Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 343
  • 629
  •   1
Отговори
# 150
Почистване на кожата, сън, добра хидратация, здравословно хранене.
Не познавам марката, но бих се радвала да пробвам някои продукти.

# 151
Залагам на двойно почистване, серум и слънцезащита всеки ден.
Не съм използвала продукти на марката, но бих се радвала да имам възможността да ги пробвам.

# 152
Хидратиране и използване на качествена козметика.
Все още не познавам продуктите на бранда.

# 153
Не познавам бранда и не съм запозната с продуктите. "Тайната" ми е сън и повече вода.

# 154
Тайните ми са все повече внимание към кожата - процедури, козметика, домашни уреди. Използването на слънцезащита е задължително. Пиенето на течности и почивката също помагат много.
Козметиката от марката не познавам, но с удоволствие бих я използвала

# 155
Тайната ми е хидратиращ крем, прием на повече течности и повече сън, когато имам възможност.Иначе нямам впечатления от марката, защото не съм я използвала.

# 156
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа?

Златни правила нямам, но все пак следвам някаква рутина, като задължително почиствам ежедневно лицето си, лягам си рано, пия достатъчно вода, използвам необходимата бяла козметика и не пропускам слънцезащита всеки ден.

Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

Не познавам бранда BeAdora.

# 157
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа?
Почистване, хидратиране и качествена козметика.
Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
За съжаление все още не съм използвала бранда BeAdora.

# 158
  • София
Златни правила нямам, както и все още нямам навик да съм постоянна в грижата за кожата си. Все пак се старая да пия достатъчно вода и да я почиствам вечер. Гледам да не забравям сутрин да ползвам подходяща козметика.
Все още не съм ползвала марката, но бих я тествала.

# 159
Не познавам марката. Златните ми правила са да не лягам с грим вечер, хидратация и слънцезащита.

# 160
Достатъчно сън, прием на поврче вода, използване на подходящи за моята кожа продукти. Само съм чувала за марката, не съм я пробвала, но с удоволствие бих я използвала.

# 161
Спокойна нервна система, без излишен стрес

# 162
  • София
Прием на достатъчно вода, слънцезащита, хидратация. Не познавам бранда, бих опитала.

# 163
Поддържам кожата си чиста, гледам да изчистя лицето си мицеларна вода или тоалетно мляко всяка вечер и си слагам нощен крем. Не се гримирам често, но ако съм с грим през деня, не си лягам без да съм го почистила.
За съжаление не съм ползвала продукти на бранда BeAdora.

# 164
Основните неща за поддържане на хубава и здрава кожа, които спазвам при ежедневната грижа на лицето са Редовно почистване, хидратация и слънцезащита. От значение също е ползването на подходяща козметика за типа кожа.
Не съм ползвала продукти на марката, но с удоволствие бих я изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт