Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 341
  • 629
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Добра и качествена грижа, добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода.
Не познавам бранда.

# 136
Старая се колкото мога да се грижа за кожата си доколкото е възможно. Но в последно време нямам никакво време затова

# 137
  • София
Задължително за мен е добрият сън, хидратацията, както и използването на качествени продукти за кожа. Не съм изплозвала продукти на бранда.

# 138
  • Плевен
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа?
- Да прекарвам колкото се може повече време навън, на открито без значение от сезона и да не си крия откритите части от тяло с нищо, било то дрехи с дълги ръкави, панталони и шапки с голяма периферия през лятото или пък само лицето през зимата. Свеждане до минимум използването на химически козметични продукти чиято реклама гласи как щели да ме върнат в детството и даже още по-назад.....Laughing

Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
- Не, не го познавам. Сега тук в тази тема за първи път научавам за него и не мога да споделя за съжаление за любими продукти от този бранд за сега.

# 139
  • Once there was a Hushpuppy...
Хидратация!
Ползвам козметика за лице, но не пренебрегвам и пиенето на вода.
Също така не пуша и се съобразявам с храните, които приемам.

# 140
  • София
За момента все още само почиствам и хидратирам кожата си, но обмислям да започна да полагам по-сериозни грижи за нея. Не познавам марката BeAdora.

# 141
Нямам златни правила, но си имам дневна и нощна рутина за лице, прием на доста течности, витамини и задължително слънцезащита
Чувала съм марката BeAdora, но засега не съм използвала ваш продукт

# 142
Най-важни правила за мен са качествена грижа с подходящи продукти, хидратация, добър сън, правилно хранене, разходки на чист въздух!

# 143
Минимум 8 часов сън, прием на поне 3 литра вода на ден. Редовно почистване, ексфолиране и подхранване на кожата с подходящи за нея продукти.
Не, не познавам марката BeAdora и съответно не съм използвала нейни продукти.

# 144
  • София
Не познавам бранда.Моите тайни са без цигари,лягане в 22ч.и качествена бяла козметика.Грим не ползвам.

# 145
Моето правило е много вода! Редовно почистване и подръжка , и задължително масаж на лицето!
Не познавам тази марка и ще се радвам да я пробвам!

# 146
Тайните ми са ядене на много жива храна (плодове и зеленчуци), прием на достатъчно вода, слънцезащита и качествен сън.
От марката нямам впечатления все още, не я познавам.

# 147
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти. - хубаво почистване и хидратация

# 148
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
Винаги съм се хранела здравословно,за мен това какво ядеш се отразява не само на вида на човек,но и на кожата му и на излъчването като цяло.Също така никога не спя с грим,не използвам евтина козметика или тежки мазила.Предпочитам натурални съставки и се стремя да използвам максимално изчистена козметика.
Не познавам вашия бранд,но бих опитала продуктите ви.

# 149
Тайната за красива кожа е задължително почистване вечер, употребата на хидратиращи продукти, масажи на лицето. Не познавам марката и бих се радвала да я изпробвам

Общи условия

Активация на акаунт