава кожа и това да се чувствам добре в нея.
Не познавам бранда БиАдора, но звучи предизвикателно Simple Smile

# 124
Хидратация,слънцезащитна,добър сън, подходяща козметика

# 125
  • плевен
Все още не съм пробвала марката BeAdora, но с удоволствие бих.Почистване на кожата, хидратация, слънцезащита,  повече течности.

# 126
Ползвам мицеларна вода, хидратиращ крем  - нощен и дневен . Не съм ползвала досега продуктите на BeAdora, но бих пробвала с удоволстие.

# 127
Качествена храна, добър сън най-малко 8 часа, грижа и поддържане на лицето, балансирано хранене това са моите правила. Но бранда не го познавам, сега ще се позаинтересувам относно него.

# 128
  • София
Добро почистване на кожата, добра хидратация, достатъчно сън и вода. Не познавам марката все още.

# 129
за моята кожа се грижа като пия повече вода, спя по 7-8 часа на вечер, използвам козметика, която ми действа добре на кожата, лятото използвам слънцезащитни кремове. Бранда BeAdora не го познавам, но бих искала да изпробвам продуктите

# 130
Почистване, хидратация - външно и вътрешно и слънцезащита

# 131
Достатъчно сън,добра хидратация и слънцезащита.Не познавам марката BeAdora, но с удоволствие бих пробвала продуктите.

# 132
Не бях чувала до сега за марката.Слънцезащита,добра чревна флора и гени.

# 133
  • Пловдив
Какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? - почистване, хидратация, масаж
Дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти? - не съм ползвала продукти от марката

# 134
  • Sliven, Bulgaria
Задължително двойно почистване, хидратиране и овлажняване. Също така, много вода, качествен сън и спорт. Не съм използвала продукти на марката, но имам желание.

Общи условия

Активация на акаунт